Poveste de Craciun - workshop de creatie si dezvoltare personala

Inapoi Autor: Psihoterapeut Elena-Carmen Tuca

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Atelier/Workshop
  • Target: Adulți
  • Data: 17-12-2016
  • Locație: Bucuresti

Craciunul este o stare. O stare dincolo de bunuri materiale comercializate si cumparate in fuga pe ultima suta de metri cumva din "obligatia" de a da un cadou. Craciunul nu poate fi cumparat!

 

Va invitam ca in acest workshop sa intram in "starea Craciunului", sa facem trecerea de la "a cumpara" la "a darui", de la "material" la "emotii specifice Craciunului".

Va invitam sa resemnificam Craciunul din sarbatoare comerciala in bucuria de a sta cu cei dragi, de a crea o atmosfera de poveste atat in jurul vostru cat si in inima voastra, de a asculta colinde/cantece specifice Craciunului si de a tine cont de traditii purtatoare de emotie.

 

Ne vom ajuta in procesul de resemnificare de povesti incarcate de magie, lucru cu emotiile si imaginatie, toate integrate in procesul de creare a unei decoratiuni ce va fi ca o poarta deschisa spre adevarata esenta a Craciunului din fiecare dintre noi.

 

Workshopul se adreseaza atat persoanelor care iubesc Craciunul cat si celor care vor sa descopere adevarata semnificatie a acestei sarbatori.

 

Indrumatori in procesul de descoperire a emotiilor acestui Craciun:

• Psih. Elena-Carmen Tuca - psihoterapeut integrativ cu peste 4 ani experienta in lucrul cu adultii, atat individual cat si de grup;

• Psih. Cornelia Sararu - psihoterapeut integrativ cu peste 4 ani experienta in lucrul cu adultii, atat individual cat si de grup.

 

Investitia dumneavoastra : 150 lei /persoana (materialele incluse ) sau 130 lei/persoana daca vii insotit de un prieten.

 

Beneficiile dumneavoastra:

- redescoperirea emotiilor pozitive pe care le aduce Craciunul

- decoratiunea pe care o veti crea va ramane la fiecare participant in parte.

 

Workshopul va avea loc sambata, 17 decembrie 2017, in intervalul orar 11.00-15.00, in Bucuresti.

 

Locatia exacta va fi comunicata ulterior inscrierii fiecarei persoane in parte.

 

Inscrierea dumneavoastra o puteti transmite la adresele de e-mail: elenacarmen_tuca@yahoo.com; coni_5@yahoo.com sau la tel. 0773.831.475.

Psihoterapeut Elena Carmen Tuca

Psihoterapeut Elena Carmen TucaRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp