Stoian Alexandra Cabinet Individual de Psihologie

fara recomandari
87 vizite
Locatie: Brasov, jud Brasov, Aleea Petuniei nr.4, bl.24, Sc.C, ap.48
Telefon: 0727392146
Program: Luni - Vineri: 9.00 - 19.00
Programare online
  • Psiholog Stoian Alexandra

Se spune că până când nu ne doare suficient, nu găsim motivația necesară pentru a face o schimbare. Și multă vreme am trăit și eu cu convingerea că lucrurile mi se întâmplă iar eu nu am de ales. Iar atunci când nu se întâmplă așa cum îmi doresc eu e greșit si nedrept. Pas cu pas, prin formarea personală si profesională, am reușit să schimb puțin unghiul din care mă uit fix la aceeași viață si să simt că totul este bine exact așa cum este. Că toate se întâmplă pentru mine, și că da, viața e frumoasa și în zilele cu soare și în cele cu nori și ploaie.

 

Sunt absolventă a unei școli de formare în psihoterapie integrativă, care îmbină într-o abordare sistemică cele mai eficiente tehnici terapeutice ale școlilor psihanalitice, umaniste, cognitiv-comportamentale și gestaltiste. 

 

Fiecare dintre noi suntem un tot unic și funcționăm într-un sistem reprezentat de interacțiunea noastră cu fiecare persoană din viața noastră, cu multiplele roluri pe care le îndeplinim ( în familia de bază și cea lărgită, între prieteni, cu colegii, între vecinii de pe stradă sau în societatea mai largă, în relație cu natura și cu spiritualitatea). Și mai ales funcționăm în lumea noastră interioară, acolo unde lucrurile sunt atât de cunoscute încât pot fi automate și ascunse. Se pot simți atât de firești, încât nu ne putem pune vreodată problema că ar putea fi și altfel, mai bune. Este cel mai drag nouă și sensibil loc la care să ne uităm: relația noastră cu noi înșine, care determină apoi relația noastră cu ceilalți și relația noastră cu viața în general. 

 

Misiunea mea este de a crea pentru tine un mediu potrivit astfel încât creșterea și vindecarea să aibă loc. Te invit să ne cunoaștem, conectăm și descoperim împreună, într-o relație de egalitate, onestitate și respect reciproc. 

 

Obiectivul ședințelor de psihoterapie este de a te ajuta să explorezi ceea ce îți provoacă nemulțumiri în viață și de a crea un program personalizat pentru a aborda viața mai deschis și mai productiv. De asemenea, te poate ajuta să funcționezi la cele mai bune niveluri în toate domeniile vieții – mental, emoțional și fizic.

Album foto

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp