Psihoterapeut Elena Carmen Tuca

Psihoterapeut Elena Carmen Tuca

Nota 10 din 2 recomandari
29064 vizite
Locatie: Bucuresti,
Telefon: 0724748817
Programare online
De-a lungul istoriei, femeile au fost reduse la tăcere, fiind considerate ca fiind inferioare din multe puncte de vedere. În ultma vreme, însă, se impune tot mai mult că femeile să își recapete vocea, să își găsească puterea interioară și capacitățile nebănuite ce se află în interiorul lor.

Iar în acest sens, un rol important îl au grupurile de terapie pentru femei! În cadrul lor, se crează o experiență reparatorie, fiind locul unde acestea sunt, în sfârșit, văzute, auzite, luate în calcul, ascultate, susținute. Totul se va întâmplă în energia susținătoare a celorlalte femei care participă alături de tine. Tu vei martora transformării lor, iar ele vor fi martorele devenirii tale.

La grupurile destinate feminității, te împrieteneșți cu corpul tău pe care de multe ori ai vrut să îl ascunzi din diferite motive, te eliberezi de rușinea toxică care ți-a fost transmisă din generații în generații, înveți să îți gestionezi emoțiile astfel încât ele să devină o sursă de putere pentru tine, îți recapeți vocea având curajul să îți spui propriul adevăr, propria poveste, să setezi limite santoase în relațiile cu ceilalți, să spui “Nu!”.

Tot aici,descoperi diferite modalități de curățare energetică a uterului (este zona în care se adună toate traumele, toate emoțiile neexprimate, în care rămân stoacate fostele relatii), pentru a te putea reconecta la creativitate, pentru a avea relații sănătoase, pentru a putea crea.

Și ce este cel mai interesant, este că înveți să îți rescrii povestea feminititatii prin intermediul belly dance-ului sacru. Mișcările transformatoare și vindecătoare pe care le vei învață, te vor ajută să eliberezi emoțiile neexprimate din corpul tău și să aduci un nou flux de energie, radiind astfel stralucitoarea energie feminină, în formă ei cea mai pură!

Servicii oferite:

  • Psihoterapie de grup

Recomandari

10
a votat pe 07-04-2023 cu nota
Adrian Vasile

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Tuca Elena Carmen
Vindeca ranile emotionale, te ajuta sa te redescoperi, sa te creezi, iti reda bucuria de a trai.

10
a votat pe 25-07-2017 cu nota
catalin adrian

Ultima vizita la cabinet: iulie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Tuca Elena Carmen
Recomand deorece a fost foarte repede acceptata de copil si stie sa rezolve problemele.

Psihoterapeut Elena Carmen Tuca
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp