Centrul de psihologie Mental-Training Cluj

Centrul de psihologie Mental-Training Cluj

„Excelența nu este un act singular, ci un obicei
Nota 10 din 71 recomandari
28145 vizite
Locatie: Cluj-Napoca, jud Cluj, Str. Dacia, nr. 3, etaj 2 si parter, interfon 131 și Str. Dacia, nr. 4 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0749110148
Program: office@mental-training.ro
http://www.mental-training.ro Programare online

Stresul tot mai mare pe care îl resimțim în viața de zi cu zi reprezintă un factor foarte important în dezvoltarea unor probleme emoționale, comportamentale sau cognitive. Mai mult, societatea contemporană ne pune în fața unor conflicte pe care uneori nu le putem gestiona singuri și e nevoie să apelăm la ajutor specializat.


De aceea, în cadrul centrului Mental -Training ne propunem să atingem scopurile pe care le stabilim împreună și alături de clienți, utilizând experiența și pregătirea noastră, o paletă de tehnici psihologice științifice și adaptate nevoilor, dar și resursele personale ale clientului, astfel încât, în final, situațiile problematice să fie rezolvate.


Marius Pentilie - Psiholog, Psihoterapeut, Trainer


Ca psiholog în Cluj am lucrat de-a lungul timpului cu adulți în special pe probleme de anxietate, atacuri de panică, fobii, îngrijorări, anxietate socială dar și pe burnout, probleme de personalitate, despărțiri dureroase sau pentru optimizare și dezvoltare personală. Tehnicile pe care le folosesc sunt bazate pe ultimele cercetări științifice și sunt specifice psihoterapiei cognitiv comportamentale. Printre ele se numără hipnoza, controlul emoțiilor, restructurarea gândirii negative și iraționale, training de relaxare, training de comunicare, modificarea comportamentului, cu care am obținut rezultate foarte bune.


Beatrice Țolea - Psiholog, Psihoterapeut cognitiv-comportamental


Dețin o gamă largă de tulburări și de domenii pe care ma axez, și anume: depresie, stări de agitație, neliniște, stres, atacuri de panică, furie, diverse îngrijorări frecvente, infidelitate, stimă de sine deficitară sau instabilă, despărțiri dureroase sau conflictuale, modul dificil de a lua anumite decizii, probleme din copilărie care se răsfrâng în perioada adultă, anxietate și dorințele persoanei care își doresc o schimbare sau să își dezvolte o anumită latură, terapie de cuplu – despărțiri, lipsa unui echilibru în ceea ce privește comunicarea, infidelitatea, conflicte etc.


Andrea Bota - Psiholog, Coach


Coaching-ul pentru mine este, pe de o parte, îmbinarea tuturor cunoștințelor și a experiențelor profesionale acumulate de-a lungul ultimilor 10 ani, pe de altă parte, este reflexia și rezultatul propriului meu drum de vindecare, a multor decizii dificile, a reîntoarcerii către varianta mea autentică și a creșterii, ca om și ca profesionist. Prin parteneriatul cu Mental Training, dorim să atingem două scopuri:
-suport profesional echipelor și managerilor în vederea construirii unor relații autentice prin dezvoltarea abilităților de coaching și ascultare activă, și a consolidării unei performanțe echilibrate atât la nivel individual, cât și la nivel de grup
-suport individual pentru persoanele aflate în fața unei schimbări sau decizii grele din punct de vedere profesional, sau care doresc să atingă un anumit obiectiv profesional sau personal. Vom lucra împreună atât pe planificarea strategică a scopurilor pe termen mediu sau lung, cât și pe explorarea elementelor cognitive, emoționale și comportamentale care influențează demersurile și poveștile pe care ni le construim zi de zi.

 

Vladia Poganszki - Psiholog

 

Este o psihoterapeută care îmbină elegant tehnicile clasice ale psihoterapiei cu cele moderne. Ședințele cu ea sunt o combinație între modelele psihologiei cognitiv-comportamentale și cele de tip Schema-Therapy sau Terapia prin Acceptare și Angajament, ambele aducând completări fundamentale teoriei clasice. Astfel, Vladia Poganszki abordează interparadigmatic probleme cum ar fi anxietatea, depresia, atacul de panică, aducând în interiorul discuției terapeutice concepte precum cele de mindfulness, de respirație, de valori, de empatie și compasiune etc.

 

 

Ana-Maria Boroș - Psiholog, Psihoterapeut cognitiv-comportamental

 

Este o psihoterapeută în formare care poate gestiona tulburări dificile într-un mod structurat și metodic. În afara formării de bază în psihologie cognitiv-comportamentală, aceasta aplică în mod consistent elemente din Terapia Dialectic-Comportamentală (DBT) și din Terapia Schemelor. Ana-Maria Boroș se formează astfel pe susținerea și optimizarea calității vieții a unor clienți din spectrul borderline, ceea ce o recomandă pentru tratatea eficientă a unor tulburări ca cele de anxietate, depresie, stimă de sine.

 

 

Alina Jugreștean  -Psiholog, Psihoterapeut cognitiv-comportamental

 

Este o psihoterapeută cu formare în paradigmele clasice, dar și în terapia familială sistemică. Aceasta o recomandă pentru terapii de familie unde formarea sus-numită o ajută să abordeze problemele și dificultățile fiecărui individ dintr-un punct de vedere mai larg, mai holistic. Fiind și o iscusită practiciană în Terapia Schemelor, Alina Jugreștean poate lucru cu ușurință cu tulburări de bază, cum ar fi depresia sau anxietatea, și chiar cu tulburări mai dificile, cum ar fi borderline sau cele de somatizare. În același timp, Alina Jugreștean ajută persoane care trec printr-un divorț extenuant emoțional sau cu persoane care trec printr-o etapă dureroasă de doliu prelungit.

 

 

Eduard Fekete- Psihoterapeut

 

Este un psihoterapeut cu o carismă greu de întrecut. Acesta este specializat pe lucrul cu adolescenți și adulți pe o arie largă de tulburări, cum ar fi stima de sine, anxietate generalizată, anxietate socială, tulburări de somn, depresie etc. Motivația lui, o spune adesea, este să ajute adulții, adolescenții și copiii să ducă o viață cât mai plăcută.

 

Diana Socaciu- Psihoterapeut, terapie de cuplu.

 

Este o psihoterapeută de cuplu. În practica sa, Diana a lucrat și cu clienți individuali, însă a realizat că terapia de cuplu este o metodă mult mai eficientă în rezolvarea problemelor indivizilor. Cuplul aduce în ședința de terapie toate nevoile neglijate de afecțiune, atașament, încredere și astfel terapeutul poate interveni cu mai mare eficiență asupra celor doi indivizi, dar și asupra cuplului ca atare. Diana Socaciu se ocupă cu probleme de cuplu ca dificultățile și blocajele în comunicare, infidelitatea, gelozia, neîmplinirea în plan sexual, comportamentele de abuz și violență, absența unui sentiment de siguranță și stabilitate.

 

Andreea Pop-Horoiță- Psihoterapeut cognitiv-comportamental

 

Este o psihoterapeută experimentată care are ca formare de bază psihologia validată științific de tip cognitiv-comportamental. Aceasta abordează o sumedenie de tulburări psihologice de axă I (anxietate, depresie, tulburare bipoolară etc.) și de axă II (tulburări de personalitate), iar atu-ul ei este aria largă de vârste cu care poate lucra. Plină de înțelegere, compasiune și motivație, Andreea Pop-Horoiță este un exemplu de psihoterapeut voios, cu simțul umorului, dar și cu o seriozitate meticuloasă în tratarea și optimizarea clienților ei.

 

Nicoleta Sălcudean -Psihoterapeut cognitiv-comportamental

 

Este o  psihoterapeută din valul nou al terapiilor cognitiv-comportamentale. Mai precis, prin participarea la conferințe și evenimente dedicate Terapiei prin Acceptare și Angajament, Nicoleta a ajuns să poată trata diferite tulburări dintr-o cu totul altă perspectivă, nouă, îmbunătățită, modernă. Aceasta este interesată de spectrul larg al tulburărilor anxioase, depresive, al tulburărilor de alimentație și mai ales al celor de personalitate. În același timp, Nicoleta poate lucra cu probleme de abandon, cu probleme de cuplu, cu dificultăți cauzate de factori traumatici. În plus, psihoterapeuta noastră poate ține cu ușurință ședințe în limba engleză.

 

Lidia Neagoș- Psihoterapeut cognitiv-comportamental

 

Este o psihoterapeută aparte prin formarea ei în psihologia creștină, menită să ofere un sens mai adânc psihologiei obișnuite și să o unească cu ritualurile și obiceiurile unui bun creștin din cetate. Căutarea sănătății psihice este dublată de căutarea lui Dumnezeu într-un proces de întrepătrundere continuă pe care Lidia Neagoș știe să-l ducă la bun sfârșit cu seriozitate. În același timp, formarea aparte a Lidiei este completată de alte formări, cum ar fi cea de adicții sau de consiliere în carieră. Toate acestea fac din Lidia o psihoterapeută completă și competentă în multe arii și dedesubturi ale ființei umane.

 

Daria Vlădău, Logoped

 

Răbdarea, jocurile și creativitatea sunt reperele mele, care pot să aducă un plus valoare muncii mele și nu vor lipsi din sesiunile de terapie. Dorința mea de a investi timp, implicare și cunoaștere în interesul copiilor este cartea mea de vizita în abordarea planului de intervenție deoarece fiecare copil merită șansa de a fi inclus, de a fi fericit și de a fi acceptat.

 

Dora Țoc- psihoterapeut cognitiv-comportamental sub supervizare

 

Sunt pasionata de sanatatea mintala si de a ajuta persoanele care sufera de diverse tulburari sa gaseasca solutiile optime pentru ele. Am experienta clinica cu copiii, adolescentii si adultii tineri. Vorbesc engleza, germana si spaniola si sunt deschisa la colaborari cu persoane din background-uri diverse. Hobby-urile mele sunt sportul, cititul si calatoritul. 

 

Denisa Marchiș- Psihoterapeut

 

Înainte să fiu specialist, îmi place să fiu om.  Indiferent de serviciul pe care îl ofer, abordarea mea este centrată pe persoană, cu accent pe colaborare și nevoile persoanei din fața mea.  În calitate de psihoterapeut cognitiv-comportamental, sunt specializată în tratarea depresiei, tulburărilor anxioase, tulburărilor de personalitate și nu în ultimul rând a adicțiilor și problemelor de comportament alimentar. De asemenea, realizez evaluări în calitate de psiholog clinician (luare în plasament, adopție, fertilizare in vitro) și în calitate de psiholog atestat în domeniul securității național (evaluări pentru obținerea permisului de port-armă, activități de voluntariat SMURD/ IGSU și nu în ultimul rând programele de reintegrare socială).

 

Vlad Budui - Psihoterapeut

 

Bună, eu sunt Vlad și aș vrea ca alături de tine să identificăm care sunt acele idei sau credințe care  îți influențează  perspectiva asupra realității. Practic, vom încerca să facem pași mici, dar siguri, spre atingerea obiectivelor noastre folosind tehnici din terapia cognitiv-comportamentală. Acest tip de terapie este bazată pe cercetări științifice asupra emoțiilor, gândurilor, comportamentelor și a motivației din spatele lor. 

Pe parcursul întâlnirilor noastre, îți vei dezvolta aptitudini necesare pentru a face față cu  provocărilor cu care te confrunti în viața de zi cu zi. Dincolo de cauzele emoțiilor negative ne vom concentra și asupra trăirilor  pozitive încercând să creștem frecvența lor.

 

Elena Cristea - Psihiatru

 

Medic specialist în psihiatria copilului și adolescentului cu formarea terminată în anul 2022 la Clinica de Psihiatrie infantilă și toxicomanie din Cluj-Napoca. Din dragoste pentru familii și copiii lor ii ajut pe aceștia să își depășească dificultățile de sănătate mintală.  De la tulburări de dezvoltare cognitivă, întârzieri de limbaj, până la depresie, anxietate, tulburări alimentare sau de comportament, toate sunt abordate cu empatie răbdare și profesionalism în cadrul intim al cabinetului

 

Servicii oferite:

 • Psihologie
 • Consiliere psihologică
 • Psihiatrie
 • Psihiatrie pediatrică
 • Coaching și dezvoltare personală
 • Autocunoaștere și accesarea potențialului interior
 • Consilierea carierei
 • Dezvoltarea abilităților de comunicare
 • Gestionarea timpului
 • Managementul stresului
 • Psihoterapie individuală
 • Anxietate, atacuri de panică, fobii
 • Dependență de alcool
 • Dependență de droguri/medicamente
 • Dependență de jocuri de noroc
 • Depresie
 • Dificultăți de comunicare, relaționare, adaptare
 • Dificultăți în luarea deciziilor
 • Experiențe traumatice
 • Managementul conflictului
 • Managementul stresului la locul de muncă
 • Obezitate
 • Pierderea unei persoane dragi, divorț, separare, doliu
 • Renunțare la fumat
 • Retragere din viața socială
 • Stima de sine scăzută, devalorizare
 • Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)
 • Tulburări alimentare
 • Psihoterapie de cuplu
 • Certurile frecvente
 • Disfuncțiile sexuale
 • Gelozia, violența verbală, fizică și sexuală
 • Indecizia de a rămane în relație
 • Infidelitatea
 • Pregatirea pentru căsătorie
 • Sarcina nedorită de partener
 • Sexologie
 • Psihoterapie copii
 • Agitație, nervozitate, agresivitate
 • Anxietate, fobii, ticuri
 • Deficit de atenție, încăpățânare, iritabilitate, agresivitate
 • Enurezis, encomprezis, afecțiuni somatice cu cauză psihică
 • Insomnii, cosmaruri, somn agitat
 • Izolare, timiditate excesivă, inhibiție, conduite bizare
 • Perturbări ale comportamentului ca urmare a apariției unui nou membru în familie
 • Probleme de comunicare și relaționare (copilul nu are prieteni, nu se adaptează la gradiniţă/școală)
 • Probleme școlare (dificultăți de învățare, scăderea randamentului școlar, absenteism, abandon scolar
 • Traume suferite (decesul unui membru al familiei, divorțul sau separarea părinților, accidente, boli
 • Tulburări de comportament (conduite agresive și autoagresive, minciună, fugă, furt)
 • Psihoterapie adolescenți
 • Anxietate, fobii, tulburări somatice de cauză psihică
 • Conduite agresive, violență, nervozitate, minciună, furt, fuga de acasă
 • Conflicte în familie, dificultăți de relaționare
 • Dependențe - alcool, droguri, fumat
 • Dificultăți de învățare, eșec școlar, absenteism, abandon
 • Probleme afective și sexuale
 • Stima de sine scăzută, depresie, tentative de suicid
 • Tulburări ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie)
 • Tulburări ale somnului, tensiune emoțională, incapacitate de a se relaxa
 • Psihoterapie de grup
 • Consiliere și informare pentru părinți
 • Consiliere privind educația și comportamentul față de copil
 • Training-ul părinților cu copii dificili
 • Evaluare psihologică și psihodiagnostic
 • Aviz psihologic pentru port armă
 • Evaluarea comportamentală
 • Evaluarea gradului de discernământ
 • Avize psihologice
 • Servicii pentru companii - MRU, NLP, Consiliere
 • Sex-terapie
 • Logopedie
 • Hipnoză
 • Combaterea durerii - migrene, dureri asociate bolilor cronice, naștere
 • Controlul greutății corporale
 • Creşterea performanţelor- concentrare, memorie, îmbunătățire aptitudini psiho-fizice
 • Eliberarea de obiceiurile nedorite: bâlbâiala, ticuri, bruxism, enurezis diurn/nocturn, ros unghiile
 • Eliminarea dependenței de droguri, alcool sau nicotină
 • Hipnoterapia cognitiv-comportamentală
 • Managementul stresului
 • Tratamentul disfuncțiilor sexuale - ejaculării precoce, impotenței, frigidității, vaginismului etc
 • Tratamentul insomniei
 • Interpretare vise
 • Psihoterapie online
 • Psihoterapie la domiciliu
 • Psihoterapie de familie
 • Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Recomandari

10
a votat pe 18-06-2024 cu nota
Cosmin

Ultima vizita la cabinet: iunie 2024
Psiholog/psihiatru recomandat: Fekete Eduard
Am mers la psiholog pentru a experiementa intr-un moment nu foarte fericit din viata mea, recomand tuturor sa incerce terapia. A necesitat mult efort insa efortul a platit

10
a votat pe 09-01-2024 cu nota
Alex

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2023
Psiholog/psihiatru recomandat: Fekete Eduard
Ședințele mele de psihoterapie cu Eduard au început în urmă cu mai bine de un an. Chiar dacă eram sceptic în legătură cu psihoterapia, și mă luptam cu probleme de încredere în mine și în cei din jur, dar și cu o frică de abandon generalizată, Eduard a fost încă de la început extraordinar de carismatic și ajutător. Calitățile sale de comunicare interpersonală și de ascultător activ ușurează și accelerează progresul din timpul ședințelor noastre de psihoterapie. Eduard are capabilitatea de a te face să te simți în siguranță atunci când vorbești despre ceea ce simți și gândești, reușește să creeze cu ușurință un mediu plăcut și abordează fiecare subiect cu mult interes. Simt că am evoluat foarte mult în urma colaborării noastre, și îi sunt recunoscător pentru empatia, sprijinul și răbdarea de care a dat dovadă.

10
a votat pe 03-01-2024 cu nota
Vlad

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2023
Psiholog/psihiatru recomandat: Fekete Eduard
Timp de cel puțin un an, am avut privilegiul de a lucra cu Eduard în cadrul ședințelor de terapie cognitiv-comportamentală. Eduard m-a ghidat cu pricepere și empatie, ajutându-mă să înțeleg motivele din spatele comportamentelor mele în diverse situații. Cu o abordare atentă, m-a îndrumat în identificarea și depășirea convingerilor limitative, facilitându-mi o evoluție semnificativă. Empatia și înțelegerea lui Eduard au fost esențiale pe parcursul acestui proces. A reușit să perceapă și să susțină stările mele, creând un mediu în care m-am simțit confortabil să explorez și să împărtășesc aspecte sensibile ale vieții mele. Îl recomand cu căldură pe Eduard celor care caută nu doar un profesionist priceput în terapia cognitiv-comportamentală, ci și o persoană empatică și sprijinitoare. Sunt recunoscător pentru contribuția lui semnificativă la parcursul meu de dezvoltare personală.

10
a votat pe 15-09-2022 cu nota
Marius

Ultima vizita la cabinet: iulie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Diagnosticat cu depresie si urmand un tratatemnt pe o perioada de 2 ani am avut dificutlati foarte mari cu concentrarea, insomni, stari de depersonalizare si atacuri de panica cu o frecventa extrem de ridicata. Am reusit sa imi castig din nou increderea si libertatea iar tratamentul nu am mai fost necesar. Recomand cu incredere Marius Pintilie, deoarece abordarile si tehniciile de lucru folosite de el vor da resultate 100% indiferent de dificultatile pe care le intampinati. Va doresc multa sanatate!

10
a votat pe 02-04-2022 cu nota
A.B.

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2021
Recomand cu mare incredere Andrei Farcas. In urma sedintelor, Andrei m-a ajutat sa depasesc o perioada dificila din viata mea, in acelasi timp ajutandu-ma sa vad altfel lucrurile si sa fac ce trebuie pentru a depasi problemele respective legate de anxietate. Acum pot sa spun ca ma simt mult mai bine. Este empatic, intelegator, si este foarte bine pregatit in ceea ce face.

10
a votat pe 27-03-2022 cu nota
Ioana O

Ultima vizita la cabinet: martie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Beatrice Țolea
In urma experientei mele cu Beatrice de pana acum, pot spune cu sufletul usurat ca acum privesc viata intr-un mod mai colorat, ca exista soare dupa furtuna. Cam toata viata mea am fost contra psihoterapiei pana m-am decis sa fac pasul de a nu mai duce lupta singura. A fost cea mai buna decizie care mi-a schimbat intr-un timp foarte scurt perspectiva, aceea de a nu mai avea un mod negativ de a vedea lucrurile, de a ma vedea pe mine cu compasiune in loc sa ma autocritic. Inca de la prima sedinta, cand am navalit ca un vulcan care a erupt recent, am ajuns intr-un loc in care m-am simtit in siguranta inca de la inceput sa-mi exprim starile interioare pe care nu le-am putut exterioriza ani de zile din cauza devalorizarii, autocriticii si insecuritatilor mele. Stii ca cineva este capabil sa te ajute cu adevarat in momentul in care intrii pe usa cu siroaie de lacrimi si iesi zambind, mergand singur sa-ti bei cafeaua si bucurandu-te de soare cu speranta ca totul are o solutie pe care nu trebuie sa o cauti singur. Am invatat aici sa accept ajutorul si sa ma deschid, am invatat ca e ok sa te vulnerabilizezi si sa nu iti fie rusine sa-ti exprimi sentimentele, de orice natura, sa nu mai fiu asa dura cu mine insami. Dupa aceasta prima sedinta care a fost un turning point din directia negativitatii, in fiecare saptamana, abia asteptam sa merg la ea sa ma eliberez si in acelasi timp sa descopar cine sunt eu acum si cine vreau sa devin. Cand se intampla ceva negativ in viata mea, primul meu gand era “nu mai pot, vreau la psiholog”. De ce nu la prieteni? Deoarece acolo doar ma plangeam, aici la Beatrice discuti situatia pentru a gasi impreuna o solutie. Meritul schimbarii de mentalitate, de la “nu psiholog” la “abia astept sa merg la psiholog”, ii revine lui Beatrice pentru ca ea a fost prima psihoterapeuta la care am apelat. Norocul meu ca a fost persoana de care am avut nevoie, altfel m-as fi intors la “nu psiholog” si as fi ramas in cercul vicios. Beatrice are o privire foarte calda si plina de compasiune, care iti spune “te inteleg si vom rezolva asta impreuna”. Pentru un om care e inconjurat de oameni si se simte singur, o persoana “to go to” e tot ce e nevoie pentru dezvoltare personala. Recomand cu caldura pentru oricine simte ca nu mai poate continua. Aici, am simtit cu adevarat zicala “cand simti ca nu mai poti, mai poti inca un pic si totul va fi bine”.

10
a votat pe 17-02-2022 cu nota
A.M.

Ultima vizita la cabinet: februarie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Beatrice Țolea
Sunt multe lucruri frumoase pe care le pot spune despre experiența de până acum cu Beatrice. Dar cel mai mult apreciez faptul că mă duc relaxată și motivată la ședințe, nu cu frică sau rușine. Uneori simt că poate este ceva în neregulă cu mine din cauza faptului că vin cu un bagaj atât de mare de probleme, pe care nu prea reușesc să le dau de cap de altfel. Însă ea reușește foarte bine să te învețe cât de importantă este compasiunea față de sine și cum poți face o rutină din ea. Îmi place mult că prin discuțiile noastre ajung să descopăr anumite lucruri despre mine pe care nu le observasem sau înțelesesem pe deplin până atunci. Apreciez foarte mult deschiderea și flexbilitatea ei. Când simt că nu funcționează o anumită metodă/tehnică de lucru apreciază foarte mult sinceritatea mea și propune altceva. În cazul meu, când nu i-a venit o alternativă pe loc, mi-a trimis prompt pe mail alte soluții. Mă simt comfortabil în timpul discuțiilor și chiar aș vrea să-i mulțumesc pentru ceea ce a făcut pentru mine până acum.

10
a votat pe 31-01-2022 cu nota
Cristina

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Beatrice Țolea
Merg cu drag de fiecare data sa vorbesc cu ea. M-a ajutat incredibil de mult sa trec peste multe frici si anxietati, si datorita ei am reusit sa ma citesc mai bine pe mine. Recomand cu drag!

10
a votat pe 30-01-2022 cu nota
Anonim

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Beatrice Țolea
Beatrice m-a ajutat foarte mult sa descopar de unde pornesc conflictele mele interioare si cum sa gestionez anumite situatii. Este o persoana foarte bine instruita si calda, ceea ce face ca sedintele de psihoterapie sa para o intalnire cu cea mai buna prietena! O recomand cu incredere!

10
a votat pe 28-12-2021 cu nota
Daniel N

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2021
Deși am fost destul de reticent inițial pentru a merge la psiholog, cu toate că simțeam nevoia unui ajutor extern înafara ariei de prieteni și familie pentru a trece printr-o perioadă destul de dificilă din viață, am amânat acest lucru mai mult decât era necesar. Chiar după primele ședințe de terapie cognitiv comportamentală împreună cu Reka Kertesz am și resimțit beneficiile, iar problemele de somn și anxietate au început să scadă în intensitate. În consecință am decis să continui terapia până în momentul trecerii complete peste evenimentele cu care mă confruntam. Structura terapiei în sine cât și anumite teme practice înafara sedințelor m-au ajutat enorm, unele dintre tehnici le mai folosesc și acum pentru a combate probleme uzuale după încheierea terapiei. Un alt aspect foarte pozitiv a fost faptul că spre final, văzând că lucrurile încep să se îmbunătățească, inițiativa de a reduce ședințele cât și sugestia de a nu mai avea nevoie de altele in plus, au venit chiar la sugestia ei. Acest aspect mi-a oferit încrederea necesară de a considera că în sfarșit am depășit problemele cu care mă confruntam. În consecință o recomand cu încredere pe Reka, pentru implicarea, profesionalismul, dar nu în ultimul rând și oferirea unui model pe care pot să-l folosesc pe viitor în combaterea altor situații nefericite care vor apărea.

10
a votat pe 28-06-2021 cu nota
Cristina

Ultima vizita la cabinet: iunie 2021
O recomand cu drag pe psiholog Viorica Marocico. Mi-a oferit soluţiile şi sprijinul de care aveam nevoie pentru a combate insomnia. Interacţiunea cu ea a fost deosebit de agreabilă şi caldă. M-a susţinut în demersul meu cu profesionalism, competenţă şi dedicare. Din postura persoanei care nu a mai făcut terapie până în prezent, am rămas impresionată de rezultatele frumoase şi cunoştinţele obţinute în urma terapiei. Îi sunt recunoscătoare pentru întreaga experienţă.

10
a votat pe 22-06-2021 cu nota
Bianca L

Ultima vizita la cabinet: iunie 2021
Sunt recunoscatoare ca am apelat la acest cabinet si am avut parte de un psiholog foarte intelegator si bland. Am avut placerea de a colabora cu Viorica Marocico. Este foarte devotata pentru pacientii ei. Am invatat ca viata nu e atat de complicata daca stim cum sa ne comportam cu ea. Pot spune ca in momentul de fata sunt mai bine cu mine insami, ma iert mai mult decat o faceam in trecut. O vorba pe care mi-a zis-o psihologul si pe care nu o voi uita niciodata este :"Iubeste copilul din tine orice s-ar intampla ,orice ai face.Cand esti parinte si ai un copil il ierti de fiecare data si ii oferi iubire neconditionata , orice greseala ar face ." Tot timpul cand fac ceva gresit sau nu-mi convine ceva, in loc sa ma denigrez , imi aduc aminte aceasta fraza. Sunt un om mai intelegator cu Universul.Totul se intampla cu un scop pentru viitorul nostru. Multumesc !

10
a votat pe 02-06-2021 cu nota
MRD

Ultima vizita la cabinet: iunie 2021
doresc sa multumesc d-lui psiholog Radu Podar ptr. faptul ca reuseste cu iscusinta sa scoata la iveala si sa-mi arate unde pot sa devin mai atent. informatiile pe care le primesc sunt foarte pretioase desi uneori sunt doar intrebari puse la momentul potrivit. recomand pe d-ul psiholog ptr stilul dansului alert, competent si care ma stimuleaza sa ma schimb in bine. va multumesc

10
a votat pe 23-04-2021 cu nota
Melania

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2021
Un real ajutor intr-un timp dificil pentru mine. Recomand cu toata increderea!

10
a votat pe 01-04-2021 cu nota
Mihai L

Ultima vizita la cabinet: martie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Salutare, oameni buni! Am trecut printr-o perioadă de anxietate, chiar ușoară depresie, din care la un moment dat nu credeam că o să mai ies. Sunt convins că această impresie o au mulți, dacă nu chiar toți oamenii care trec prin așa ceva...dar...cu răbdare și compasiune față de voi înșivă, împreună cu un terapeut precum Marius, se poate trece chiar și peste ceva care pare de netrecut! Vreau să-i mulțumesc lui Marius pt că m-a ajutat să depășesc acel moment dificil (mai mult sau mai puțin real, la drept vorbind) din viața mea, prin abordarea relaxantă și fără judecată față de ceea ce îi expuneam în cadrul ședințelor noastre. L-am simțit încă de la prima întâlnire potrivit pt problemele mele. Chiar dacă încă nu mă simt complet "vindecat", cred că am evoluat foarte mult și înțeleg mult mai bine ce "gândesc" datorită explicațiilor foarte coerente ale lui Marius. Pe lângă toate astea, am avut parte de multe discuții foarte interesante cu el, de la fizica cuantică până la spiritualitate, ceea ce m-a făcut să mă simt foarte bine. Mersi mult, omule! Chiar m-ai salvat! :)

10
a votat pe 18-03-2021 cu nota
A

Ultima vizita la cabinet: martie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Îmi îndrept mulțumirile către domnul psiholog Marius Pentilie,o persoana cu o capacitate mare de a percepe lucrurile și de a înțelege situația omului,oferindu-i soluții reale,adaptate acestuia. Îl consider un om minunat care merita orice apreciere.

10
a votat pe 13-03-2021 cu nota
Aniela

Ultima vizita la cabinet: februarie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Beatrice Țolea
O psiholoagă dedicată, pasionată și implicată ! Am trecut de un impas datorita lui Beatrice, dupa un necaz care mi-a dat viața peste cap. Recomand cu toată încrederea !

10
a votat pe 13-03-2021 cu nota
A.P.

Ultima vizita la cabinet: martie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Beatrice Țolea
Beatrice m-a ajutat mult cu problemele de anxietate si cu insomnia. O recomand cu tot dragul! A.

10
a votat pe 13-03-2021 cu nota
L. C.

Ultima vizita la cabinet: martie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Beatrice Țolea
L. C. Recomand cu încredere Beatrice Țolea pentru ca este o tânără plina de profesionalism astfel încât prin consiliere mi-am recăpătat încrederea în mine și am depășit cu succes barierele pe care credeam inițial ca sunt de netrecut. Complimente pentru implicare și profesionalism!

10
a votat pe 12-03-2021 cu nota
D. T

Ultima vizita la cabinet: martie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Beatrice Țolea
Dacă aveți nevoie de un psihoterapeut bun nu mai căutați soluții, d soară psiholog este un profesionist tânăr, la ea găsiți înțelegere, încredere și siguranță la cabinet. Ii mulțumesc din suflet de felul în care am fost tratata!!

10
a votat pe 07-03-2021 cu nota
Ana A

Ultima vizita la cabinet: februarie 2021
Pentru dificultati si probleme legate de relatia de cuplu, va recomand cu drag Psiholog Andrei Farcaș. Este un psiholog foarte atent, intelegator, rabdator si empatic. Sedintele au decurs foarte bine, iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor mele. Am fost foarte multumita de evolutia terapiei. Multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul acordat!

10
a votat pe 07-03-2021 cu nota
Bianca

Ultima vizita la cabinet: martie 2021
Recomand cu toată încrederea pe Andrei Farcaș! Felicitări pt profesionalism și seriozitate!

10
a votat pe 29-01-2021 cu nota
G.O

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2021
O recomand pe Reka Kertesz pentru implicarea de care a dat dovada, este o persoana foarte profesionista care se implica mult in munca pe care o face, puteti sa apelati cu incredere la un astfel de specialist, o zice o persoana care a avut mai multe experiente cu psihologi.

10
a votat pe 18-05-2020 cu nota
Cleopatra

Ultima vizita la cabinet: mai 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Lavinia Holhos
Contributia Laviniei ca psiholog s-a materializat in schimbari personale fundamentale, in special in cunoasterea de sine si eliminarea pattern-urilor de gandire si comportament negative. Cu profesionalism si dedicare, Lavinia a creat un mediu fertil explorarii, vindecarii si redefinirii mele ca persoana. Recomand cu incredere!

10
a votat pe 24-10-2019 cu nota
Mihaela

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
N-am mai incercat niciodata psihoterapia pana acum. Am mers destul de sceptica la prima sedinta insa deja de atunci am inceput sa imi schimb parerea si sa cred ca ma poate ajuta. Ma confruntam cu anxietate chiar daca nu stiam. Asta ma facea sa fiu mereu ingrijorata, mereu in alerta si sa nu ma mai bucur cu adevarat de viata. Nu ma mai recunosteam ca persoana. Marius m-a ajutat enorm sa depasesc acest moment din viata mea. Am invatat cum sa gestionez starile de anxietate si intr-un final sa le elimin complet. Simt ca m-am regasit si pot din nou sa ma bucur de viata. Recomand fara doar si poate!

10
a votat pe 09-09-2019 cu nota
C Tudor

Ultima vizita la cabinet: august 2019
Ii multumesc lui Daniel Cimpean pentru tot ajutorul acordat, este un psiholog foarte bun care m-a ajutat atunci cand aveam nevoie.

10
a votat pe 01-05-2019 cu nota
Bianca

Ultima vizita la cabinet: februarie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Experientele din copilarie pot fi traumatice si pot avea o influenta pentru intreaga viata, de aceea este nevoie de coneva care sa te inteleaga, sa te accepte asa cum esti si sa te indrume. Recomand tuturor sa faca aceasta alegere.

10
a votat pe 10-04-2019 cu nota
G.

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Le recomand tuturor celor care s-au adancit in munca sa ia o pauza si sa se gandeasca la sanatatea lor mentala, la fercirea lor, sa nu faca greseala de a se lasa dusi de val si de a ajunge la burnout.

10
a votat pe 03-04-2019 cu nota
MM

Ultima vizita la cabinet: martie 2019
Va multumesc pentru caldura si intelegerea cu care m-ati primit, aveam nevoie de cineva care sa inteleaga prin ce treceam.

10
a votat pe 24-11-2018 cu nota
Andrei

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Lavinia Holhos
Un psiholog empatic care a inteles foarte bine problemele mele si m-a ajutat foarte mult.

10
a votat pe 25-03-2018 cu nota
Mihaela & Geo

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Lavinia Holhos
Lavinia este un psiholog foarte bun, cu multa intelegere care ne-a ajutat intr-un moment foarte dificil in viata noastra. recomand oricui vrea sa inceapa o terapie de cuplu sa mearga la ea pentru ca puteti sa invatati multe lucruri noi.

10
a votat pe 26-01-2018 cu nota
Bianca

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Cand te identifici prea mult cu ceea ce faci la locul de munca, iar lucrurile nu par sa mai mearga bine, anxietatea si atacurile de panica nu intarzie sa apara. Cel putin asa a fost in cazul meu, dar cu ajutorul lui Marius am reusit sa inteleg ce anume imi provoaca aceste stari si cum pot sa le combat. Rezultatele au aparut inca de la primele sedinte si nu s-au oprit aici. Cu fiecare sedinta am inceput sa ma redescopar, sa invat sa ma prioritizez pe mine si nu munca, sa imi creez un stil de viata mai echilibrat si sa am mai multa incredere in mine. Il recomand pe Marius cu toata increderea!

10
a votat pe 06-01-2018 cu nota
Delia

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Va multumesc ca m-ati ajutat sa controlez atacurile de panica si anxietatea pe care o simteam!

10
a votat pe 02-01-2018 cu nota
Dan & Maria

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Lavinia Holhos
Va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi, terapia de cuplu ne-a ajutat sa comunicam mai bine si sa rezolvam problemele pe care le aveam de mult timp.

10
a votat pe 13-12-2017 cu nota
I

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Treceam printr-o perioada grea din toate punctele de vedere,aveam tulburari mari de anxietate si nu imi puteam controla emotiile,mai mult decat atat intotdeauna am fost o persoana pesimista si negativa,dar cu ajutorul domnului Marius Pentilie am inceput sa vad altfel lucrurile,sa vad si partea plina a paharului,problemele de anxietate s au rezolvat si am reusit sa ma descopar pe mine,ma simt mult mai bine din toate punctele de vedere. Recomand

10
a votat pe 01-12-2017 cu nota
I.

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Nu credeam ca o sa am nevoie vreodata de un psiholog si nu credeam ca un psiholog te poate ajuta. de la prima sedinta mi-am dat seama ca m-am inselat destul de mult. Poti sa incerci sa iti rezolvi singur problemele si sa nu reusesti, un psiholog te poate ajuta foarte mult.

10
a votat pe 01-12-2017 cu nota
Cristina & Mihai

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Lavinia Holhos
Am decis sa recurgem la terapie de cuplu dupa ce relatia noastra a inceput sa mearga tot mai rau, cu ajutorul Laviniei am reusit sa ne punem pe picioare, sa ne cunoastem mai bine si sa ne intelegem mai bine. Chiar daca nu a fost usor acest proces si am trecut prin momente dificile, sprijinul acordat a contat foarte mult. Iti multumim!

10
a votat pe 22-11-2017 cu nota
Adrian

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Dupa o etapa de depresie de 10 ani si doua psihoterapii cu psihoterapeuti diferiti, am ajuns la dl. Marius, mai mult fortat de cei apropiati. In momentul acela nu mai aveam incredere in nici un psihoterapeut, eram convins ca nimic nu ma mai poate scoate din starea respectiva, ajunsesem sa ma bucur numai de momentele cand dormeam si eram deconectat de lumea actuala. Dl. Marius a reusit sa ma faca sa inteleg cat de eronat priveam viata si m-a ajutat sa imi formez o gandire deschisa, sociabila si capabila sa infrunte greutatile vietii.

10
a votat pe 23-10-2017 cu nota
I.

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Asemeni altor cupluri tinere, agitate, lipsite de rabdare, am ajuns impreuna cu sotul meu la cabinetul domnului Marius Pentilie. Dupa mai multe sedinte de terapie de cuplu cu dumnealui am inceput sa intelegem cine suntem noi si cum putem comunica intr-un mod constructiv unul cu celalat, astfel incat sa evitam conflictele. In sedintele de terapie cu domnul Marius Pentilie am descoperit comunicarea asertiva si beneficiile ei. Pe noi ne-au ajutat atat sedintele individuale cat si cele de cuplu sa ne consolidam relatia si cel mai important, am invatat sa comunicam.

10
a votat pe 10-10-2017 cu nota
Ioana

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Lavinia Holhos
Faptul ca m-ati ascultat si ca m-ati sprijinit m-au ajutat sa am curajul sa fac ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Va multumesc!

10
a votat pe 10-10-2017 cu nota
Dora Cristescu

Ultima vizita la cabinet: august 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Mi-a fost foarte greu dupa despartirea de prietenul meu, si nu intelegeam unde am gresit si ce as fi putut sa fac mai bine. Eram obsedata de el, ma gandeam mereu la acelasi lucru. Dupa terapia pe care am facut-o mi-am dat seama ca nu am incredere in mine si ca relatiile pe care le-am avut in trecut m-au facut sa ma simt asa. Usor, usor, am reusit sa trec peste si sa am o relatie cu un barbat care ma respecta si care ma trateaza bine. Nu va lasati prada emotiilor pe care le simtiti, chiar daca pare un lucru greu de facut, exista viata dupa o relatie, si chiar una mai buna!

10
a votat pe 09-10-2017 cu nota
Cristi

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Cand munca devine cel mai important lucru din viata ta ajungi sa pierzi foarte multe lucruri si sa te stresezi. Cand ajungi la epuizare iti dai seama ca ai nevoie de ajutor. Le recomand tuturor celor care se adancesc prea mult in munca sa consulte un psiholog si sa incerce sa-si traiasca viata!

10
a votat pe 08-10-2017 cu nota
Ana

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Lavinia Holhos
Iti multumesc pentru tot ajutorul acordat!

10
a votat pe 23-08-2017 cu nota
Vanessa

Ultima vizita la cabinet: august 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Daca ar fi sa dau o nota ,nu ar fi 10 , ci 11 pentru domnul Marius Pentilie. Nu am cuvinte sa spun cat sunt de recunoscatoare pot sa fiu ca am gasit un psihoterapeut atat de dedicat si atat de intelegator cum este domnul Marius, poate credeti ca ma " pripesc " cand am sa va spun ca doar de la PRIMA sedinta , a stiut ce sa spuna si m-a facut sa-mi schimb modul de gandire de la frica, anxietate , depresie si ganduri obsesive, la intelegerea gandurilor, si acceptarea gandurilor , invat sa ma bucur de viata cu fiecare sedinta si sa o mentit tot asa, recomand total. Sunt extrem de multumita si de fericita :)! Jos palaria

10
a votat pe 13-03-2017 cu nota
Alex

Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Desi am mers cu scepticism si disperare(anxietate accentuata si depresie usoara) dupa primele doua sedinte m-am simtit foarte confortabil.Mi-a recomandat si 2 carti care au avut un efect capital in intelegerea cauzelor starilor mele . Terapia,cititul si meditatia m-au ajutat sa imi gasesc directia :) Marius iti multumesc !

10
a votat pe 11-03-2017 cu nota
Maria

Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Inainte sa merg in terapie la Marius eram o persoana care nu avea incredere in ea, care se devaloriza foarte mult, nu aveam incredere nici macar in oamenii care imi faceau un compliment, aveam impresia ca spun lucrurile acelea doar din politete sau pentru ca voiau ceva de la mine. Cand faceam o greseala ma gandeam la asta incontinuu din nou si din nou iar asta mi se parea absolut normal. Nu stiam ca se poate si altfel dupa ce am fost mai toata viata la limita depresiei, nefericita si nemultumita. Dar treptat, treptat, cu ajutorul terapiei si cu ajutorul lui Marius am invatat sa gandesc altfel, am invatat sa ma valorizez mai mult sa cer mai mult de la oameni si ca merit mai mult decat credeam. Nu este usor sa gandesti altfel si sa te vezi altfel si uneori vechile ganduri revin, dar acum reusesc sa le controlez mai mult. Recomand oricarei persoane care trece prin ce am trecut eu sa apeleze la psihoterapie pentru ca poate fi life changing.

10
a votat pe 20-01-2017 cu nota
Adina

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Adina Domnul Marius are o capacitate de introspectie aplicata pe problemele presante ce trebuie solutionate cum rar am intalnit. Este un profesionist si pot sa spun ca de la prima sedinta m-a pus pe ganduri cu privire la gandirea mea si la faptul ca trebuie transformata din disfunctionala in functionala. Este fara doar si poate echipat cu rabdare, inteligenta peste media si abilitati terapeutice deosebite. Recomand serviciile dansului cu rezultate concretizabile si viabile!

10
a votat pe 27-07-2016 cu nota
Marius

Ultima vizita la cabinet: iulie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Il recomand pe Marius ca si psiholog datorita rabdarii si capacitatii de explicare de care da dovada. Am apelat la dansul pentru o problema de anxietate + insomnii si a fost o decizie excelenta. M-a ajutat foarte mult in a ma debarasa de griji inutile, am primit sfaturi foarte utile pe care le-am folosit si care ma ajuta si astazi. Este un psiholog foarte bun, dedicat si orientat catre pacient si catre ajutorarea lui. Nu vroiam sub nicio forma sa apelez la psiholog (ca asa e romanu') - dar dupa experienta cu Marius mi-am schimbat perceptia despre ce inseamna sa mergi la un psiholog. Recomandare: daca aveti probleme cu insomniile raspunsul e la voi, nu in medicamente. Proprie experienta. Ca sa va gasiti/regasiti pe voi apelati (daca doriti si simtiti nevoia) la un psiholog, cum e Marius care va poate ajuta foarte mult.

8
a votat pe 30-05-2016 cu nota
Client anonim

Ultima vizita la cabinet: mai 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Are sfaturi destul de bune domnul Pentilie. Pot adăuga că am mai fost la doi psihoterapeuți din Cluj și dânsul pare să aibă mai multe sfaturi bune decât ceilalți. Totuși aș vrea să progresez mai repede în unele aspecte ale problemelor mele.

10
a votat pe 18-05-2016 cu nota
Cristian

Ultima vizita la cabinet: mai 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Îl recomand pe Marius deoarece consider că este un profesionist în domeniul lui, în același timp fiind și o persoană plăcută.

10
a votat pe 30-04-2016 cu nota
Andra

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Ma bucur ca am ocazia sa scriu despre experienta mea! Initial am mers la psiholog cu o anumita reticienta, dar fiind ultima optiune de pe lista mea am zis ca totusi o sa incerc. In momentul de fata regret enorm ca nu am facut aceasta alegere din prima, era mult mai bine fara un tratament medicamentos si o amanare a problemelor pe o perioada mai indelungata. Am apelat la Marius pentru probleme legate de atacurile de panica si anxietate. Starea mea s-a imbunatatit vizibil de la o saptamana la alta si ma simteam din ce in ce mai bine cu fiecare sedinta ce trecea. Vreau sa ii multumesc lui Marius pentru tot si sa il recomand cu toata increderea! Mergeti la psiholog daca simtiti ca este nevoie, acolo nu merg doar oamenii cu probleme psihice, (asa cum credeam eu), ci si oamenii care vor sa se cunoasca pe ei si sa aiba grija de sufletul si mintea lor!

10
a votat pe 09-03-2016 cu nota
H.

Ultima vizita la cabinet: martie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Am apelat la Marius in principal pentru probleme legate de anxietate si atacuri de panica. As putea sa dezvolt si sa scriu o intreaga poveste despre cum m-a ajutat dar o sa spun doar ca de atunci nu mai am ABSOLUT nicio problema. E greu de crezut si am fost usor sceptic la inceput in privinta pshitoterapiei si a felului in care poate influenta dar ... jos palaria !

10
a votat pe 12-02-2016 cu nota
Deea

Ultima vizita la cabinet: februarie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Pentru cei care nu au curaj sau sunt nehotarati. Va recomand cu incredere sa mergeti la un specialist nu la cea mai bun/a prieten/a, pentru ca nu se compara cu o persoana care are studii in domeniu si care te poate ajuta real, conteaza enorm acest lucru. Convinge-te singur! Eu de cand merg la domnul Marius am mai multa incredere in mine, m-a ajutat sa depasesc momente din trecutul meu in care eram blocata mental si emotional si ma face sa ma simt in siguranta. Ii multumesc mult pe aceasta cale.

10
a votat pe 23-07-2015 cu nota
A.

Ultima vizita la cabinet: iulie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Recomand cu incredere oricui are nevoie. M-a ajutat sa am incredere in mine si sa-mi controlez sentimentele de anxietate.

10
a votat pe 03-08-2014 cu nota
Madalina Muresan

Ultima vizita la cabinet: august 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
De cand m-am despartit de prietenul meu, am inceput sa ma simt tot mai rau, sa ma gandesc tot mai mult la ce a fost si ca nu voi mai intalni pe cineva la care sa tin la fel de mult. Inca nu am intalnit alta persoana dar cu ajutorul lui Marius ma simt mult mai bine. Asa ca, oricine trece printr-o despartire dureroasa cred ca ar avea nevoie de cineva care sa ii arate si alta perspectiva, pentru ca singur s-ar putea sa nu iesi din cercul vicios al gandurilor negre.

10
a votat pe 29-07-2014 cu nota
Bogdan

Ultima vizita la cabinet: iulie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Va multumesc pentru ajutorul acordat!

10
a votat pe 08-06-2014 cu nota
Irina

Ultima vizita la cabinet: iunie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Atacurile de panica pot fi un lucru groaznic atunci cand se intampla, ai imresia ca ai innebunit si ca nu vei scapa niciodata de ele. Va multumesc pentru ajutorul acordat si cred ca oricine se confrunta cu asa ceva, ar trebui sa incerce psihoterapia.

10
a votat pe 27-05-2014 cu nota
Alin

Ultima vizita la cabinet: mai 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Cand treci printr-o depresie ti se pare ca numai ai nici o cale de scapare, ca singura solutie e sa termini odata cu viata asta, devine atat de greu sa te confrunti cu fiecare zi incat e epuizant, practic nu-ti mai doresti nimic, nu mai vrei nimic, vrei doar sa fii lasat in pace. Si pe urma, cu ajutor incepi sa vezi usor, usor ca poti avea un scop, ca lucrurile care iti placeau inainte incep din nou sa-ti placa si ca e ok sa stai de vorba cu oamenii, pana la urma, depresia e o stare care te face sa vezi lucrurile in cel mai pesimist mod, si pe urma iti dai seama ca nu e asa.

10
a votat pe 08-04-2014 cu nota
Elena

Ultima vizita la cabinet: martie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Dacă simţiţi că aveţi nevoie de o întâlnire caldă, deschisă, securizantă şi orientată către soluţii, va recomand să apelaţi cu încredere la serviciile psihologice profesionaliste oferite de Marius Pentilie.

10
a votat pe 02-04-2014 cu nota
Gabi

Ultima vizita la cabinet: martie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Pe mine m-au ajutat foarte mult sedintele in care am invatat sa vad altfel problemele, sa am mai multa incredere in mine, sa ma exprim mai bine, sa gandesc intr-un mod care sa ma faca sa ma simt bine. Chiar sa am cu cine sa vorbesc lucruri despre care altfel nici nu puteam sa le zic. Va multumesc!

10
a votat pe 26-03-2014 cu nota
Alexandra

Ultima vizita la cabinet: martie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Teama care ma insotea pretudindeni, ingrijorarile, incordarea, izolarea m-au facut ca intr-un final sa incerc si psihoterapia. Chiar daca nu am fost prea increzatoare la inceput, chiar daca nu credeam ca se mai poate face ceva, am descoperit totusi ca aceasta teama poate fi tinuta sub control, ca pot fi mai relaxata si ca imi pot face programul fara sa tin cont de ingrijorari. Asa ca pentru oricine care se confrunta cu asa ceva, va spun ca se poate face ceva in privinta asta.

10
a votat pe 21-03-2014 cu nota
Simina

Ultima vizita la cabinet: martie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Va multumesc foarte mult domnule Pentilie pentru ajutorul pe care l-ati dat sotului meu in lupta cu dependenta fata de jocurile de noroc, ajunsesem deja la disperare si nu stiam ce sa ma fac. Acum sunt din nou increzatoare in relatie, si am vazut ca exista solutii la problemele de genul asta.

10
a votat pe 04-03-2014 cu nota
Moldovan Claudiu

Ultima vizita la cabinet: februarie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Recomand acest cabinet si psihoterapia pentru problemele de anxietate, mai ales ca pastilele pe care le luam pentru anxietate nu au avut efectul dorit. Cu ajutorul domnului psiholog am ajuns sa controlez singur frica de care nu scapam niciodata.

10
a votat pe 17-07-2013 cu nota
Vlad

Ultima vizita la cabinet: februarie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Va multumesc domnule psiholog pentru ajutorul acordat, m-ati facut sa vad lucrurile altfel si asta m-a ajutat extrem de mult. Mult succes in continuare!

10
a votat pe 06-07-2013 cu nota
Cristi

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Prodesionalism, intelegere si incredere veti gasi cu siguranta la acest cabinet.

10
a votat pe 16-04-2013 cu nota
Victor

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Daca aveti nevoie de un profesionist bun care stie sa gaseasca solutii, care nu pierde vremea cu lucruri neimportante si care va poate ajuta sa va cunoasteri mai bine, atunci apelati la domnul Marius Pentilie.

10
a votat pe 17-02-2013 cu nota
Cononov Ionela

Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Recunosc ca pentru mine a contat varsta psihologului. Nu as fi ajuns la domnul Pentilie Marius daca nu mi l-ar fi recomandat cea mai buna prietena a mea. Nu va pot spune cat de mare mi-a fost mirarea ca o persoana mai tanara ca mine m-a putut ajuta in ceea ce priveste toate problemele mele. Pe langa faptul ca problemele mele au avut rezolvare, am invatat sa nu mai judec oamenii prin prisma varstei, infatisarii, pozitiei sociale, etc. Recomand cu toata increderea pe d-l Marius, l-a fel cum mi-a fost si mie recomandat!!!

10
a votat pe 27-01-2013 cu nota
Gabriela

Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Mi-a fost de un real ajutor, asa ca il recomand pentru oricine doreste un psiholog bun.

10
a votat pe 21-01-2013 cu nota
Andreea

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Dupa ce in final m-am decis sa apelez la un psiholog, domnul Marius Pentilie m-a ajutat sa depasesc problemele pe care le aveam, a fost intr-adevar ajutorul de care aveam navoie.

10
a votat pe 09-11-2011 cu nota
Alina Gradinaru

Ultima vizita la cabinet: august 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Credeam ca probleme mele nu mai au rezolvare dar m-ati ajutat sa realizez ca nu e deloc asa! Va multumesc pentru rabdarea si profesionalismul cu care m-ati tratat!

10
a votat pe 04-11-2011 cu nota
ivascu iulia

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Pentilie Marius
Il recomand cu incredere. Mi-a fost de un real ajutor. M-am simtit in siguranta si libera sa ma exprim fara frica de a fi judecata . Este un om rabdator, talentat, un profesionist!

Centrul de psihologie Mental-Training Cluj
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp