Psiholog Dora Țoc

0 recomandări
Locație: Cluj-Napoca, jud. Cluj

Psihologia a fost dintotdeauna pentru mine un domeniu de suflet în care mi-am dorit să profesez. Am început să citesc cărți în acest domeniu încă din timpul liceului deoarece eram curioasă de ce oamenii gândesc într-un anumit fel, ce îi face să sufere și care sunt modalitățile cele mai bune prin care eu i-aș putea ajuta să se simtă mai bine cu ei înșiși.

Totodată, am contribuit la reducerea stigmatizării asupra tulburărilor mintale printr-o campanie de educație psihologică organizată de Gutenberg Studentenverein și prin campania “Mind the mind” organizată de European Federation of Psychology Students’ Association.

Consider că vindecarea este un proces care necesită răbdare, voință și consecvență iar psihoterapia cognitiv-comportamentală este abordarea potrivită prin care eu ca și terapeut îmi pot ajuta clienții să se facă bine, nu doar să se simtă bine. După cum spune și citatul “Cea mai lungă călătorie este de la tine spre tine însuți”, cred că psihoterapia este unealta potrivită care să faciliteze această călătorie captivantă, plină de suișuri și coborâșuri, iar psihoterapeutul reprezintă un ghid care ajută călătorul să găsească calea cea mai potrivită pentru el.

Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp