Mihaela Dancea - Cabinet individual de psihologie

Mihaela Dancea - Cabinet individual de psihologie

Trebuie să îndrăznesc, fie că izbutesc fie că nu (Euripide)
Nota 10 din 43 recomandari
37661 vizite
Locatie: Cluj-Napoca, jud Cluj, B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 129, bl. L7, sc. 2, P (zona Lidl) [Arată în Google Maps]
Telefon: 0740221494
Program: L-V: 09:00-21:00
http://www.mihaeladancea.ro
Cabinetul Individual de Psihologie Dancea Mihaela este atestat de Colegiul Psihologilor din Romania si va ofera urmatoarele servicii:

— Psihoterapie cognitiv-comportamentală individuală pentru o gamă largă de probleme, precum depresie, probleme de anxietate, probleme de somn, atacuri de panică, tulburări alimentare, doliu, fobii, probleme de adaptare, stres, probleme de furie, adicţii şi dependenţe, dificultăţi de a lua decizii, tulburări de personalitate, ipohondrie etc.;
— Psihoterapie de cuplu ;
— Dezvoltare şi optimizare personală ;
— Autocunoaştere ;
— Consiliere pentru controlul greutăţii corporale (slăbit) .
— Psihoterapie de grup

Psihoterapia este un proces în care folosim tehnici specifice pentru a ameliora diverse probleme de ordin psihologic sau pentru a dezvolta sau menţine starea de bine a persoanelor. Astfel, în cadrul acestui demers, dvs. aflaţi mai multe informaţii despre problemele, emoţiile, comportamentele, gândurile şi trăirile dvs. şi învăţaţi cum să le amelioraţi sau să le faceţi faţă eficient.

Psihoterapia cognitiv-comportamentală investighează relaţia dintre ceea ce persoana gandeşte, ceea ce simte şi ceea ce face. Acest tip de terapie vă ajută să vă identificaţi credinţele şi comportamentele nesănătoase, negative şi să le înlocuiţi cu unele benefice, sănătoase, pozitive. Aceasta este una dintre formele cele mai eficiente de terapie în abordarea problemelor de natură psihologică, bazându-se pe numeroase studii ştiinţifice.

Dezvoltarea şi optimizarea personală se adresează persoanelor care se află într-o situaţie problematică. Prin tehnici similare psihoterapiei, urmărim asistarea persoanei pentru a depăşi problema respectivă şi/sau pentru a preveni instalarea patologiei psihologice. Mai mult, în acest tip de demers ajutăm clientul să-şi dezvolte punctele forte sau să-şi cizeleze diverse abilităţi. De exemplu, puteţi învăţa să rezolvaţi mai eficient problemele, să luaţi decizii, să gestionaţi eficient situaţiile stresante, să vă îmbunătăţiţi abilităţile de comunicare etc.

Autocunoasterea vizează persoanele care doresc să afle mai multe despre propria persoană şi despre felul în care se pot dezvolta pentru a-şi maximiza şansele să-şi atingă obiectivele sau să depăşească obstacolele.

Consilierea pentru controlul greutăţii este un program adresat persoanelor care doresc să slăbească. Acest program vă oferă abilităţile de care aveţi nevoie pentru a ţine cu succes o dietă pe termen lung şi pentru a vă menţine în continuare, după ce procesul de slăbire s-a încheiat (prin tehnici psihologice specifice veţi învăţa să urmaţi corect şi eficient o dietă, să vă automotivaţi în fiecare zi să urmaţi un regim alimentar şi să faceţi sport, să vă menţineţi obiceiurile alimentare sănătoase, să rezistaţi alimentelor tentante nepermise, veţi afla cum să procedaţi astfel încât să nu vă abateţi de la dietă, să gestionaţi eficient senzaţiile de foame şi poftă, să faceţi faţă stresului şi emoţiilor negative intense fără să mănâncaţi pentru a vă consola, să gestionaţi evenimentele speciale şi situaţiile sociale presante, să vă menţineţi greutatea scazută pe viaţă şi multe alte lucruri).

Servicii oferite:

 • Psihologie
 • Coaching și dezvoltare personală
 • Autocunoaștere și accesarea potențialului interior
 • Control și autocontrol comportamental și emoțional
 • Dezvoltarea abilităților de comunicare
 • Gestionarea timpului
 • Managementul stresului
 • Psihoterapie individuală
 • Anxietate, atacuri de panică, fobii
 • Dependență de alcool
 • Dependență de droguri/medicamente
 • Dependență de jocuri de noroc
 • Depresie
 • Dificultăți de comunicare, relaționare, adaptare
 • Dificultăți în luarea deciziilor
 • Experiențe traumatice
 • Managementul conflictului
 • Managementul stresului la locul de muncă
 • Obezitate
 • Pierderea unei persoane dragi, divorț, separare, doliu
 • Renunțare la fumat
 • Retragere din viața socială
 • Stima de sine scăzută, devalorizare
 • Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)
 • Tulburări alimentare
 • Psihoterapie de cuplu
 • Certurile frecvente
 • Gelozia, violența verbală, fizică și sexuală
 • Indecizia de a rămane în relație
 • Infidelitatea
 • Pregatirea pentru căsătorie
 • Sarcina nedorită de partener
 • Psihoterapie online

Album foto

Recomandari

10
a votat pe 06-07-2022 cu nota
Vlad

Ultima vizita la cabinet: iulie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Mihaela este un psihoterapeut excelent. Sedintele cu ea au fost (si raman) o investitie de succes, care m-au adus la o autocunoastere mult mai clara. A reusit sa se conecteze si cu personalitatea mea (strategic), si cu problemele curente (tactic), chiar daca sedintele au fost online. 10/10.

10
a votat pe 23-11-2016 cu nota
anonim

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
O recomand cu mare incredere pe Mihaela, este o profesionista. Cu rabdare si empatie m-a ajutat sa-mi depasesc problemele de anxietate, multumesc mult Mihaela!

10
a votat pe 07-10-2016 cu nota
PETREANU MIRELA

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Am cunoscut-o pe Mihaela intr-un moment destul de greu al vietii mele. Cu ajutorul ei am invatat ca exista situatii ,momente in care pot sa spun nu stiu,nu pot sau chiar nu vreau, fara ca acest lucru sa fie o tragedie sau sa ma transforme intr-un om "rau". Este o profesionista.

10
a votat pe 07-10-2016 cu nota
Andreea

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
O recomand cu mare incredere pe Mihaela. M-a ajutat sa observ ce anume din ceea ce fac imi mentine problema si cum pot sa schimb anumite ganduri, comportamente, lucruri din viata mea pentru a ma simti mai bine. Nu ezita sa-i faci o vizita Mihaelei, unele traume nu le trateaza timpul.

10
a votat pe 06-10-2016 cu nota
Sami

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Intelegatoare si usor de vorbit, chiar si cu probleme mai sensibile. M-a ajutat mult!

10
a votat pe 06-10-2016 cu nota
Tarca Alina

Ultima vizita la cabinet: august 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Recomand cu incredere.Mihaela este genul de om care iti da mereu o stare de confort si siguranta.Profesionalism si empatie-sunt primele calitati ce imi vin in minte. O recomand cu caldura!

10
a votat pe 05-10-2016 cu nota
Judit

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
O recomand cu cea mai mare incredere. Mihaela e o persoana calda si prietenoasa. Cu timpul am reusit sa construim o relatie baza pe incredere reciproca intre client si terapeut. Mereu astept urmatoarea sedinta. Eu am ajuns la Mihaela la cabinet intr-un moment foarte dificil din viata mea. Cu ajutorul ei si a terapiei am reusit sa depasesc momentul cu bine. Terapia m-a ajutat sa vad lucrurile dintr-o alta perspectiva, una mai sanatoasa pentru mine.

10
a votat pe 04-02-2016 cu nota
Elena

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Hotararea de a merge la psiholog a fost, probabil, cea mai buna pe care am luat-o in ultima vreme, iar norocul a facut ca psihologul sa fie Mihaela. E o persoana care te face sa te simti in largul tau si cu care poti comunica cu incredere (si asta v-o zice o persoana care nu se confeseza usor si oricui). Mihaela m-a invatat sa vad lucrurile altfel decat le vedeam in acea perioada proasta din viata mea si cum sa-mi infrunt problemele, unele de care eram constienta, altele pe care le-am constientizat pe parcursul sedintelor. O recomand cu toata increderea.

10
a votat pe 29-10-2015 cu nota
Andreea

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
O persoana cu care se poate vorbi foarte deschis si nu numai deschis ci si nonconformist, fara frica de a fi judecat. Pe mine m-a ajutat mult in a lua anumite decizii tinand cont de propria persoana mai mult, nu doar de cei din jur.

10
a votat pe 26-10-2015 cu nota
Ada

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
O recomand cu mare incredere pe Mihaela. Este o profesionista. Pe mine m-a ajutat foarte mult. Este o persoana foarte deschisa si un bun ascultator.

10
a votat pe 22-10-2015 cu nota
Lorena

Ultima vizita la cabinet: februarie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Am ajuns la Mihaela printr-o recomandare a unei prietene si stiti cum se zice daca un psiholog sau ori alt cadru medical primeşte recomandari inseamna ca este unul foarte bun. Perioda mea la consilierea psihologică nu a fost de lunga durata insa vreau sa punctez faptul ca mi-a folosit in a putea sa imi organizez mai bine lucrurile in viata, începând de la viata personală la cea profesională.

10
a votat pe 21-10-2015 cu nota
Igor

Ultima vizita la cabinet: iulie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
O recomand cu placere pe Mihaela. As vrea sa zic ca la inceput eram sceptic de cum ma poate ajuta un psiholog insa Mihaela mi-a explicat foarte bine si m-a facut sa inteleg ca toate problemele pe care le am si de care stiam sau nu stiam pot fi rezolvate. Mi-a placut si faptul ca mai tot timpul e glumeata si pozitiva.

10
a votat pe 21-10-2015 cu nota
Alexandra

Ultima vizita la cabinet: iunie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
O recomand cu tot dragul pe Mihaela Dancea! Initial am ales acest cabinet deoarece era aproape de locuinta mea, dar dupa cateva sedinte, mi-am dat seama ca am facut cea mai buna alegere! M-a ajutat foarte mult, prin calmul si rabdarea de care a dat dovada, dar si atmosfera destinsa cu care m-a intampinat! Iti ofera o parere obiectiva asupra problemelor pe care le intampini si te ajuta sa vezi ca lucrurile nu sunt atat de "negre" precum credem, in situatii critice. Multumesc Mihaela!

10
a votat pe 21-10-2015 cu nota
-

Ultima vizita la cabinet: februarie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Un om extraordinar, cu foarte multa rabdare. Desi am intrerupt brusc consultatiile, am plecat cu o parere foarte buna si cu noi perspective asupra vietii. Cu aceasta ocazie, tin sa ii multumesc din suflet. L.

10
a votat pe 21-10-2015 cu nota
Andrei

Ultima vizita la cabinet: mai 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Am fost foarte multumit de servicile doamne Mihaela...sedintele de care am beneficiat m-au ajutat sa trec peste anumite probleme...

10
a votat pe 16-03-2015 cu nota
Roxana

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Perioada grea pe care o traversam şi incapacitatea de a găsi o soluţie eficientă la problemele cu care mă confruntam m-au determinat să-mi depăşesc prejudecăţile şi scepticismul şi să apelez la ajutorul unui psiholog. Aşa am ajuns la cabinetul domnişoarei Mihaela Dancea, stânjenită şi neîncrezătoare - era prima dată când treceam pragul unui cabinet psihologic. Am fost plăcut impresionată de modul deschis şi cald în care am fost întâmpinată, cu atât mai mult cu cât mă aşteptam la o primire formală şi distantă, astfel încât îndoiala şi stânjeneala cu care venisem începeau să se risipească. Nu a fost decât începutul unei frumoase colaborări, pe parcursul căreia domnişoara psiholog m-a sprijinit şi m-a îndrumat de fiecare dată, cu profesionalism, emaptie şi răbdare, iar în prezent problemele mele legate de anxietate au rămas doar o amintire.

10
a votat pe 11-02-2015 cu nota
Adina

Ultima vizita la cabinet: februarie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Se implica in problemele pe care le avem cu multa pasiune si empatie, foarte deschisa si mi-a placut mai ales perseverenta si rabdarea cu care ne-a tratat . O recomand cu incredere.

10
a votat pe 08-02-2015 cu nota
Oana G.

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Am avut probleme cu anxietatea, iar sedintele Mihaelei mi-au fost foarte benefice, mai ales ca nu credeam ca voi scapa de aceste temeri :) Ea mi-a deschis mintea si m-a facut sa vad lucrurile cu alti ochi :) Iti multumesc mult!

10
a votat pe 23-11-2014 cu nota
Cristina

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Sedintele cu Mihaela mi-au fost foarte benefice intrucat m-au ajutat sa pun `punctul pe i` in cateva aspecte esentiale ale vietii mele. Datorita ei am fost capabila sa iau decizii pe care le-am taraganat de multa vreme si sa elimin sentimentele de nehotarare, neliniste si confuzie ce planau asupra vietii mele. Am reusit impreuna sa imbunatatim substantial problemele ce m-au determinat sa apelez la serviciile ei. multumesc Mihaela!

10
a votat pe 08-07-2014 cu nota
Cristina

Ultima vizita la cabinet: iunie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Am apelat la d-ra psiholog Mihaela, intr-un moment de cumpana care m-a facut sa-mi pierd increderea de sine. Dupa cateva sedinte deja ma simteam mult mai bine, m-a facut sa privesc cu alti ochi unele aspecte ale vietii. L-am dus si pe fiul meu, pre-adolescent, desi era in regula, chiar daca l-a afectat si pe el acel moment de cumpana, dar vroiam sa fiu sigura. Am vrut sa vada ca exista si o solutie pentru rezolvarea problemelor personale (viitoare), apeland la un ajutor specializat si nu la droguri si alcool, care din pacate invadeaza societatea noastra. Deja dupa prima sedinta, fiul meu m-a intrebat cand mai merge la urmatoarea sedinta, desi nu mai era nevoie. O recomand cu incredere.

10
a votat pe 08-06-2014 cu nota
Nausica

Ultima vizita la cabinet: mai 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Am apelat la un psiholog pentru ca nu ma simteam bine in pielea mea si nu ma mai multumea nimic. Pe Mihaela am ales-o dupa tarif...dar am constatat ca am nimerit unde trebuia. Am invatat sa nu renunt daca ceva nu-mi iese din prima, sa-mi observ progresele si sa ma bucur de ele, sa fiu mai putin rigida, mai putin stresata, sa privesc altfel oamenii din jurul meu si sa aleg in ce fel reactionez la ceea ce mi se intampla. Cred ca oricui i-ar fi utile cateva sedinte la psiholog. E o experienta care te ajuta sa te cunosti si sa te dezvolti (daca gasesti un psiholog priceput).

10
a votat pe 19-02-2014 cu nota
Raluca

Ultima vizita la cabinet: februarie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
O recomand cu toata increderea pe d-ra psiholog Mihaela. Datorita profesionalismului ei, am reusit sa scap in sfarsit de atacurile de panica si anxietate. Am inceput sa vad lucrurile clar, sa ma detasez de experientele negative din trecut si sa ma redescopar. Ii multumesc inca o data si ii voi fi intotdeauna recunoscatoare pentru ceea ce a facut pentru mine.

10
a votat pe 07-11-2013 cu nota
Mihaela A. D.

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Am fost clienta acestui cabinet o perioada de timp si vreau sa spun ca sunt foarte multumita de rezultate. D-ra psiholog m-a invatat foarte multe lucruri noi despre cum sa-mi organizez mai bine viata sentimentala si cum sa ma descurc cu ea. Le recomand tuturor sa apeleze la psiholog in momente de cumpana. Nota 10 pentru psiholog Mihaela Dancea!

10
a votat pe 12-10-2013 cu nota
Alex Alex

Ultima vizita la cabinet: august 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Un mare ajutor in momentele dificile.

10
a votat pe 07-10-2013 cu nota
Cristina

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Am fost pacienta Mihaelei intr-un moment f. dificil din viata mea. A stiut cum sa se apropie de mine si sa ma faca sa ma simt in largul meu in timpul consultatiilor. Asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire cu ea. M-a ajutat sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva si sa ma pun pe mine pe primul plan. Am recomandat-o cu incredere unei prietene foarte bune si as face acelasi lucru pentru orice persoana apropiata.

10
a votat pe 06-10-2013 cu nota
L. D.

Ultima vizita la cabinet: august 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
O recomand pe Mihaela deoarece este o adevarata profesionista! M-a facut sa ma simt in largul meu, indiferent ce probleme am discutat. Ii multumesc inca o data pt. ajutorul acordat! Liana D.

10
a votat pe 03-09-2013 cu nota
Alina R.

Ultima vizita la cabinet: august 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Mihaela m-a ajutat sa-mi depasesc nesigurantele si sa ma dezvolt ca persoana neasteptat de mult. O recomand cu toata caldura!

10
a votat pe 18-07-2013 cu nota
RG

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
O recomand cu caldura pe d-ra psiholog. Am avut cateva sedinte de consiliere pentru scaderea in greutate cu rezultate foarte bune. Pot spune ca mi-a schimbat perspectiva asupra a ceea ce inseamna controlul greutatii fara riscuri pentru sanatate si m-a ajutat sa imi mentin pe termen lung greutatea dorita. Multumesc.

10
a votat pe 17-07-2013 cu nota
Florin

Ultima vizita la cabinet: iulie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Recomand! M-a ajutat sa-mi recapat puterea de a pastra viziunea pozitiva asupra vietii, stiind ca urmeaza noi experiente frumoase si constructive. M-a invatat ce inseamna sa fiu asertiv si multe tehnici de comunicare. M-am dezvoltat mai mult de cat credeam cu ajutorul ei. Multumesc.

10
a votat pe 04-07-2013 cu nota
Radu G.

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Recomand cu caldura acest cabinet. Mihaela Dancea m-a ajutat datorita rabdarii si perseverentei cu care a abordat problema, ceea ce m-a motivat pe tot parcursul sedintelor. Apelati cu incredere!

10
a votat pe 18-06-2013 cu nota
Victor

Ultima vizita la cabinet: mai 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Ma numesc Victor si as dori sa o recomand pe d-ra psiholog Mihaela Dancea. In cabinetul dansei am gasit solutii la niste probleme cu care m-am confruntat si sper ca pe viitor sa duc invataturile din cabinet mai departe cu succes. D-ra psiholog a avut rabdare cu mine si m-a invatat o multime de lucruri noi care m-au ajutat sa imi depasesc starile negative. Apelati cu incredere la Mihaela Dancea!

10
a votat pe 17-06-2013 cu nota
Bianca

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Mihaela m-a ajutat sa depasesc depresia prin atentia, sensibilitatea, sprijinul si intelegerea de care a dat dovada, printre altele. O recomand din tot sufletul si ii doresc numai de bine!

10
a votat pe 04-06-2013 cu nota
Andreea R.

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
o recomand cu incredere pe Mihaela Dancea pentru atitudine, intelegere si mai ales sprijinul acordat.

10
a votat pe 08-04-2013 cu nota
Gabriela

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2011
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Mihaela este un psiholog inzestrat, daca pot spune asa. Are o mare capacitate de a empatiza cu pacientul dar in acelasi timp de a oferi raspunsuri si solutii rationale! Este o profesionista; prin urmare, daca ai nevoie sa discuti cu cineva despre problemele tale, este persoana potrivita! Asa ca apelati cu incredere!

10
a votat pe 04-04-2013 cu nota
Cristina A.

Ultima vizita la cabinet: iunie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Recomand cu cea mai mare caldura si incredere acesta cabinet si vreau sa multumesc Mihaelei, pentru toata daruirea oferita.

10
a votat pe 28-03-2013 cu nota
boldut bianca

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Buna. Pentru cei interesati de un psiholog sa stiti ca eu as recomanada-o pe Mihaela. Eu am fost la ea pentru un program de alimentatie(fiecare om cu problema lui) si chiar m-a ajutat enorm. Am ajuns la rezultate la care nu ma asteptam si i...n plus am mai discutat cu ea si despre alte lucruri. Stie sa asculte si stie exact ce si cand sa zica. Plus ca daca ai ceva problema sau daca vrei sa discuti cu ea si sa zicem ca nu ai programare este dispusa sa stea de vorba cu tine. Impresia astra mi-a lasat-o mie. Ii scriam pentru fiecare prostie si tot timpul primeam raspuns de la ea. Eu sunt foarte multumita de cum am fost trata si de serviciile ei si cu siguranta o sa o contactez cand o sa am nevoie sa vorbesc cu cineva. Nu cred ca as gasi pe cineva mai bun.

10
a votat pe 13-03-2013 cu nota
Anca

Ultima vizita la cabinet: iulie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Un psiholog atent, care te motiveaza, comunica exceptional cu pacientul. Te ajuta sa te descoperi, sa-ti cunosti fatete pana atunci nebnuite, sa te vezi cu un "ochi" dinafara sa exersezi autocunoasterea si astfel sa evoluezi in raporturile cu tine si cu lumea din exterior. O recomand cu caldura!

10
a votat pe 12-03-2013 cu nota
Dorin

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Nu ezitati sa apelati la doamna psiholog, pe mine m-a ajutat foarte mult. Am apelat la dansa in legatura cu atacuri de panica si stari de anxietate de care am scapat mai repede decat ma asteptam. Ii multumesc si o recomand din suflet oricand!

10
a votat pe 12-03-2013 cu nota
Dalia

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Sedintele cu Mihaela m-au ajutat sa fiu mai calma, mai realista, mai increzatoare, mai independenta. Am invatat cum sa ma descurc cu problemele mele pentru toata viata, si asta este cel mai important. Cum spune si Mihaela, ti se ofera niste arme secrete cu care sa poti lupta toata viata impotriva lucrurilor negative (care apar inevitabil). As putea scrie mii de randuri despre cat de bine mi-au facut sedintele si cat am invatat sa vad o alta latura a lucrurilor, sa le accept pe cele care nu le poti schimba. Eu personal cred ca foarte multa lume ar avea nevoie de psihoterapie in viata lor, nu trebuie sa fii nebun sau depresiv, e o metoda excelenta de imbunatatire a vietii. Financiar e o investitie atat de mica pentru ceva atat de mare, ceva care te ajuta pe viata. Recomand cu mare caldura oricui crede ca nu se simte bine in pielea/viata lui, care crede ca are o problema sau vrea sa se dezvolte pur si simplu, sa nu se enerveze usor, sa fie mai realisti si impacati. Multumesc Mihaela pentru tot, sper sa ti se inoarca inzecit tot binele care mi l-ai facut!

10
a votat pe 12-03-2013 cu nota
CARDOS IOANA

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Mihaela Dancea este un pshiholog foarte bun, care te indruma, te sprijina si te incurajeaza sa ajungi acolo unde iti doresti!

10
a votat pe 12-03-2013 cu nota
Smaranda

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
O recomand cu incredere pe doamna psiholog. Am urmat un tratamnet cu rezultate foarte satisfacatoare si in scurt timp vizibile in ceea ce priveste psihoterapia cognitiv-comportamentala pentru depresie, anxietate, stima de sine, relatiile cu ceilalti, sentimentul de vinovatie s.a.m.d. Mihaela este extraordinara si un psiholog excelent.

10
a votat pe 12-03-2013 cu nota
Alexandra

Ultima vizita la cabinet: martie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Recomand cu caldura acest cabinet! Cu ajutorul Mihaelei Dancea am reusit sa trec, sa constientizez multe lucruri care ma distrugeau! Acum vad altfel, in alt mod si ma simt fericita! Iti multumesc din suflet!!!

10
a votat pe 10-03-2013 cu nota
Anca

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mihaela Dancea
Recomand cu caldura. Pe mine m-a ajutat enorm in legatura cu stari de anxietate si in intelegerea si cunoasterea propriei persoane.

Mihaela Dancea - Cabinet individual de psihologie
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp