Psiholog Beatrice Țolea

psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihologie clinică
Nota 10 din 8 recomandări
Locație: Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0749110148
Cele mai importante două momente din viața mea au fost atunci când mi-am finalizat cele două atestate - de psiholog clinician și de psihoterapeut cognitiv-comportamental. Pentru mine, cele două s-au îmbinat în visul de a ajuta fiecare persoană cu care am contact de-a lungul carierei și a vieții. Existența problemelor cu care ne confruntăm zilnic este urmată de normalitatea apariției lor și, oricât de greu este sau pare, avem o singură datorie față de noi înșine - cea de a ne accepta și de a învăța să ne apreciem. M-am născut cu ambiția de a răspunde provocărilor proprii, cât și provocărilor celorlalți. Pasiunea mea pentru psihologie se conturează zilnic tot mai mult prin prisma voinței de a ajuta fiecare om să se redescopere și să găsească cele mai eficiente soluții pentru echilibrarea zgomotelor din viața lor.

Consider ca prezentul nu devine niciodată trecut, pentru că fiecare zi din șirul vieții noastre devine „azi" și tot ce învățăm sau trăim într-o zi anterioară, se leagă de tot orizontul existenței noastre.

Experiența mea de psihoterapeut de până acum, s-a consolidat prin diverse probleme și tulburări pe care m-am axat, mă axez și mă voi axa în continuare - depresie, stări de agitație, neliniște, stres, atacuri de panică, furie, diverse îngrijorări frecvente, infidelitate, stimă de sine deficitară sau instabilă, despărțiri dureroase sau conflictuale, modul dificil de a lua anumite decizii, probleme din copilărie care se răsfrâng în perioada adultă, anxietate și dorințele persoanei care își doresc o schimbare sau să își dezvolte o anumită latură.
De asemenea, pun foarte mult accent pe problemele din contextul terapiei de cuplu - despărțiri, lipsa unui echilibru în ceea ce privește comunicarea, infidelitatea, conflicte etc.

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și Masterul de Psihologie Clinică, Consiliere psihologică și Psihoterapie - ambele în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.
Am fost implicată în diverse activități care au contribuit la dezvoltarea mea atât profesională, cât și personală:
- Practică la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor, Cluj-Napoca
- Asistent terapeut ABA Asociația „Autism Transilvania"
- Asistent psiholog clinician Institutul Oncologic „Prof. Dr. I. Chiricuţă", Cluj-Napoca: Screening şi evaluare psihologică pentru pacienţii internaţi ai Institutului Oncologic
- Practică la Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj-Napoca
- Practică la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca - Secția de Psihiatrie și Ergoterapie
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp