Descopera si vindeca Copilul Tau Interior

Inapoi Autor: Psiholog Elena-Carmen Tuca

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Grup de suport/terapie
  • Target: Adulți
  • Data: 16-10-2019
  • Locație: Bucuresti

Vă invităm la noul grup de lucru cu tema Copilul Interior, miercuri 16 Octombrie 2019!

Grupul de terapie se concentrează pe a-i ajuta pe oameni să își încheie suferința conștientă sau inconștientă nerezolvată din copilărie. În cadrul întâlnirilor de grup, petrecem majoritatea timpului lucrând pe nevoile noastre de dezvoltare din copilărie care au fost neglijate. Din experiența noastră cu celelalte grupuri de terapie pe care le-am realizat pe tema vindecării copilului interior, o abordare din perspectiva dezvoltării este cel mai complet și eficient mod de a vindeca rănile noastre emoționale.

Ne vom axa pe nevoile normale de dependență ale copilăriei. Dacă aceste nevoi nu sunt îndeplinite, noi tindem să ajungem adulți cu un copil interior rănit.

În cadrul grupului vă vom oferi un nou mod de a contacta, revendica și hrăni propriul copil interior. Trebuie să realizezi munca sugerată dacă vrei să trăiești schimbarea.

Este la latitudinea părții de adult din tine să decidă să realizeze această muncă. Copilul interior al fiecăruia dintre voi va experimenta lucruri așa cum le-ați trăit pentru prima dată în copilărie, însă de data aceasta sinele de adult va fi acolo să vă protejeze și să vă sprijine copilul, pe măsură ce completează lucruri neterminate importante.

Care sunt palierele pe care se lucrează în cadrul grupului de terapie?

În grupul de terapie vom lucra pe patru paliere importante:

Ne vom ocupa de modul în care copilul minune a devenit copil rănit și cum rănile perpetuate în copilărie continuă să vă contamineze viața.

Vom merge la fiecare dintre stadiile de dezvoltare ale copilăriei, arătându-vă de ce anume ați fi avut nevoie ca să creșteți într-un mod sănătos.

Vom realiza exerciții corective specifice fiecărui stadiu de dezvoltare pentru a vă ajuta copilul să crească și să înflorească; această parte vă arată cum puteți fi părintele hrănitor pe care nu l-ați avut niciodată în copilărie.

Vă vom învăța cum să vă accesați copilul ideal și veți vedea că el este cea mai creativă și transformatoare energie pe care o aveți.

Când va avea loc grupul?

Lucrul cu copilul interior rănit este un proces de lungă durată, pentru ne ocupa de toate cele patru paliere menționate mai sus.

Pentru început, întâlnirile au loc la fiecare 2 săptămâni, miercurea, de la ora 19 la 21, iar ulterior vor fi săptămnale.

Care este numărul de participanți?

Numărul maxim de participanți într-un grup de terapie pe lucru pe copilul interior este de 8 persoane.

Cât costă o întâlnire de grup?

Prețul unei întâlniri de grup este de 100 lei.

Unde vă puteți înscrie?

Așteptăm înscrierile voastre la adresa de e-mail: cabinet_psihoterapie_integrativa@yahoo.com sau la nr de telefon 0773831475.

Vă așteptăm cu drag!

Psih. Cornelia Săraru

Psih. Elena-Carmen Țuca

Psihoterapeut Elena Carmen Tuca

Psihoterapeut Elena Carmen TucaRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp