Psiholog Alexandra Ene

Fii persoana de care ai fi avut nevoie atunci cand erai mic!
Nota 10 din 48 recomandari
12103 vizite
Locatie: Bucuresti, Str. Axinte Uricariu nr. 1 (zona Dorobanti) [Arată în Google Maps]
Telefon: 0742407534
Program: Luni-Vineri 10.00 - 21.00 Sâmbăta, Duminică 10.00 - 18.00
Programare online

Ceea ce ma recomanda este empatia, curiozitatea, abordarea calda si umana, precum si dorinta de a intelege fiecare client prin prisma realitatii sale.
In momentul interactiunii cu un client, atentia mea este acordata in totalitate persoanei respective, deoarece consider ca doar asa pot intelege situatia si trairile pe care mi le incredinteaza.
Am o metodologie clara in ceea ce priveste desfasurarea sesiunilor, cu scopul de a obtine o colaborare eficienta atat pentru mine cat si pentru client. Am acumulat in timp o serie de experiente, unele cu o relevanta mica, iar altele cu un impact major. Astazi le consider pe toate ca lectii utile atat pentru mine cat si pentru cei pe care ii ajut. In momentele in care consider ca este potrivit, ofer posibile abordari prin exemple din experienta mea personala, care au fost incununate cu succes.
Sunt de parere ca relatiile intre oameni nu sunt instantanee, ci se cladesc in timp, iar pentru asta ofer bunavointa si deschiderea necesare. Sunt motivata in primul rand de convingerea ca a-i ajuta pe altii este lucrul corect de facut.

Servicii oferite:

 • Psihologie
 • Consiliere psihologică
 • Psihologie clinică
 • Psihoterapie individuală
 • Anxietate, atacuri de panică, fobii
 • Depresie
 • Dificultăți de comunicare, relaționare, adaptare
 • Dificultăți în luarea deciziilor
 • Experiențe traumatice
 • Managementul conflictului
 • Managementul stresului la locul de muncă
 • Obezitate
 • Pierderea unei persoane dragi, divorț, separare, doliu
 • Retragere din viața socială
 • Stima de sine scăzută, devalorizare
 • Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)
 • Tulburări alimentare
 • Psihoterapie adolescenți
 • Anxietate, fobii, tulburări somatice de cauză psihică
 • Conduite agresive, violență, nervozitate, minciună, furt, fuga de acasă
 • Conflicte în familie, dificultăți de relaționare
 • Probleme afective și sexuale
 • Stima de sine scăzută, depresie, tentative de suicid
 • Tulburări ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie)
 • Tulburări ale somnului, tensiune emoțională, incapacitate de a se relaxa
 • Consiliere și informare pentru părinți
 • Consiliere privind educația și comportamentul față de copil
 • Psihoterapie online

Album foto

Recomandari

10
a votat pe 31-03-2024 cu nota
Daniel C

Ultima vizita la cabinet: martie 2024
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Un psiholog dedicat meseriei sale care se implică că în ceea ce face. Recomand, cu drag.

10
a votat pe 03-03-2024 cu nota
Cristiana

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2023
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Am apelat la Alexandra într-un moment în care nu credeam că pot fi mai jos. Până să o întâlnesc mă confruntam cu o stimă de sine scăzută, cu sentimentul de lipsă de valoare, emoții care s-au somatizat în timp și mi-au afectat capacitatea de funcționare în viața de zi cu zi (insomnie, lipsa poftei de mâncare, anhedonie etc.). Alexandra m-a învățat să mă pun pe primul plan, să stabilesc limite sănătoase între mine și cei din jur și, cel mai important, că dețin instrumentele necesare să o iau în orice punct de la capăt și să fac orice îmi propun, pentru că sunt o femeie puternică (sau „mișto”, cum îi place ei să spună, haha). Cred că din toată această experiență, cel mai mult m-au ajutat exemplele din viața ei personală, pentru că am înțeles că am în fața mea tot un om, care mă înțelege și știe cum mă simt și nu doar cineva care face „un job”. Alexandra m-a ajutat să îmi pun viața la punct: am eliminat persoane toxice din viața mea, am renunțat să pun nevoile altora în fața alor mele, să nu mă mai afecteze orice spune altcineva, am început să fac chestii noi, să am grijă mai mult de sănătatea mea și multe altele. Nu am cuvinte să îi mulțumesc suficient! <3

10
a votat pe 23-01-2024 cu nota
Daniela

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2024
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Viata mea se poate imparti in doua faze...."before Alexandra" si "after Alexandra"! Alexandra a fost pentru mine un sprijin inestimabil in procesul meu de vindecare. Profesionalismul, empatia si abordarea au facut fiecare sedinta o experienta semnificativa. Mereu m-am simtit intr-un spatiu sigur, unde am putut explora gandurile si emotiile mele cu sprijinul ei. Recomand cu incredere serviciile ei celor care cauta o calatorie de autodescoperire si vindecare. Multumesc Alexandra pentru indrumarea ta transformatoare si sprijinul continuu!

10
a votat pe 07-12-2023 cu nota
Theodor T.

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2023
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Am început terapia în 2019 pe când aveam cam 15 ani. Mă aflam într-un punct critic, aveam dese atacuri de panică, eram mereu anxios și viața începuse să își piardă gustul. Am încercat să îmi ascund trăirile, neștiind ce se întâmplă cu mine la acel moment dar progresiv au devenit mai vizibile încât părinții mei, la recomandarea propriului instinct, au contactat-o pe Alexandra. Instinctul nu s-a înșelat. Căldura, compasiunea și atenția dumneaei i-au însoțit de atunci și până acum fiecare cuvânt prin care m-a alinat și învățat să mă lupt. Pentru prima dată în cabinetul dumneaei m-am simțit cu adevărat în siguranță, m-am simțit cu adevărat văzut și am simțit o speranță caldă, cum că totul va reveni la “normal”. M-am simțit “acasa” dar nici cum acasa nu mă puteam simți. Este un sentiment frumos pe care nu îl pot închide în cuvinte… Și am continuat să simt aceste sentimente pe parcursul timpului, cu fiecare întâlnire mai intens. Am putut vedea cum mă ridic din nou în ce s-au simțit fracțiuni de secundă după o eternitate de zăcut într-o râpă. În prezent, pot spune că atacurile de panică și anxietățile debilitante sunt ceva de domeniul trecutului. Dar nu m-am întors la “normalul” pe care îl căutam aproape lipsit de orice speranță atunci când am început terapia, în schimb, aceasta mi-a deschis ochii către ceva mult mai bun pe care nici nu îl puteam concepe atunci. Din colaborarea mea cu Alexandra în decursul timpului m-am ales cu mult mai mult decât temperarea fricilor și eradicarea atacurilor de panica, m-am ales cu o viziune mult mai sănătoasă asupra mea și asupra vieții pe care prin circumstanțele familiale nu le-am putut cultiva. Alexandra mi-a oferit șansă să mă dezvolt armonios, să îmi deschid mintea și să visez, și sunt etern recunoscător pentru fiecare moment pe care l-am petrecut împreună și o recomand din toata inima asta pe care m-a ajutat să o cultiv.

10
a votat pe 20-05-2023 cu nota
Larisa

Ultima vizita la cabinet: mai 2023
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Lucrez cu Alexandra de aproape 2 ani si pot sa spun ca mi-a schimbat viata. Mi-a fost foarte greu sa incep psihoterapia din cauza fricii ca nu o sa gasesc pe cineva cu care sa rezonez, dar nici nu mi-as fi putut imagina ca voi gasi din prima o persoana atat de empatica, open-minded si care sa ma inteleaga atat de bine ca ea. Am putut sa vorbesc orice cu Alexandra fara sa ma simt judecata, m-a ajutat sa ma inteleg mai bine pe mine si trairile pe care le am, sa-mi pot gestiona emotiile mai bine si sa trec mai usor prin perioadele grele din viata. Dupa un timp de la inceperea sedintelor cu ea, au inceput sa ma intrebe si cei apropiati din jurul meu ce a putut sa imi faca de a putut sa ma schimbe in bine atat de mult, asa ca o recomand cu drag de fiecare data cand am ocazia.

10
a votat pe 21-04-2023 cu nota
Corina

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2023
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Alexandra este o persoana deosebit de empatica care m-a ajutat sa devin mai încrezătoare in mine si sa identific faptul ca este posibil sa ma aflu intr-o relație abuziva. După fiecare ședința de terapie, ma simt mai ușurata deoarece îți oferă o doza de validare a sentimentelor si trairilor pe care in timp vei învața sa ți-o oferi singur. O recomand cu încredere, pentru mine este terapeutul potrivit.

10
a votat pe 14-06-2022 cu nota
Medeea

Ultima vizita la cabinet: iunie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Recomand cu drag psiholog Alexandra Ene. Am apelat la serviciile de terapie de cuplu oferite de Alexandra în perioada septembrie 2020-iunie 2022, având initial ca scop deblocarea unui impas în relatie. Cu timpul, ședințele cu Alexandra ne-au oferit oportunitatea de consolidare a relației prin autocunoaștere și descoperire a unor noi perspective. Succesul procesului terapeutic a fost dat de buna relaționare cu Alexandra. Apreciez empatia, căldura, obiectivitatea și profesionalismul ei. As reapela oricând la serviciile Alexandrei.

10
a votat pe 26-04-2022 cu nota
Irina

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Alexandra m-a ajutat sa inteleg cauza tulburarilor mele de anxietate si prin discutiile cu ea am inteles cum imi pot gestiona atacurile de panica. Alexandra este un psiholog cu multa experienta si in ultimele luni am facut progrese majore cu ajutorul ei.

10
a votat pe 13-02-2022 cu nota
Hordoan Cristina Alisa

Ultima vizita la cabinet: februarie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Alexandra are o metodologie impecabila prin care m-a ajutat sa ma inteleg, sa fiu comfortabila cu ea si este pentru mine oglinda prin care sa ma descopar. Am lucrat cu obiective clare in acest an de colaborare si in urmatorul an aplicam aceeasi metoda. Alexandra este martorul muncii depuse in sesiuni si prin pasii luati si exercitiile aplicate am reusit sa iau demarez schimbari majore in viata mea . O recomand cu drag celor care isi doresc sa isi schimbe viata sau sunt blocati si nu gasesc raspunsuri.

10
a votat pe 22-12-2021 cu nota
Marinescu Maria-Antonella

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Viața te poate aduce uneori într-un moment de cumpănă. Așa a fost și pentru mine. Cu toate astea, am cunoscut această doamnă absolut minunată care a fost lângă mine la fiecare pas. Așa cum o mamă își învață copilul să meargă, așa m-a învățat și ea cum să trăiesc. O recomand din toată inima! ❤

10
a votat pe 14-12-2021 cu nota
Lia

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Lucrez de un an cu Alexandra si in acest timp am descoperit la mine lucuri pe care nu le intelegeam, nu stiam de unde vin si ce scop au. Ea m-a ajutat sa dau un sens acestor necunoscute. Este o fire blanda, empatica, deschisa, gata sa ofere suportul de care am nevoie si sa ma ajute sa depasesc diverse situatii: sa inteleg rolul pe care il am, ce am de facut si ce sa iau mai departe cu mine din situatia respectiva. O recomand cu drag pe Alexandra!

10
a votat pe 14-12-2021 cu nota
Cosmina

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Lucrez cu Alexandra de un an de zile care a fost ca un roller coaster emotional pentru mine si pot spune ca m-a ajutat foarte mult sa ma descopar, sa am o alta perspectiva despre viata si mi-a fost alaturi pe tot parcursul. Este o fire foarte empatica si open-minded asa ca am rezonat cu ea de la prima sedinta deoarece nu m-am simtit niciodata judecata, din contra, a reusit sa ma faca sa ma deschid in fata ei destul de usor :) O recomand pe Alexandra de cate ori am ocazia si oricui doreste sa se inteleaga mai bine pe el, sau pur si simplu are nevoie de o discutie!

10
a votat pe 08-12-2021 cu nota
Ella Ivanescu

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Alexandra este primul terapeut la care am apelat și omul care mă ajută, de un an și câteva luni, să gestionez evenimentele din viața mea într-un mod cât mai benefic pentru mine. În timpul petrecut la terapie, am descoperit și învățat multe lucruri, atât despre mine cât și despre oamenii din jurul meu. Alexandra m-a ajutat, și mă ajută în continuare, să identific situațiile problematice și să găsesc soluțiile potrivite astfel încât să pot duce o viață echilibrată din punct de vedere psihic și emoțional. O recomand cu mare încredere oricui simte că are nevoie de cineva care să asculte, să empatizeze și să-i valideze trăirile.

10
a votat pe 03-12-2021 cu nota
Florin

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
As recomanda oricui are nevoie de un terapeut care sa il asculte si inteleaga. De asemenea Alexandra da dovada de extrem de multa empatie, iar pentru mine schimbarile in bine s-au vazut foarte rapid, mai ales in problemele legate de anxietate.

10
a votat pe 19-05-2021 cu nota
Cristina

Ultima vizita la cabinet: mai 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Alexandra m-a ajutat sa ma descopăr, sa mă înțeleg și cel mai important sa ma accept. La ea am găsit înțelegere și nu m-am simțit niciodată judecată. O recomand cu drag oricui și oricând.

10
a votat pe 17-03-2021 cu nota
Celia

Ultima vizita la cabinet: martie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
O persoana care emana incredere, cu o expresivitate deosebita care raspandeste caldura si intelegere.Desi am lucrat destul de putin timp impreuna, m-a ajutat sa inteleg multiple aspecte din subconstient si din trecut. Face o balanta potrivita intre ratiune si emotie. Este open minded :). Mi-a adus plusuri in legatura cu stima de sine.

10
a votat pe 25-02-2021 cu nota
Gheorghe M.

Ultima vizita la cabinet: februarie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Am ajuns la Alexandra printr-o recomandare si s-a dovedit a fi o alegere foarte buna. Dupa fiecare sedinta plec cu o usurare de parca toate problemele au disparut. A contat foarte mult si faptul ca am putut discuta orice fara retineri. Recomand si eu!

10
a votat pe 29-11-2020 cu nota
Bogdan

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Am inceput sedintele cu Alexandra pe la inceputul verii intr-o perioada a vietii mele pe care o gestionam cu foarte mare greutate iar la cabinetul ei am gasit intelegere, empatie si un om dornic de a ma asculta din dorinta de a ajuta fara sa ma judece. Cu ajutorul ei am progresat mult si pot sa spun ca la sfarsitul fiecarei sedinte ma simteam mult mai linistit si mult mai calm, gata de o noua saptamana, inca astept cu nerabdare sedinta din fiecare saptamana, aproape la fel ca la inceput. O recomand tuturor celor care la fel ca mine au ajuns aici in cautare de ajutor atunci cand nimeni si nimic nu pare ca mai poate ajuta. Eu, unul sunt mai mult decat recunoscator pentru ajutorul oferit.

10
a votat pe 28-11-2020 cu nota
Andra

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Am început să merg la cabinetul Alexandrei din luna iunie 2020 și îmi place stilul ei foarte mult, rezonez cu ea. Are o atitudine ancorată în realitate și o tehnică pragmatică. Îmi place că arată empatie și înțelegere. Este o ascultătoare foarte bună și are atenție la detalii. Îmi recomandă cărți și îmi dă mici exerciții pe care să le fac, lucru care pe mine mă bucură din două motive: că am mici succese și că văd rezultate. Îmi place cum abordăm problemele și că la finalul fiecarei ședințe am o soluție, un plan sau încrederea că o să găsesc ce caut. După fiecare ședință de terapie mă simt mai liniștită, înțeleasă, văzută, încrezătoare, validată. Alexandra are simțul umorului, lucru care pe mine mă destinde și relaxează în ședințele de terapie, mi se pare mai uman și simt o legătură mai apropiată așa. Are o fire calmă, blândă și caldă care pe mine mă ajută să mă deschid și să mă simt confortabil să mă exprim așa cum îmi vine. Ședințele au un echilibru pentru că îmi spune atât lucrurile bune cât și lucruri care o îngrijorează. Intervențiile ei sunt scurte, punctuale și în cunoștință de cauză -> asta îmi oferă foarte multă claritate și liniște că știe ce face. Îmi place că îmi oferă rețete practice la probleme și pentru că văd rezultate îmi dă încredere că terapia funcționează. Am ajuns să mă cunosc mult mai bine, să mă înțeleg și să am încrederea că totul o să fie bine. Am mai multă putere să rămân calmă în situații stresante și liniștită în situații inconfortabile. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ajutorul! O recomand cu căldură oricui își dorește!

10
a votat pe 19-09-2020 cu nota
Eduard

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Este prima mea experienta cu un cabinet de psihologie/psihoterapie si sunt absolut incantat de cum decurg sedintele cu Alexandra. Merg saptamanal de aproximativ 3 luni si dupa cum afirma cineva mai jos, sedintele sunt bucuria mea din fiecare saptamana. Alexandra este o persoana foarte calda si empatica, foarte atenta la detalii si nu in ultimul rand un ascultator minunat- pentru mine acesta este un lucru extraordinar, fiind sedinte cand nu as mai pleca de la cabinet. Sedintele decurg intr-o maniera cat de poate de relaxata si deschisa, pentru mine fiind cadrul ideal, unde nu m-am simtit judecat nici macar o secunda, feedback-ul din partea Alexandrei fiind constant. De asemenea imi place foarte mult ca Alexandra vine cu foarte multe exemple personale iar la final de sedinta parasesc cabinetul cu o energie foarte buna si dornic de a pune in practica ceea ce am discutat. Vreau sa îi multumesc pentru tot profesionalismul si ajutorul acordat si o recomand cu mare caldura oricui isi doreste o schimbare cu adevarat.

10
a votat pe 02-09-2020 cu nota
Andrada

Ultima vizita la cabinet: martie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Am apelat la Alexandra intr-o perioada in care totul era un pic cam greu pentru mine si nu stiam cum sa gestionez lucrurile. Ea a fost mereu intelegatoare, empatica, atenta si mi-a oferit si spatiul si linistea sa spun ce si cand ma simt in regula sa spun. M-a ajutat sa percep anumite lucruri diferit, sa ma simt mai bine cu mine si sa am incredere in mine. Anul asta a fost f greu pt mine dar am putut sa gestionez totul cu calm, sa vad cum rezolv ce se intampla, in loc sa cad in depresie. Ba chiar cu optimism, as spune, deoarece acum stiu ca totul va fi bine, pana la urma. Am parte de o claritate care mi-a lipsit destul de mult timp, si ii multumesc pentru asta. Sigur voi mai apela la ea in momente mai grele. De asemenea, nici o secunda nu m-am simtit judecata sau neinteleasa. E un om bun, cald, o placere sa stai de vorba cu ea si mereu pleci mai linistita de la cabinet. Ii multumesc si o recomand cu drag.

10
a votat pe 26-05-2020 cu nota
Stefan

Ultima vizita la cabinet: mai 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Dupa o experienta nereusita cu un cabinet de consiliere psihologica, eram gata sa renunt la intregul concept de terapie. Am decis sa incerc din nou, si ma bucur foarte tare ca am facut asta. Alexandra mi-a redat increderea in psihoterapie, si in mine. Recomand din toata inima.

10
a votat pe 02-04-2020 cu nota
Dana C

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
O persoana si un psihoterapeuta deosebita. Calma si empatica, curioasa si deschisa la nou. In total, o recomand ca pe cea mai buna " reteta" , dupa ce am mai trecut prin cabinetele a doi psihoterapeuti. Daca e sa alegeti un terapeut, o recomand cu drag.

10
a votat pe 27-02-2020 cu nota
Alexandru Constantin

Ultima vizita la cabinet: februarie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Dupa o perioada grea in viata mea, am decis ca trebuie sa schimb modul meu de gandire. Alexandra ma ajutat foarte mult sa regasesc puterea interioara si increderea in fortele proprii. Este un psiholog foarte empatic si care iti ofera incredere ca vei reusi sa te regasesti, sa ai convingerea ca poti sa realizezi ce iti propui. Iti asculta cu mare atentie problemele, framantarile si reuseste sa-ti scoata la suprafara solutiile pentru situatiile intampinate. Recomand cu caldura!

10
a votat pe 26-02-2020 cu nota
Alina

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Pot sa spun ca de fiecare data cand ieseam din cabinet simteam ca lumea e a mea si ca pot face orice. M-a ascultat, m-a intrebat si m-a indrumat asa cum am avut nevoie. Am invatat de la ea lucruri esentiale, iar intr-un moment tragic ulterior, am putut controla situatia, fara a ajunge la starile pe care le aveam inainte de sedintele de terapie. Pentru asta ii multumesc ! O recomand cu mare caldura !

10
a votat pe 04-01-2020 cu nota
Adelina

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Am cunoscut multi psihologi pana acum, am lucrat cu multi, dar pana la Alexandra nu m-am simtit niciodata cu adevarat inteleasa, niciodata in siguranta sa spun totul fara a fi judecata, fara teama ca isi schimba privirea si atitudinea fata de mine. Este o persoana buna,sincera, pe care nu o sperie greul, cu o minte deschisa, un bun profesionist, empatica, o persoana care chiar si atunci cand iti atrage atentia cu ceva, o face astfel incat sa nu te simti criticat, pus la zid, contrazis.

10
a votat pe 24-12-2019 cu nota
Alexandra Bogdan

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Felicitari si multumiri doamnei psiholog Alexandra Ene pentru profesionalism si, in mod deosebit, pentru disponobilitatea sufleteasca pe care o are fata de mine in calitate de client. La sedintele cu doamna psiholog ai in fata ta un profesionist si, poate ca ceea ce conteaza cel mai mult (la inceput si nu numai), pentru cel care vine la terapie, ai in fata ta un om cu o disponibilitate sufleteasca si empatie, deosebite. Felicitari si mult succes in continuare doamnei psiholog Alexandra Ene.

10
a votat pe 28-11-2019 cu nota
Catrinel Marin

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Cel mai bun psiholog cu care am lucrat pana acum! Atenta, calma si calda, chiar m-a ajutat sa trec peste problemele cu care am ajuns la dansa! Recomand din suflet, apelati cu toata increderea!

10
a votat pe 08-10-2019 cu nota
Toparceanu Anisoara

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Ani Am găsit-o pe domnișoara psiholog Alexandra Ene intr-un moment de maxima necesitate pentru fiul meu adolescent, ce trecea printr-o serie de transformări conforme vârstei, confruntandu-se și cu stări de anxietate. Încă de la prima ședința modificările in bine s-au putut observa. Acest lucru face ca fiecare zi de luni in care facem ședințele de psihoterapie sa fie așteptata de fiul meu cu nerăbdare. O recomandam cu caldura pe domnișoara psihoterapeut Alexandra Ene care după cum spune fiul meu “este minunata”

10
a votat pe 05-10-2019 cu nota
Tanase Iulia

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Am sedinte saptamanale cu Alexandra de aproximativ 6 luni si sunt bucuria mea din fiecare saptamana. Alexandra este un ascultator excelent si reuseste sa creeze o atmosfera foarte destinsa in care iti este usor sa iti destainui ganduri si trairi pe care poate, in mod normal, ti-ar fi tema sau rusine sa ti le impartasesti. Nu m-am simtit nici o clipa judecata, ba mai mult, prin faptul ca Alexandra foloseste exemple de situatii pe care le-a trait personal, sentimentul de izolare si neadaptare este analizat, procesat si disipat considerabil. In experienta mea,ea este terapeutul ideal pentru a procesa problemele si urmarile lasata de o copilarie zbuciumata sau relatii abuzive. Pe baza informatiilor pe care i le-am dat despre mine, mi-a explicat foarte bine motivele din care am capatat anumite tipare de comportament, dar si cum oamenii din viata mea, care au contribuit la formarea tiparelor mele, si le-au format pe ale lor, facandu-ma astfel sa inteleg ca toti suntem susceptibili la traume si ca mult din raul pe care oamenii si-l fac unul celuilalat este doar un mecanism de auto-aparare si nu mereu pura rautate. Alexandra iti pune intrebari cheie in urma carora tu incet, incet incepi sa te descoperi, indiferent de cat erai de deconectat de propriile nevoi si conectat la ale celor din jur. Dar cel mai important, este ca se simte cat de mult isi doreste sa ajute oamenii, se simte caldura motivatiei ei. La sfarsitul sedintelor, mereu plec stiind la ce trebuie sa lucrez, simtindu-ma mult mai usurata si cu un sentiment de speranta. O recomand cu toata inima!

10
a votat pe 03-10-2019 cu nota
Iliuţă Vlad

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Doamna Psiholog Alexandra Ene este un profesionist dedicat meseriei şi omului aflat în nevoie, concentrându-şi toată atenţia pentru înţelegerea corectă a problemei pacientului. Lucrează după metode moderne, comunică excelent cu pacientul, deţine "decodorul" necesar descifrării oricărei probleme, rătăcită prin cotloanele minţii omului, care perturbă echilibrul emoţional al subiectului. Empatizează excelent cu copiii, identifică cu uşurinţă soluţii la indemâna acestora de amelioarare a stării generale de confort emoţional. Recomand cu caldură serviciile dânsei de psihoterapie, considerând-o unul din cei mai buni specialişti în domeniu cu care am interacţionat până în prezent.

10
a votat pe 03-10-2019 cu nota
Vlad Anca

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Recomand cu toata increderea pe doamna psiholog Alexandra Ene.Este un om deosebit,cu multa rabdare si mult calm.Este de un profesionalism rar intalnit. Va multumesc pentru tot ce ma invatati si pentru ajutorul pe care il acordati fiicei mele pentru a trece peste aceasta perioada mai "sumbra" din viata ei. Tot respectul !

10
a votat pe 26-06-2019 cu nota
Florina

Ultima vizita la cabinet: iunie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Am interactionat de-a lungul timpului cu diverse cabinete de consiliere psihologica, si ajunsesem in mare parte la concluzia ca cel mai probabil este ceva profund in neregula cu mine, si ca psihologia, din pacate, nu imi poate fi de mare ajutor. Dupa cateva discutii cu Alexandra, insa, am inceput sa ma indoiesc de compatibilitatea cu celelalte carde de psihoterapie consultate. Unde inainte mi se spusese ca trebuie sa insist pe aceleasi tipuri de exercitii mentale pana cand ajung sa functioneze, Alexandra a venit cu alternative peste alternative, mereu incercand sa inteleaga de ce precedenta esuase, ceea ce a fost o surpriza neasteptata. De asemenea, neasteptat a fost si momentul cand, impartasindu-mi o experienta de a ei personala, am realizat o concluzie la care incercam sa ajung de mult mult timp. Din toata inima, mai ales celor care aproape au pierdut speranta de a gasi un terapeut care sa nu recite din carti si studii, va recomand sa incercati niste sedinte cu Alexandra, sunt sigura ca va veti intreba de ce nu sunt toti terapeutii ca ea!

10
a votat pe 03-05-2019 cu nota
Cristina

Ultima vizita la cabinet: martie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Alexandra este o persoana calda, careia am simtit ca pot sa ii zic orice fara sa ma judece. Sedintele s-au desfasurat relaxat. Recomand cu drag.

10
a votat pe 02-05-2019 cu nota
Laura

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Alexandra este o persoană care ascultă cu adevărat și care știe când să ofere un sfat, dar și când să te îndrume să-ți găsești propriile răspunsuri. Experiențele proprii pe care împărtășește sunt de real ajutor. Nu în ultimul rând, se observă faptul că ea însăși evoluează constant.

10
a votat pe 02-05-2019 cu nota
Andrei

Ultima vizita la cabinet: mai 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Buna ziua, Alexandra m-a ajutat foarte mult cu 2 ani in urma. Problema de natura psihologica a fost cauzata de o problema fizica (o hernie de disc care nu imi va mai permite sa imi desfasor anumite hobby-uri care faceau parte din viata mea pana la acel moment). Din sfaturile primite, Alexandra mi-a demonstrat ca are foarte bine dezvoltata capabilitatea de a se pune in persoana pacientului si a vedea problema din perspectiva acestuia, ceea ce din punctul meu de vedere este calitatea esentiala a unui psiholog. Tin sa ii multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul acordat. Cu stima, Andrei

10
a votat pe 27-04-2019 cu nota
Florin

Ultima vizita la cabinet: martie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Alexandra este foarte dedicata muncii sale, iar atitudinea si personalitatea ei calma linisteste cu usurinta pe oricine. Am venit cu o problema delicata pe care nici nu eram sigur ca o voi putea povesti, insa am simtit ca intelege perfect situatia si cum este pentru mine, iar terapia a fost una de succes. Recomand!

10
a votat pe 27-04-2019 cu nota
isabelle

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
In momentul in care eram hotarata sa renunt la terapie, am dat de aceasta domnisoara, la recomandarea unei prietene bune! Nu am suficiente cuvinte sa-i multumesc vreodata pt faptul ca datorita ei, am viata pe care mi-am dorit-o mereu! Este incredibil cat impact pozitiv a avut acest suflet bun si aceasta profesionista asupra mea! Alexandra, te voi recomanda peste tot, pentru ca meriti! Datorita tie am iarasi incredere in terapie, in oameni, in viata, datorita tie am acum o viata linistita, si o vad exact cum e, nu cum mi-o imaginam eu.. Uneori parca imi doresc sa-mi revina problemele doar de dragul acelui sentiment de bine ce-l aveam dupa fiecare sedinta! Iti multumesc pt tot ceea ce esti!

10
a votat pe 18-04-2019 cu nota
Diana

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Colaborez cu Alexandra Ene de cateva luni, fiind de altfel si prima oara cand recurg la terapie in forma continuă, in sensul de sedinte regulate.Intentionez sa continui terapia deoarece are un impact favorabil asupra stării mele generale, colaborarea cu terapeutul fiind una placuta si benefica.Ceea ce a fost evident inca de la inceput o reprezinta dorinta Alexandrei de a ajuta, de a face diferenta...Recomand cu căldură! Diana, Bucuresti

10
a votat pe 14-04-2019 cu nota
Calin

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Sedintele cu doamna psiholog Ene au fost necesare in cazul meu in urma aparitiei unor stari de anxietate. A fost o decizie foarte buna, pentru ca am primit ajutorul necesar, fiind acum, sper, foarte aproape de a le depasi cu totul. Recomand!

10
a votat pe 09-04-2019 cu nota
Mirela

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Multumesc Doamnei Doctor Psiholog Alexandra Ene ca imi ofera ajutorul de a depasi pierderea copilului meu prin vorbele calde,prin rabdarea si intelegerea de care avem nevoie fara a simti bariera aceea dintre medic si pacient. Mi-a redat increderea in mine si am simtit ca impreuna am depasit un moment dificil si dureros din viata mea. O recomand cu cea mai mare placere si cel mai mare drag.

10
a votat pe 05-04-2019 cu nota
Mariana

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Decizia de a merge la psiholog a necesitat mult curaj în cazul meu. Fire introvertită, cu probleme de comunicare și socializare, mi-era greu să ies din cochilie și să vorbesc despre mine cu un străin. Alexandra a avut răbdarea, atenția, înțelegerea și empatia de care aveam nevoie și pe care le așteptam de la terapeutul meu. În timp, schimbarea a fost evidentă și, deși mai am de lucru la mine, cred că asta a fost cea mai bună hotărâre pe care am luat-o în ultimii ani. Alexandra mi se pare dedicată, serioasă, deschisă, interesată de binele pacientului și de feedback, iar pe mine m-a ajutat mult rapportul bun cu ea. Recomand!

10
a votat pe 26-03-2019 cu nota
Marius

Ultima vizita la cabinet: martie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Pentru mine, terapia cu Alexandra a însemnat deschiderea care nu am găsit-o in alte locuri, a însemnat locul unde găsesc soluții la probleme, locul unde găsesc empatie și simt ca vorbesc cu un adevărat prieten Chiar dacă ședințele sunt virtuale ( Skype ) , terapia trece dincolo de ecran Recomand !

10
a votat pe 25-03-2019 cu nota
Ionut Rus

Ultima vizita la cabinet: februarie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Problemele moderne au nevoie de o abordare moderna si de cineva deschis la minte, care nu te judeca. Asta am gasit aici si recomand cu multa caldura acest psihoterapeut.

10
a votat pe 25-03-2019 cu nota
Ionela

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
M-am simtit ascultata si înțeleasă si mai ales, deloc judecata. Aveam impresia ca sunt diferita dar acum inteleg ca toti suntem diferiti si asta e in regula si in urma terapiei mi-am schimbat mult viata...in bine. Multumesc, recomand!

10
a votat pe 25-03-2019 cu nota
Andrada

Ultima vizita la cabinet: martie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Alexandra Ene impresioneaza prin empatia de care da dovada si efortul vizibil pe care il depune in a isi ajuta pacientii. Apeland la ea, am gasit de fiecare data sustinerea si indrumarea de care aveam nevoie in rezolvarea problemelor care imi afectau calitatea vietii. Recomand!

10
a votat pe 25-03-2019 cu nota
Tiberiu

Ultima vizita la cabinet: martie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
Am reușit să trec peste o anumită situație și să ajung să nu mă mai afecteze. De asemenea, oferă posibilitatea de a rămane în legatură directă pe tot acest parcurs. Recomand.

10
a votat pe 25-03-2019 cu nota
Mihaela

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Alexandra Ene
D-na psiholog este foarte calda si placuta, m-am simtit acceptata si a fost un ajutor foarte mare in poblema pt care am venit la dansa

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp