Schimbă-ți viața!

Schimbă-ți viața!

fara recomandari
6953 vizite
Locatie: Bucuresti, Str. Piscul Rachitei nr.11, Corp B, Et. 1, Ap. 2, sector 3 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0722908037 | 0724395496
Fax: 0722619374
Program: Luni - Miercuri de la 09,00 - 19,00 Joi de la 09,00 - 18,00 Vinerii de la 09,00 - 19,00
Programare online
Cabinetul nostru va pune la dispozitie urmatoarele servicii :
• BIOENERGOTERAPIE: terapii energetice pentru orice fel de afecțiuni fizice sau psihice, curățări energetice pentru persoane, locuințe, diferite spații, accesarea vieților trecute, tehnici de rezolvare a problemelor karmice individuale și din karma de relație; echilibrări energetice, corecții ale structurilor matriceale, chakrelor și câmpului energetic.

• PSIHOTERAPIE: analize și soluții pentru problemele de viață, de relație, analize transgeneraționale, schimbarea concepțiilor limitative și înlăturarea blocajelor prin rezolvarea cauzelor care generează situațiile delicate sau dificile din viață etc.

• HIPNOTERAPIE: transe de relaxare, meditații, contemplații, progresii, regresii în vieți trecute și analizarea lor și a legăturilor acestora cu prezentul și situațiile cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi, hipnoza clinică.

• NLP (Programare Neuro-Lingvistică ) - analiza concepțiilor de viață, mai ales a celor dobândite formal, din familie, școală, grup social de apartenență și înțelegerea aspectelor limitative ale acestora, ca și însușirea unor formule noi de gândire, sustenabile, bazate pe găsirea de soluții, de rezerve interioare, de continuare a vieții într-o variantă pozitivă, constructivă, evolutivă.

• THETA HEALING: vindecare emotionala prin meditatie.Este o terapie holistica care lucrează pe toate nivelurile, pe cel fizic, emoţional, mental şi spiritual.
- putem accesa undele creierului theta in cateva secunde, stiut fiind ca, acest lucru se poate face dupa o meditatie prelungita.
- putem elibera emotiile negative pe care le-am acumulat de-al lungul timpului, si care unele sunt inca vii in noi: tristete, regrete, resentimente, remuscari si altele de acest fel. Invatam cum sa le "scoatem" din noi si ca e posibil sa avem o viata fara ele.
- putem descoperii convingeri profunde din subconstientul nostru si schimbandu-le ne "vindecam"… viata, pentru ca acestea ne afecteaza felul in care vedem lumea, relatiile si pe noi insine.

• DRUMEŢII SPIRITUALE: vizitarea locurilor încărcate energetic din țară și de peste hotare, descifrări de simboluri, cunoașterea acestora din perspectivă istorică, geografică, mitică, spirituală și realizarea de meditații și / sau contemplații; seminare spirituale pe traseul parcurs.

• CURSURI: structurate pe module independente, organizate astfel încât să cuprindă toate aspectele importante ale Creației, cu parte de informare teoretică, dar și de exerciții, meditații, tehnici de dezvoltare personală, lucru în echipă, jocuri de rol, conștientizări, integrări, etc o paletă bogată de lucru cu noi înșine, care să ne ajute în procesul transformator.

• ATELIERELE de LUCRU: au ca intenție crearea unui mod de gândire eliberator, independent, orientat spre sine și spre binele tuturor, fiind axate pe teme de mare actualitate, cu care ne confruntăm mulți dintre noi - relațiile de cuplu, anxietatea, depresia, prosperitatea, viața de după viață, atacurile de panică, relațiile cu copiii noștri, copilul interior, o suită lungă de teme pe care avem de lucrat fiecare.

• SEMINARE: a căror bază este informarea cât mai multor oameni în legatură cu schimbările planetare la nivel uman, individual și colectiv; clarificarea cât mai multor aspecte cu care ne întalnim în viața de zi cu zi, în care se produc atâtea modificări în corpul nostru fizic, în psihic și în energetic, emoțional, mental, în toate aspectele.

• CONFERINŢE: oferă însăși baza informațională necesară schimbării cât și calea pe care se poate realiza conștientizarea programelor de viață din cele două dimensiuni (3D şi 4D ), care se schimbă una pe cealaltă.
Schimbă-ți viața!
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp