Tudor Bobei Cabinet Individual de Psihologie

Tudor Bobei Cabinet Individual de Psihologie

fara recomandari
29583 vizite
Locatie: Bucuresti, Ion Minulescu 13, sector 3 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0774947669
Program: 8-20
Website: psy.tudorbobei.ro
Programare online
 • Psiholog Bobei Tudor

Bună! Sunt Tudor Bobei,  psihoterapeut și psiholog clinican acreditat de către Colegiul Psihologilor din România.

Sunt aici să te susțin în a-ți atinge scopurile și a depăși problemele cu care te confrunți. Cu o prezență calmă și o abordare răbdătoare, încerc să creez un mediu reconfortant și empatic pentru toți cei care trec pragul în cabinetul meu.

Îmi doresc să contribui pozitiv la domeniul sănătății mintale din România prin munca mea, promovând bunăstarea psihologică atât la nivel individual, cât și la nivel de comunitate

Acord o importanță deosebită învățării continue în perspectivă științifică și aplicării riguroase a tehnicilor psihologice validate.

 

Formare și acreditare

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Univestității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. De asemenea, am finalizat  masteratul Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie.

Formarea mea de bază este în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală (CBT), realizată în cadrul Asociației de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale. Folosesc o abordare integrativă, ce îmbină principiile cognitiv-comportamentale cu tehnici din alte abordări precum Terapia prin Acceptare și Angajament (ACT) și Terapia bazată pe Scheme (ST).

Sunt psiholog cu drept de liberă practică acordat de Colegiul Psihologilor din România în specializările Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală și Psihologie Clinică.

 

Misiune

Doresc să închei această scurtă prezentare într-o notă personală.

În domeniul psiholgiei există o multitudine de paradigme și abordări. În anumite situatii regăsesc promisiuni exagerate, utilizarea unor tehnici despre care se cunoaste ca nu sunt susținute de date știintifice si, nu în ultimul rând, punerea interesului financiar inaintea beneficiului clientului. 

Sunt frustrat de frecvența cu care aud despre astfel de cazuri si, personal, cred într-o abordare transparentă și onestă cu privire la limitele și rezultatele așteptate. Totodată, cred că psihoterapia ar trebui să dureze doar cât timp are loc un progres și până la atingerea rezultatelor dorite, fiind benefic și pentru client dar și pentru mine ca și specialist ca acest lucru să aibă loc fără întârzieri inutile.

Aceste valori îmi ghidează practica profesională si cred în beneficiul colectiv ce ar fi adus de aplicarea la scală largă a acestor principii. Dacă dorim să tratăm sătătatea mintală ca o necesitate (a`șa cum este), este imperios necesar ca serviciile să fie oferite corect, onest și în beneficiul clientului.

 

Ofer ședințe în cabinetul meu din Bucuești, zona Timpuri Noi, dar și online.Aștept mesajul tău pentru a stabili o întâlnire în care să ne cunoaștem și să vedem cum putem colabora! Pentru a te ajuta să iei o decizie informată, îți ofer 50% reducere pentru prima ședință.

 

 

Website: psy.tudorbobei.ro

Locație (google maps): https://maps.app.goo.gl/DyH18JXWr5sjeCEv5

Servicii oferite:

 • Psihologie
 • Consiliere psihologică
 • Psihologie clinică
 • Coaching și dezvoltare personală
 • Psihoterapie individuală
 • Psihoterapie de cuplu
 • Psihoterapie adolescenți
 • Consiliere și informare pentru părinți
 • Evaluare psihologică și psihodiagnostic
 • Psihoterapie online
 • Psihoterapie la domiciliu
 • Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Album foto

Tudor Bobei Cabinet Individual de Psihologie
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp