Psiholog Bianca Ceasăr

0 recomandări
Locație: Cluj-Napoca, jud. Cluj

Psiholog Clinician, Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental

Pasiunea mea pentru psihologie a pornit timpuriu, la o vârstă la care încă nu aveam posibilitatea de a înțelege pe deplin psihicul uman și a ști cum pot face lumea un loc mai bun.

Întrebări simple precum „De ce unele persoane suferă, în timp ce altele nu?” sau
„Ce pot face eu pentru a-i ajuta pe cei ce se adâncesc în capcanele trecutului?” m-au însoțit în decizia de a urma o carieră în psihologie până la finalizarea parcursului academic.

Pentru o parte dintre noi, psihicul uman poate fi reprezentat sub forma unei întinderi de ape, un tărâm necunoscut, ce ascunde în adâncuri gânduri și emoții pe care nu le putem vedea cu ochiul liber sau ști dacă să le lăsăm la suprafață.

O călătorie pe o mare furtunoasă este mai sigură pentru căpitan atunci când este însoțit de un echipaj în care are încredere, la fel cum pentru clienți procesul terapeutic este mai eficient când psihologul sau psihoterapeutul este perceput ca un coechipier.

În practica profesională am adoptat tehnici ce au ca obiectiv identificarea și modificarea gândurilor disfuncționale, nocive, cât și strategii centrate pe cunoașterea valorilor personale și utilizarea acestora pentru dezvoltarea unei vieți cu sens. Printre scopurile mele în cadrul psihoterapiei se enumeră construirea unei relații bazate pe colaborare, empatie și acceptare necondiționată, cât și însoțirea clientului în călătoria înțelegerii sinelui.
Consider că starea de bine nu este un dat, ci un rezultat la care putem ajunge cu ajutorul înțelegerii minții noastre, descoperirii limitelor personale în relație cu noi și cu ceilalți și dezvoltarea comportamentelor sănătoase.

Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp