Psiholog Neagoș Lidia

psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihologie clinică
0 recomandări
Locație: Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0749110148
Mă definesc înainte de toate prin a fi o femeie cu roluri multiple, care s-au conturat, implementat și schimbat de-a lungul anilor. Dornică să învăț, să cresc și să mă dezvolt în diferite sfere ale vieții, am învățat să îmbrățișez provocările cu credință și curaj. Am descoperit că provocările ocupă un rol esențial în dezvoltarea încrederii în sine, iar o adaptare sănătoasă vine tocmai din interiorul nostru prin conștientizarea propriilor resurse, dar și limite.

Parcursul meu poate este diferit de al altora, însă nu este cu nimic mai special, în sensul că fiecare dintre noi avem povestea și menirea noastră. Sunt pasionata de psihologie și psihoterapie, și fascinată de profunzimile ființei umane.

Pentru mine, psihologia reprezintă una dintre pârghiile cruciale prin care oamenii pot deveni mai responsabili și mai conștienți de propria viață, dar și mai plini de compasiune și recunoștință. Totodată, consider că psihologia este și o unealtă valoroasă în încercarea de a răspunde la întrebările existențiale, cum ar fi:,,Cine sunt eu?";,,De ce sunt aici?", dar mai ales,,De ce fac asta?".

Pe lângă expertiza obținută în cadrul Facultății de Psihologie, am studiat în particular psihologia creștină, care oferă o abordare diferită pentru înțelegerea condiției umane utilizând ca sursă primară Biblia și literatura evanghelică. În ultimii ani, există un dialog activ între știință și religie. Atât în consilierea cognitivă, cât și în consilierea creștină scopul este dobândirea unei vieți conștiente și asumate. Consilierea creștină are ca obiectiv și apropierea de Dumnezeu, și întărirea în credință.

Sarcina mea principala este să ofer actului terapeutic etica, responsabilitatea și empatia necesare pentru dezvoltarea cu succes a relației terapeutice. Mă adresez îndeosebi celor care experimentează sentimente neplăcute - anxietate, singurătate, respingere, pierderea celor dragi, dificultăți în relațiile interpersonale și celor care doresc să își înțeleagă propriile emoții, scopul fiind cel de a reduce stresul. De-a lungul anilor, am fost martora multor oameni din jurul meu care au avut capacitatea de a-și schimba viețile, de a se dezvolta emoțional și intelectual, de a-și accesa puterea interioară și a ajunge să trăiască o viață care să aibă un scop și o valoare personală pentru ei.

Psiholog atestat
Specializări: Psihologie Clinică
Consilier Orientare privind cariera
Curs formare de bază în ADICȚII
Asociația Preventis
Curs Terapii Complementare
Asociatia "Ordinul practicienilor de medicină complementară/alternativă
Curs biorezonanță
Diagnostic și dispozitive bazate pe biorezonanță - Asociația "Ordinul practicienilor de medicină complementară/alternativă
Curs Anatomie
Funcțiile fundamentale ale organismului uman - Asociația "Ordinul practicienilor de medicină complementară/alternativă
Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene
Jurist
Deschiderea cabinetului individual de psihologie
Obţinerea certificatului pentru cabinetul individual de psihologie.
Tehnici psihologice pentru controlul comportamentului și dezvoltarea potențialului uman
Universitatea Babeș Bolyai, Cluj-Napoca
Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca
Obținerea diplomei de licență în specializarea Psihologie
Facultatea de Drept
Universitatea Dimitrie Cantemir, Cluj-Napoca
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp