Psiholog Sălcudean Nicoleta

psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihologie clinică
0 recomandări
Locație: Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0749110148
Mereu am fost atrasă de particularitățile necunoscute ale psihicului uman, iar pasiunea mea pentru domeniul psihologiei a fost prezentă încă din timpul liceului. Psihologia reprezintă pentru mine, mai mult decât o știință a proceselor mentale, fiind mai degrabă o călătorie a întregirii care, prin natura sa subtilă și profundă, are ca scop propria individualizare, vindecare și transformare.

Un scop primar în cadrul psihoterapiei este asigurarea unui mediu pentru celălalt în care se poate exprima în siguranță și poate transmuta emoțiile dificile pentru a descoperi înțelepciunea îngropată în întuneric. După cum afirma poetul și teologul Rumi, „Rana este locul prin care lumina intră în tine". Astfel, putem ajunge să nu privim rănile noastre ca pe un obstacol, ci ca pe o cale spre fericire, în care vulnerabilitățile și sensibilitățile noastre emoționale sunt căi de trecere. Inițierea acestei călătorii interioare reprezintă, în primul rând, un act de curaj și ne ajută să oferim un sens problemelor noastre într-un mod conștient care ne permite să participăm la propria transformare.

Totodată, consider că psihoterapia reprezintă o călătorie comună în care, precum persoana din fața mea, traversez și eu, la rândul meu, o evoluție continuă. Această evoluție are loc atât pe plan personal, cât și pe plan profesional și este motivată de către responsabilitatea semnificativă regăsită în cadrul acestei profesii.

Psiholog atestat
Specializări: Psihoterapie cognitiv-comportamentală
Psiholog atestat
Specializări: Psihologie clinică
Deschiderea cabinetului individual de psihologie
Obţinerea certificatului pentru cabinetul individual de psihologie
Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației
Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca
Master de Psihologie Clinică, Consiliere psihologică și Psihoterapie
Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca
Conferința Națională ACT
a doua ediție; 20-22 mai, 2022 - organizată de Asociația de Terapie a Acceptării și Angajamentului - Cluj-Napoca, furnizor de formare profesională continuă acreditat de COPSI. Tema conferinței este "Aprofundarea conexiunilor interpersonale din perspectiva paradigmei contextual - comportamentale".
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp