Psiholog Alexandra Ene

psihologie clinica
Nota 10 din 48 recomandări
Locație: Bucuresti, jud. Bucuresti
Telefon: 0742407534
Ceea ce ma recomanda este empatia, curiozitatea, abordarea calda si umana, precum si dorinta de a intelege fiecare client prin prisma realitatii sale.

In momentul interactiunii cu un client, acord in totalitate atentia mea persoanei respective, deoarece consider ca doar asa pot intelege situatia si trairile pe care mi le incredinteaza.
Am o metodologie clara in ceea ce priveste desfasurarea sesiunilor, cu scopul de a obtine o colaborare eficienta atat pentru mine cat si pentru client. Am acumulat in timp o serie de experiente, unele cu o relevanta mica, iar altele cu un impact major. Astazi le consider pe toate ca lectii utile atat pentru mine cat si pentru cei pe care ii ajut. In momentele in care consider ca este potrivit, ofer posibile abordari prin exemple din experienta mea personala, care au fost incununate cu succes.

Sunt de parere ca relatiile intre oameni nu sunt instantanee, ci se cladesc in timp, iar pentru asta ofer bunavointa si deschiderea necesare. Sunt motivata in primul rand de convingerea ca a-i ajuta pe altii este lucrul corect de facut.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp