Psiholog Vlad Budui

0 recomandări
Locație: Cluj-Napoca, jud. Cluj

Psiholog clinician, Psihoterapeut cognitiv-comportamental

 

Adesea ne confruntăm cu stări emoționale intense și copleșitoare în care ajungem sa ne simțim captivi. În acele momente ne este greu să observăm imaginea de ansamblu și să ne ancorăm în valorile și obiectivele noastre.

Totuși, când avem curajul de a căuta răspunsuri, trebuie sa o facem conștienți de faptul că nu există o soluție unică pentru toți, iar aici, prin intermediul terapiei, putem descoperi modul în care este construit interiorul fiecăruia și cum să optimizăm acest spațiu intim pentru a ne simți,,acasă”.

Bună, eu sunt Vlad și aș vrea ca alături de tine să identificăm care sunt acele idei sau credințe care  îți influențează  perspectiva asupra realității. Practic, vom încerca să facem pași mici, dar siguri, spre atingerea obiectivelor noastre folosind tehnici din terapia cognitiv-comportamentală. Acest tip de terapie este bazată pe cercetări științifice asupra emoțiilor, gândurilor, comportamentelor și a motivației din spatele lor. 

Pe parcursul întâlnirilor noastre, îți vei dezvolta aptitudini necesare pentru a face față cu  provocărilor cu care te confrunti în viața de zi cu zi. Dincolo de cauzele emoțiilor negative ne vom concentra și asupra trăirilor  pozitive încercând să creștem frecvența lor.

Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem.

Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp