Psiholog Poganszki Vladia

psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihologie clinică
0 recomandări
Locație: Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0749110148
Unul dintre cele mai frumoase complimente ce mi-au fost făcute a fost: "Îmi place să vorbesc cu tine deoarece putem discuta despre orice". Se întâmpla acum aproape 10 ani, dar țin minte că încă de pe atunci mi-a făcut o deosebită plăcere să ascult. Printre altele, această simplă conversație a condus la realizarea că abilitățile de a asculta și înțelege fac dovada pasiunii mele pentru psihoterapie și lucrul alături de oameni.

Este un privilegiu extraordinar pentru mine atunci când persoanele aleg să aibă încredere în mine și încep să îmi dea voie să le cunosc „vocea interioară" și natura lor umană profundă. Menirea mea ca terapeut nu este să le spun oamenilor ce ar trebui să facă, ci să îi ajut în descoperirea propriilor drumuri ghidate de valorile personale cele mai importante pentru ei și să îi susțin în îndepărtarea obstacolelor care le stau în cale. Consider că una din cele mai frumoase descrieri ale relației dintre terapeut și pacient este cea făcută de Irvin D. Yalom, care spunea că noi, împreună "suntem simpli tovarăși de drum în călătoria vieții".

Fie că este vorba despre probleme emoționale, relaționare sau pur și simplu probleme de viață, doresc să construim, împreună, alianțe terapeutice caracterizate de compasiune, empatie și acceptare necondiționată, precum și spații în care să te poți simți în siguranță.

Experiențele de viață (și în special cele din copilărie și adolescență ) au o influență majoră în formarea tiparelor vieții noastre emoționale, precum și asupra modului în care înțelegem relațiile interpersonale și propriile trăiri, dar și cum ne raportăm și cum reacționăm la ele. Apelând la terapie, poți să înțelegi mai bine conflictele interioare, nevoile neverbalizate sau mecanismele de coping inconștiente care, deși poate au avut rolul lor benefic atunci când au apărut, în prezent îți pot crea probleme și te pot împiedica din a-ți trăi viața așa cum ți-ai dori de fapt.

Fie că este vorba de traume din copilărie, depresie, anxietate sau orice alte probleme emoționale, diferite tendințe mai puțin benefice (cum ar fi înclinație spre perfecționism sau co-dependență, printre altele ), relații disfuncționale și comportamente problematice (fie față de noi înșine, fie față de alte persoane ), m-aș bucura enorm să pot să fiu alături de tine și sa te ghidez în depășirea obstacolelor întâmpinate.

Împreună, aspir să construim relații terapeutice bazate, în primul rând, pe încredere, siguranță, empatie și înțelegere. Eu voi fi aici să te ascult, să te înțeleg și să pun întrebările potrivite; întrebări a căror răspunsuri te pot ajuta în descoperirea sinelui tău autentic. Împreună, vom putea explora cu răbdare problemele existente și vom găsi soluțiile adecvate, deoarece singura persoana care poate ști ceea ce este cu adevărat important și potrivit pentru tine ești doar tu. Așa cum spune Jean-Paul Sartre, „Introspecția este întotdeauna retrospecție".

Psiholog atestat
Specializări: Psihoterapie cognitiv-comportamentală
Program Masteral de Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie
Absolvirea masteratului, UBB, Cluj-Napoca
Practică în cadrul Clinicii de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie
Cluj-Napoca: Iudoterapie
Practică în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie, Cluj-Napoca
screening și evaluarea pacienților
Practică în cadrul Institutului Regional de Gastroenterologie-Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor, Cluj-Napoca
screening și evaluarea pacienților
Curs de licențiere pentru folosirea platformei PAXonline
(clinică online dedicată terapiei științifice a anxietății, dezvoltată de grupul de specialiști COGNITROM )
curs de licențiere pentru folosirea platformei Depreter
(clinică online dedicată terapiei științifice a depresiei și a sindromului burnout, dezvoltată de grupul de specialiști COGNITROM ) - Asociația de Consiliere și Psihoterapie Online din România (APCOR )
Participarea la prima conferință ACT organizată în România, Cluj-Napoca: familiarizarea cu cele mai cunoscute tehnici din terapia prin acceptare și angajament (ACT ) prin workshop-uri susținute de Steven Hayes, Russ Harris și Rikke Kjelgaard
Participarea la prelegerea online "Love, Loss and What Matters in the End"
susținută de către Profesorul Emerit, psihiatru existențialist, și autor Irvin D. Yalom: inițiere în psihoterapia existențialistă
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp