Psiholog Daria Vlădău

logopedie
0 recomandări
Locație: Cluj-Napoca, jud. Cluj

Logoped Cluj

Iubesc copiii și modul lor unic de a se bucura de orice lucrușor mic. Iubesc modul lor de a interpreta fiecare situație și de a extrage tot ce se poate pozitiv din această lume, de aceea am devenit logoped.

De când eram mică am știut că vreau să lucrez și să intru in lumea magică a celor mici.
Sinceritatea, simplitatea, fericirea lor pură m-au făcut să lupt și să ajung într-un final să fiu o persoană de sprijin pentru ei.

Fie că sunt copii tipici, fie că sunt copii cu dizabilități, toți sunt speciali în ochii mei și învăț în fiecare zi câte ceva de la fiecare.

O sa le fiu aproape atât copiilor de vârstă mică (0-3 ani), cât și copiilor de vârste cuprinse între 3-7 ani. Copilașii care au o întârziere în dezvoltarea limbajului, copilașii care suferă de tulburările de vorbire ( dislalie) cât și copilașilor care au tulburări specifice de învățare ( dislexie, discalculie, disgrafie).

Sunt de părere că orice om ar trebui să păstreze în el, micul copil care vrea câteodată să mai iasă la suprafață. Sunt de părere că acel copil trebuie lăsat sa se afirme atunci când este cazul, acel copil care ne învață ce înseamnă pura fericire, acel copil care se bucură de cele mai mici daruri, acel copil ambițios care luptă cu tot ce poate ca să își atingă scopurile.

În meseria mea, învăț în fiecare zi de la copilași, ce înseamnă fericirea, perseverența si ambiția.
Am ales această meserie pentru că vreau să fiu alături de toți copilașii care au nevoie de ajutor, vreau să îi ghidez și mă simt mândră să fac parte din procesul lor de dezvoltare a limbajului și de maturizare.

Pe lângă persoana care îi va ajuta fie să înceapă să vorbească , fie că vom lucra împreună pentru corectarea unui sunet, vreau să fiu pentru ei, prietenă. O prietenă pe care abia așteaptă să o întâlnească.
Vom păși împreună în lumea sunetelor și a comunicării , plini de entuziasm și bună dispoziție.

Armonia, buna dispoziție și creativitatea sunt reperele mele, care pot să aducă un plus valoare muncii mele și nu vor lipsi din sesiunile de terapie. Dorința mea de a investi timp, implicare și cunoaștere în interesul copiilor este cartea mea de vizita în abordarea planului de intervenție deoarece fiecare copil merită șansa de a fi inclus, de a fi fericit și de a fi acceptat.

Când un copil se confruntă cu probleme de limbaj sau învățare este foarte dificil pentru părinți, un logoped este exact specialistul de care au nevoie.

Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp