Teste pentru autodiagnostic

Aceste teste te ajuta sa descoperi (sau sa realizezi) daca psihicul tau sufera in vreun fel. Ele nu inlocuiesc insa medicul sau psihologul.
Test diagnostic autism (Test M-CHAT)
506 voturi
23 intrebari
7 minute
11331 accesari
43417 vizite

Acest test are rolul de a depista autismul la copii intre 16 si 30luni. Testul nu ofera un diagnostic cert de autism la copil, ci doar o supozitie de diagnostic de afectiune de tip autist.

continuare
Test screening pentru schizofrenie
1531 voturi
10 intrebari
10 minute
37927 accesari
88375 vizite

Acest test screening pentru schizofrenie va poate ajuta sa descoperiti daca prezentati simptome asociate cu schizofrenia sau cu alte tulburari mentale.

continuare
Afla daca depresia face parte din viata ta
2515 voturi
15 intrebari
10 minute
40606 accesari
84328 vizite

Acest test este bazat pe principalele simptome al tulburarilor depresive majore. Rezultatele testului sunt orientative si nu inlocuiesc un diagnostic specializat.

continuare
Test screening pentru dependenta sexuala
498 voturi
10 intrebari
5 minute
15285 accesari
37799 vizite

Dependenta sexuala este o tulburare relativ nou descoperita si include simptome similare dependentei de substante si tulburarilor de control al impulsurilor.

continuare
Esti dependent de internet?
548 voturi
30 intrebari
10 minute
7636 accesari
25211 vizite

Testul de tocilar iti dezvaluie daca esti dependent de internet. Esti compatimit sau chiar certat pentru faptul ca stai toata ziua la calculator? Petreci mai mult timp cu laptop-ul decat cu partenerul? Afla ce loc ocupa internetul in viata ta.

continuare
Test screening pentru tulburare bipolara sau manie
1019 voturi
18 intrebari
10 minute
28994 accesari
66698 vizite

Testul screening pentru manie, tulburare bipolara sau depresie bipolara va ajuta sa va monitorizati starea de spirit si sa stabiliti daca puteti beneficia in urma unui diagnostic sau tratament de specialitate pentru aceasta afectiune.

continuare
Test screening pentru ADHD la adulti
1928 voturi
24 intrebari
10 minute
17649 accesari
48176 vizite

Urmatorul test va va ajuta sa identificati daca aveti probleme legate de ADD / ADHA - deficit de atentie sau tulburare hiperkinetica, in cazul in care sunteti o persoana adulta. Raspundeti la intrebari gandindu-va la comportamentul avut in majoritatea vietii adulte.

continuare
Test screening pentru alcoolism
1010 voturi
10 intrebari
5 minute
14878 accesari
35802 vizite

Testul screening pentru alcoolism va ajuta sa evaluati cantitatea de alcool consumat si sa stabiliti daca este necesar sa apelati la ajutor specializat. Intrebarile de mai jos se refera la comportamentul din avut in ultimul an.

continuare
Test screening pentru depresie
3824 voturi
18 intrebari
20 minute
63392 accesari
134483 vizite

Cu ajutorul acestui test poti afla in ce masura simptomele de depresie fac parte din viata ta si ce efecte au. Intrebarile de mai jos se refera la starea de spirit si comportamentul avut in ultima saptamana.

continuare
Cat de bine te controlezi cand esti nervos?
3452 voturi
25 intrebari
10 minute
43042 accesari
103487 vizite

Acest test va va ajuta sa va ajuta sa aflati aveti nevoie de ajutorul unui specialist pentru problemele pe care le intampinati in gestionarea sentimentelor de furie. Intrebarile de mai jos se refera la comportamentul avut in decursul ultimului an.

continuare
Hipnotizarea: o terapie pentru tine?
1221 voturi
10 intrebari
5 minute
16349 accesari
42273 vizite

Acest test simplu iti va dezvalui daca esti o persoana care poate fi hipnotizata cu usurinta. Completeaza raspunsurile si afla care este capacitatea ta hipnotica.

continuare
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK