Cabinet individual de psihologie clinica si psihoterapie Bogdan Vasile Alexandru

Cabinet individual de psihologie clinica si psihoterapie Bogdan Vasile Alexandru

There is no way to happiness, happiness is the way.
Nota 10 din 54 recomandari
64991 vizite
Locatie: Cluj-Napoca, jud Cluj, Str. Pavel Roșca, nr. 4, et. 2, ap. 19 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0745363662
Program: Luni-Vineri 08:00 - 17:00 Sambata - duminica: Închis Programari - tel: 0745363662 email: cabinetpsi.cj@gmail.com
Programare online
Este mai bine să faci un lucru (şi să îţi pară rău o perioadă scurtă de timp), decât să nu faci acel lucru (şi să regreţi o viaţă!) Studiile arată că pe termen scurt regretăm lucrurile pe care le facem, dar pe termen lung regretăm lucrurile pe care nu le-am făcut atunci când ni s-a ivit oportunitatea.

Confucius spunea că "O călătorie de 1000 de leghe începe cu un singur pas." Acest lucru este adevărat şi în ceea ce vă priveşte.

Primul pas l-aţi făcut. Aţi început să căutaţi terapeutul potrivit pentru problema dumneavoastră.
Următorul pas este de a acţiona.

Noi avem libertatea de a alege . De a ne alege atitudinea vis a vis de problemele noastre. Nu este un lucru mărunt! Ne putem face viaţa un iad sau un rai prin modul în care gândim. Marcus Aurelius spunea că noi nu suntem afectaţi de ceea ce ni se întâmplă cât mai ales de modul în care interpretăm (ne raportam la) ceea ce ni se întâmplă.

Dacă doriţi să cunoaşteţi care este modul în care vă tulburaţi pe dumneavoastră şi să deveniţi propriul dumneavoastră " terapeut mă puteţi contacta la numărul afişat.

Cabinetul este atestat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru specializarile: Psihologie Clinica si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Servicii oferite:

 • Psihologie
 • Coaching și dezvoltare personală
 • Psihoterapie individuală
 • Anxietate, atacuri de panică, fobii
 • Dependență de alcool
 • Dependență de jocuri de noroc
 • Depresie
 • Dificultăți de comunicare, relaționare, adaptare
 • Dificultăți în luarea deciziilor
 • Managementul conflictului
 • Managementul stresului la locul de muncă
 • Obezitate
 • Pierderea unei persoane dragi, divorț, separare, doliu
 • Renunțare la fumat
 • Retragere din viața socială
 • Stima de sine scăzută, devalorizare
 • Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)
 • Psihoterapie de cuplu
 • Certurile frecvente
 • Disfuncțiile sexuale
 • Gelozia, violența verbală, fizică și sexuală
 • Indecizia de a rămane în relație
 • Infidelitatea
 • Pregatirea pentru căsătorie
 • Sarcina nedorită de partener
 • Sexologie
 • Consiliere și informare pentru părinți
 • Consiliere privind educația și comportamentul față de copil
 • Training-ul părinților cu copii dificili
 • Evaluare psihologică și psihodiagnostic
 • Evaluarea afectivă / emoțională
 • Evaluarea cognitivă
 • Evaluarea comportamentală
 • Evaluarea personalității
 • Sex-terapie

Recomandari

10
a votat pe 09-05-2016 cu nota
C

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Un adevart profesionist, dar mai mult decat atat un preiten, foarte bun ascultator,atent la detalii, cu o abordare foart buna si la curent cu ultimele cercetari din domniu. Il recomand cu caldura.

10
a votat pe 20-04-2016 cu nota
AA

Ultima vizita la cabinet: mai 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
A fost necesar sa treaca aproape un an de la ultima sedinta cu domnul psiholog Alexandru Bogdan ca sa inteleg cu adevarat importanta a ceea ce am facut impreuna si sa aplic in continuare ceea ce am invatat. Iti multumesc! Pe mine m-a ajutat foarte mult sa invat sa ma descopar pe mine. Prin autocunoastere, am reusit sa inteleg de ce am trecut prin momente dificile si cum sa renunt la tiparele de gandire irationala pentru a nu mai trece prin aceleasi stari pe viitor. Este foarte adevarat, cel putin in cazul meu, ca ne putem face viaţa un iad sau un rai prin modul în care gândim si ca nu suntem afectaţi de ceea ce ni se întâmplă cât mai ales de modul în care interpretăm (ne raportam la) ceea ce ni se întâmplă. Astfel, acum ca am inteles modul in care interpretam eronat dezamagirile personale si profesionale, sunt mult mai pregatit sa fac fata oricarui eveniment cu care voi fi nevoit sa ma confrunt pe viitor.

10
a votat pe 30-03-2016 cu nota
Andrei

Ultima vizita la cabinet: martie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Un om deosebit care m-a ajutat sa trec peste o problemă sexuală. Recomand cu cea mai mare încredere. Am avut impresia ca am fost la un prieten foarte bun care ma înțelege, ma ajuta și mă învață lucruri noi.

10
a votat pe 16-12-2015 cu nota
Raluca C

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Un om deosebit cu care e foarte usor sa discuti. Datorita sedintelor cu domnul Bogdan Alexandru ne-am salvat casnicia, am invatat sa comunicam mai bine si sa fim mai deschisi unul cu celalt. Nu am fi reusit singuri. Il recomand din toata inima

10
a votat pe 11-12-2015 cu nota
Alex P.

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
M-am transformat dintr-un sceptic de neclintit in cel mai mare sustinator al psihoterapiei gratie sedintelor cu d-l Bogdan Alexandru... Am ajuns nu doar sa depasesc problemele de care eram constient si care aveau o explicatie oarecum normala prin prisma unei grave boli fizice, ci si sa descopar alte probleme, sa le infrunt, sa le accept, sa le depasesc... Chiar mai mult, d-l Bogdan Alexandru a reusit sa ma aduca intr-o faza in care sunt -oricat ar putea suna de paradoxal- oarecum recunoscator ca viata mi-a pus inainte acel obstacol tinand cont ca el m-a adus la intalnirile cu d-l psiholog Alex Bogdan si ca, drept consecinta, viata mea a devenit mult mai frumoasa... Am spus, spun si voi spune oricui mereu ca viata mea se impate in doua mari episoade: cel dinainte de boala fizica, terapie si sedintele la cabinetul d-lui Bogdan si cel de dupa, episodul meu preferat. Psihologul Bogdan e genial in munca lui, omul Bogdan e o voce blanda si intelegatoare care vindeca! Doar atat noroc sa aveti, sa reusiti sa faceti o programare! Rezultatele vor fi extraordinare!

10
a votat pe 09-09-2015 cu nota
Daniel

Ultima vizita la cabinet: august 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Va recomand cu incredere pe Dl.Bogdan Alexandru. Intr-un moment in care mi-am dat seama ca anxietatea s-a "instalat" in viata mea si ca am nevoie de ajutor, Bogdan m-a ajutat să depasesc aceasta stare, sa înţeleg multe lucruri despre mine si sa gasesc un echilibru in viata mea.

10
a votat pe 24-08-2015 cu nota
OP

Ultima vizita la cabinet: august 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Alex este un profesionist desavarsit, care stie sa se plieze pe nevoile personale, fara a judeca valoric persoana sau faptele prezentate. Sedintele petrecute impreuna au fost de-a dreptul uimitoare. M-a ajutat sa-mi constientizez mai bine propriile actiuni si ale celorlalti si sa inteleg cauzele acestora. Dupa sedintele cu Alex, am resusit sa ma bucur de viata mea de zi cu zi si sa traiesc mai mult in prezent. Apelati cu incredere, indiferent de cauza, cu siguranta veti fi ajutati! OP

10
a votat pe 14-07-2015 cu nota
Sabo Iulia Gabriela

Ultima vizita la cabinet: iulie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
M-am decis sa apelez la serviciile lui Alexandru intr-un moment din viata mea in care nu reuseam sa ies din cercul vicios al unei relatii nesanatoase si pentru ca vroiam sa ma dezvolt personal si sa fac pasi in a deveni cea mai buna versiune a mea. Alexandru m-a ajutat foarte mult, m-a sustinut si m-a ajutat sa descopar singura ce este mai bine pentru mine. Exercitiile, sugestiile si cartile recomandate de el mi-au fost foarte folositoare. As recomanda oricui sa apeleze la serviciile lui, pentru ca terapia aplicata de el sustine acceptarea de sine si autocompasiunea. Cred ca multi dintre noi suntem prea duri cu noi insine, nu ne credem suficient de buni pentru X lucru, persoana, situatie, iar la cabinet am invatat sa ma accept si sa ma iubesc pentru ceea ce sunt si sa apreciez valoarea mea umana. Apelati cu incredere la serviciile lui Alexandru si veti avea doar de castigat! :)

10
a votat pe 10-07-2015 cu nota
Florea Adrian

Ultima vizita la cabinet: iulie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Recomand tuturor oamenior consiliere Psihologica si il recomand in special pe Domnul Psiholog Bogdan Vasile Alexandru in primul rand pentru ca pe mine ma ajutat sa imi rezolv problemele pe care le aveam, in al doilea rand m-a ajuns sa ma descopar si sa inteleg mai repede persoana care sunt. In al treilea rand m-a sustinut si mi-a dat incredere in mie, avand rezultate favorabile in atingerea obiectivelor cum ar fi: sa renunt la tigari, sau cum sa inteleg sentimentele pe care le am si cum sa le gestionez. Pentru mine Alexandru este persoana care ma sprijina atunci cand am cel mai mult nevoie. De aceea va recomand sa aveti inspiratia necesara pentru a apela la serviciile sale. Aveti multe de castigat si cu timpul problemele voastre asa ca si ale mele vor disparea.

10
a votat pe 06-06-2015 cu nota
Vasile Sidor

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Recomand pe dl, Bogdan Vasile Alexandru ca un bub psiholog, psihoterapeut care a reusit sa ma ajute sa depasesc anumite momente dificile din viata mea, folosind anumite tehnici si metode care nu au dat gres. Nu ezitati sa-l contactati daca aveti probleme, puteti sa le depasiti mai usor cu ajutorul unei persoane competente cum este dl. Bogdan Vasile Alexandru. Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul acordat si sa-l recomand cu incredere si alor persoane.

10
a votat pe 18-05-2015 cu nota
Oana

Ultima vizita la cabinet: mai 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Dr. Alexandru Bogdan ne-a ajutat enorm in ceea ce inseamna relatia si casnicia noastra.Am inceput sa mergem la terapeut, Alexandru, din dorinta de a primi solutii simple, sugestii clare si o reteta rapida cu rezultat imediat. In schimb, am gasit un confident si un ajutor de incredere care ne-a indrumat si ajutat in a gasi noi solutiile necesare. Astfel ca, dupa o perioada lunga de insomnii, agitatie, anxietate si deprimare, am reusit sa ne regasim echilibrul. Il recomandam cu drag pe omul si terapeutul Bogdan Vasile Alexandru

10
a votat pe 02-05-2015 cu nota
Andra

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Am apelat la serviciile unui psiholog intr-un moment al vietii in care simteam ca nu am niciun motiv pentru care vreau sa traiesc; niciun motiv pentru a zambi; niciun motiv pentru a ma ridica din pat si a iesi din casa. Pentru unii pare exagerat, dar pentru mine viata insusi era o povara; o tristete nemarginita ma cuprindea adeseori si evitam orice contact din exterior. Constientizarea necesitatii unui ajutor specializat a sosit cand anxietatea si nivelul de deprimare era destul de adanc. Am inceput cu cate o sedinta pe saptamana, primele sedinte fiind doar o tornada de cuvinte si lacrimi, in care incercam sa spun cat mai multe pentru a ma descarca. D-ul doctor a fost extrem de rabdator, calm, si fara sa judece a ascultat tot si fara sa-mi dau seama a cladit "caramida cu caramida" inspre vindecarea mea. Acum, dupa aproape doi ani de zile in care il vizitez pe Bogdan, acum o data la luna, pot spune ca vad terapia ca pe un sport, atat de necesar fiecaruia din noi pentru a ne mentine sanatosi. Sunt o persoana care zambeste la primele raze de soare ale diminetii, care se bucura de mireasma florilor din gradina, si care rade des cu pofta unui copil. Nu doar ca iubesc viata dar si contaminez cu optimism persoanele din jurul meu. Nu credeam ca eu pot fi asa, dar cu ajutorul lui Bogdan, am reusit sa inving punctele slabe ale geneticul, traumele copilariei, frustrarile adolescentei si regretele vietii adulte, astfel incat sa ma pot bucura de prezent, sa accept incertitudinea viitorului si sa invat din greselile trecutului. Nu am decat cuvinte de lauda pentru acesta fiinta-doctor pentru trup si spirit--dr. Bogdan Vasile Alexandru

10
a votat pe 19-01-2015 cu nota
mariana s

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Il recomand cu mare incredere pe dl.Bogdan Vasile Alexandru tuturor celor care au nevoie de cineva care sa-i asculte fara a-i judeca .Este un om cald ,bland care stie foarte bine sa te indrume si sa-ti limpezeasca gandurile.Pe mine m-a ajutat enorm de mult intr-un moment foarte dificil din viata mea si pentru aceasta ii multumesc din suflet.

10
a votat pe 26-12-2014 cu nota
Adina

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Va recomand cu caldura si incredere sa apelati la ajutorul lui Alex, indiferent daca aveti probleme mai grave sau pur si simplu nu va simtiti impliniti, impacati sau multumiti de voi insiva. Asteptarile pe care le avem inainte sa mergem la psiholog vor fi cu siguranta depasite. Alex nu va va spune ce sa faceti, ce decizii ar trebui sa luati sau cum sa va gestionati relatiile, insa schimbarile pe care le veti observa dupa cateva sedinte vor fi mai mult decat palpabile si veti putea observa increderea in sine, bucuria de a trai, dar mai ales o continua stare de calm si de liniste.

10
a votat pe 24-12-2014 cu nota
Larisa

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Sunt deosebit de multumita de felul in care decurg sedintele cu dl psiholog Bogdan Alexandru, cu fiecare intalnire simt ca am mai pus o caramida la constructia pe care o cladim impreuna. Cred ca multi nu realizeaza ca mersul la psihoterapeut nu e o fita, ci o reala investitie. Prea multi din noi ne vopsim pe dinafara in loc sa indepartam odata rugina. Il recomand cu caldura pe Dl Alexandru pentru ca nu doar ca ma ajuta atat de mult sa lupt cu fricile, frustrarile sau tristetea, ci imi si ofera unelte pentru a reusi si singura, facand ca acest proces de vindecare sa devina ireversibil.

10
a votat pe 19-12-2014 cu nota
Mihaela

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Decizia de a merge la terapeut probabil fiecare dintre noi o luam mai greu, insa eu va recomand din tot sufletul sa o luati daca va doriti o viata armonioasa, linistita. Eu am gasit in Bogdan un profesionist care a stiut sa ma indrume atunci cand am avut mare nevoie de ajutor si sa ma invete sa lupt singura pentru fericirea mea. Libertatea mentala este suprema libertate de care toti avem nevoie. Il recomand pe Bogdan cu caldura oricui considera ca are aspecte de imbunatatit in viata lui, fie ca este vorba de `monstri` sau doar de nemultumiri care in timp se tot aduna si ajung sa umbreasca bucuria de a trai.

10
a votat pe 18-12-2014 cu nota
Codruta

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Cand mergi la un psiholog te astepti sa dai peste o persoana care sa-ti spuna cum sa iti rezolvi problemele. Bogdan devine prietenul care te pune pe tine sa gasesti rezolvari, te indruma sa iti validezi starile, sa le accepti, ca ulterior sa te lupti cu "monstrii". Dupa sedintele la Bogdan, am ajuns sa gasesc, in cea mai groaznica zi, lucruri care mi-au facut placere, m-au bucurat, fie si pentru o secunda. Am descoperit ca sunt om si ca pot sa am si zile in care sa nu dau randamentul de perfectionista, fara ca acele zile sa fie esecuri.

10
a votat pe 07-09-2014 cu nota
Ioana

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Va recomand din tot sufletul acest terapeut! Cu ajutorul lui am reusit sa trec peste problemele mele, peste depresia in care traiam de ani de zile. Am reusit sa imi reconstruiesc stima de sine si increderea in propriul meu instinct. Am inceput sa valorez propriile mele decizii, nu sa cred in mod constant ca parerea celorlati e mai buna si mai valoroasa decat a mea. Recomand oricui doreste sa traiasca o viata plina de sens si implinire!

10
a votat pe 10-06-2014 cu nota
Iulia C.

Ultima vizita la cabinet: mai 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Datorita lui Alex am reusit alaturi de sotul meu sa depasim unele momente dificile din viata noastra, iar fara ajutorul lui nu cred ca am fi reusit. Va recomand cu toata caldura si increderea sa apelati la serviciile lui!

10
a votat pe 17-04-2014 cu nota
anonim

Ultima vizita la cabinet: martie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Il recomand pe dl Bogdan Vasile Alexandru tuturor celor care doresc un sfat profesionist in problemele lor. Cu mult tact si rabdare reuseste sa te ajute sa iti schimbi viata sau cel putin cu mine a reusit.

10
a votat pe 09-04-2014 cu nota
Pop Dan

Ultima vizita la cabinet: februarie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Am avut probleme de relationare cu ceilalti si anxietate. D. Bogdan Vasile Alexandru m-a ajutat sa inteleg, sa constientizez ce mi se intampla. Pot astfel sa-mi controlez emotiile mai bine. Sedintele cu dansul m-au ajutat foarte mult si il recomand cu incredere.

10
a votat pe 07-04-2014 cu nota
anonim

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Recomand sedintele de consiliere psihologica cu domnul Bogdan Alexandru pentru cei care au nevoie de un sfat profesionist in problemele lor. Eu am primit multe informatii si explicatii care m-au ajutat sa inteleg ce mi se intampla si am invatat de la dansul exercitii de mind awareness care mi-au adus calm si bucuria prezentului. Asadar il recomand cu incredere si pentru punctualitate si ca si un om de incredere care ofera cat mai mult din cunostintele sale pentru binele pacientului.

10
a votat pe 26-03-2014 cu nota
Adela

Ultima vizita la cabinet: martie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Problema care m-a condus spre alegerea unui psiholog a fost insomnia. Desi nu puteam identifica cu precizie cauzele m-am chinuit luni de zile cu lipsa somnului, oboseala cronica si o stare generala iritabila, pesimista, ajungand la disperare. Am incercat ceaiuri, plante, reflexoterapie si chiar somnifere puternice, toate fara folos, si ajunsesem sa cred ca nu mai exista solutii pentru insomnia mea. Din fericire l-am gasit pe dl. psiholog Alexandru Bogdan. Sedintele de terapie m-au ajutat sa-mi schimb atitudinile si reactiile cu privire la trairile, problemele si evenimentele din viata mea si in sfarsit am reusit sa dorm. Nu doar atat, dar am inceput si sa-mi insusesc un nou stil de viata, bazat pe optimism, acceptare si traire in prezent. Ii multumesc si il recomand cu incredere atat celor cu probleme chinuitoare dar si celor care doresc sa afle modalitati de a face fata problemelor zilnice si de a se bucura mai mult de viata.

10
a votat pe 25-02-2014 cu nota
vlad

Ultima vizita la cabinet: februarie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Recomand acest cabinet oricarei persoane in cautare de ajutor.Simt ca viata mea s-a schimbat simtitor si o parte din grijile pe care le aveam au inceput sa dispara incetul cu incetul.

10
a votat pe 18-01-2014 cu nota
Camelia

Ultima vizita la cabinet: august 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Atacul de panica si anxietatea m-au dus la acest domn, psiholog Bogdan Vasile Alexandru..aveam probleme in a conduce masina prin aglomeratia din Cluj.Mi-a spus ca ma va auta, ca voi avea nevoie de cateva sedinte..si asa a fost.Ii multumesc.Recomand cu drag tuturor celor care au probleme sa il caute, sa ii urmeze sfaturile si sa fie siguri ca au ales un profesionist.Camelia.

10
a votat pe 23-12-2013 cu nota
Mihai G.

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Salutare! Se spune ca "psihologul este prietenul care nu te judeca": am fost incantat sa descopar aceasta pe pielea mea. Cu prilejul fiecarei sedinte de psihoterapie, Alexandru m-a ghidat cu grija in drumul meu spre autocunoastere si acceptare. Dialogul in fata unei cani de ceai este o delectare: comunicare clara, precisa. Deschiderea lui spre neologismele venite din engleza cat si intelegerea in profunzime a exprimarii mele incalcite este de remarcat. Alexandru m-a sprijinit in calatoria mea spre o stare de liniste si echilibru, ascultandu-ma cu rabdare, punandu-mi la indemana un set grozav de instrumente si instruindu-ma in a le stapani. Anxietatea si dispozitia depresiva au devenit acum realitati asezate la locul lor, in trecut, asupra carora pot reflecta cu usurare si ratiune. Il recomand pe psihologul Bogdan Vasile Alexandru cu incredere!

10
a votat pe 19-11-2013 cu nota
Mihaela F.

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Am participat la un workshop sustinut de psihologul Alexandru Bogdan pentru parintii care au recent un bebe. Am fost placut impresionata de profesionalismul sau si caldura cu care a atins subiecte delicate. Am simtit ca stie ce vobeste si ca este sigur de ceea ce spune. Recomandarile pentru imbunatatirea comunicarii in cuplu dupa venirea bebelusului le-am gasit foarte utile.

10
a votat pe 23-09-2013 cu nota
Mihai S.

Ultima vizita la cabinet: august 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Salutare, In urma unor probleme de natura sexuala,(ejaculare precoce) , am ajuns si la cabinetul psihologului Bogdan Alexandru, desi nu credeam si nu imi imaginam ca ma poate ajuta acest lucru. Dupa indelungate vizite la multi medici UROLOGI si fara rezultate, m-am hotarat sa o incerc si pe asta. Odata ajuns la cabinetul domnului Bogdan Alexandru am fost tratat cu respect, profesionalism si intelegere.Desi am fost putin reticent in prima faza, mi-a placut modul de aboradare, comunicare, exercitii pentru a ma ajuta sa trec peste problemele mele. Dupa fiecare sedinta problema mea incepea sa dispara si am reusit sa imi imbunatatesc viata sexuala si relatia cu prietena mea.Recomand cu incredere cabinetul lui Bogdan, a reusti sa imi readuca increderea in mine si sa ma ajute cu problema mea.

10
a votat pe 22-09-2013 cu nota
Angela N.

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
In urma unui soc emotional foarte puternic am ajuns la cabinetul d-lui Alexandru Bogdan. Singurul criteriu pentru alegerea cabinetului a fost amplasamentul. Nu stiam nimic de psiholog, nu stiam in ce constau sedintele, stiam doar ca am nevoie de ajutor. Am avut surpriza placuta sa gasesc un om extraordinar, cald, deschis, un profesionist adevarat. Metodele de psihoterapie folosite (REBT) sunt foarte eficiente atat in faza acuta (chiar daca sunt mai greu de acceptat) dar mai ales pe termen lung ajutandu-ne sa acceptam mai usor lucrurile mai putin placute care ne-ar putea afecta. Apelat cu incredere, aveti incredere in PROFESIONISTUL, OMUL Alexandru Bogdan.

10
a votat pe 19-09-2013 cu nota
maria

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
In cadrul sedintelor oferite de psihologul Bogdan Alexandru, m-am simtit intotdeauna inteleasa si ajutata sa gasesc o justificare trairilor aparent ciudate pe care le aveam. Pentru mine, acest lucru a contribuit la recapatarea stabilitatii emotionale. Bineinteles, apoi au urmat cautarea si gasirea unor solutii adecvate pentru a putea trece cat mai repede peste problemele personale. Mi-a placut modul de abordare a situatiei de catre acest psiholog, de aceea recomand cu sinceritate si caldura sa apelati la el in caz de nevoie.

10
a votat pe 27-06-2013 cu nota
m.f.

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Va recomand sa apelati cu incredere la serviciile d-lui psiholog Bogdan Alexandru. Veti gasi un om cu care puteti discuta orice problema, iar aceasta nu va ramane fara solutie.

10
a votat pe 04-06-2013 cu nota
AR

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Foarte ok!

10
a votat pe 09-05-2013 cu nota
Florin M

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
A fost primul contact pe care l-am avut cu un psiholog. La inceput am fost usor reticent cu privire la sedintele psihologice, dar in timp am inceput sa vad cat de utile sunt aceste intalniri pentru dezvoltarea mea ca persoana sociala. Psihologul nu incearca sa influenteze dorintele si idealurile pe care le ai, cat mei degraba te ajuta sa scapi de blocajele psihice care te impiedica sa le atingi. Cu ocazia asta m-am inteles mai bine pe mine insumi si i-am inteles si pe cei din jurul meu. Nu pot decat sa-l laud pe Alexandru pentru priceperea lui.

10
a votat pe 08-04-2013 cu nota
nicu

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
recomand cu caldura pe domnul psiholog Alexandru Bogdan ca terapeut este un profesionist care m-a ajutat sa-mi controlez anxietatea si depresia si ii multumesc din toata inima.Cabinetul iti ofera o atmosfera relaxanta si placuta.Apelati cu incredere si veti fi surprinsi de rezultatele obtinute in rezolvarea problemelor cu care va confruntati

10
a votat pe 20-03-2013 cu nota
NG

Ultima vizita la cabinet: martie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Le recomand cu incredere acest cabinet tututor acelora care, prin intermediul unei indrumari de o calitate profesionala deosebita, doresc sa isi regaseasca echilibrul interior si sa cunoasca perspective diferite de a se raporta la situatiile dificile care apar in viata fiecaruia.

10
a votat pe 04-03-2013 cu nota
Ana

Ultima vizita la cabinet: februarie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
In urma sedintelor de terapie si a tehnicilor de specialitate invatate de la domnul psiholog, am reusit sa imi gasesc echilibrul interior, sa gestionez mai eficient problemele cu care ma confrunt, sa gandesc mai rational si sa am o abordare mai sanatoasa asupra vietii, din punct de vedere emotional.

10
a votat pe 18-02-2013 cu nota
Z Cristina

Ultima vizita la cabinet: februarie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Ii multumesc lui Alexandru Bogdan pentru experientele placute pe care le creaza in cadrul sedintelor de terapie. Multumita discutiilor de calitate, tehnicilor diverse de specialitate si nelipsitei cani de ceai, am devenit o versiune mai buna a persoanei mele, mai increzatoare, mai functionala si mai ales mai fericita. De cand lucrez cu Alexandru, zambesc mult mai des....

10
a votat pe 13-01-2013 cu nota
RG

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Am gasit la Alexandru calitati esentiale: empatie, intelegere, seriozitate, rigoare, si mai ales sprijin pentru rezolvarea problemelor cu care ma confruntam. De aceea vi-l recomand cu caldura.

10
a votat pe 09-01-2013 cu nota
Dana P.

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Il recomand cu multa caldura pe d-l psiholog Alexandru Bogdan datorita calitatilor remarcabile de care da dovada in exercitarea profesiei sale. Cu ajutorul sau nu am reusit doar sa imi modific comportamentul in unele privinte care ma nemultumeau si sa-mi vindec anxietatea , ci mi-am modificat efectiv modul de gandire. Sedintele de terapie au avut un real efect asupra mea, Alexandru e o persoana dedicata profesiei sale si intr-adevar preocupata de pacientii sai.

10
a votat pe 31-12-2012 cu nota
Pop Daniela

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Cred ca prin darul Providentei si prin efortul propriu, Alex e omul potrivit la locul potrivit. In cadrul sedintelor, intr-o atmosfera calda, de incredere si profesionalism si fara judecati de valoare , primesc ajutorul de care am nevoie pentru a scapa de depresie si anxietate si pentru evolutia personala. Il recomand atat pentru remarcabiliele calitati profesionale cat si pentru cele umane, cum ar fi rabdarea si dorinta de a-si ajuta in mod real si concret semenii.

10
a votat pe 09-08-2012 cu nota
adela florea

Ultima vizita la cabinet: mai 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Am facut terapie de cuplu timp de 6 luni si pot spune ca ne-a prins extrem de bine. Daca la inceput eram sceptica in privinta terapiei, Bogdan a reusit sa ne faca sa vedem dincolo de fapte si impreuna am reusit sa ne cunoastem , sa invatam sa ne apreciem si cel mai important, sa ne intelegem unul pe altul. As recomanda oricui sa incerce cateva sedinte de terapie.

10
a votat pe 07-08-2012 cu nota
TV

Ultima vizita la cabinet: august 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Recomand cu caldura acest cabinet. Pot sa spun ca astept cu nerabdare fiecare sedinta. Sedinte din care ies mai liniştit şi mai relaxat. Aveţi incredere in dl psiholog Bogdan, dupa părerea mea este un profesionist care îşi practica meseria din plăcere şi pasiune

10
a votat pe 06-08-2012 cu nota
GT

Ultima vizita la cabinet: iulie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Îl recomand cu caldura pe domnul psiholog Alexandru Bogdan ca terapeut si îi multumesc pentru faptul ca mi-a redat constiinta demnitatii umane, ca mi-a aratat ca sunt om printre oameni si ca am dreptul sa gresesc fara sa ma desconsider in profunzime. Am reusit sa merg pe strada pentru prima data cu sufletul usurat, ca cei din jurul meu sunt si ei oameni, la fel ca mine, cu calitatile si cu defectele lor si ca, in ciuda tuturor defectelor mele, sunt egala cu ei.

10
a votat pe 02-06-2012 cu nota
Vasile

Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Buna ziua,recomand cu sinceritate acest cabinet, datorita rezultatelor foarte bune obtinute si profesionalizmul de care a dat dovada dr Bogdan Alexandru.Daca aveti o problema nu stati acasa si va macinati singuri, apelati cu incredere si cu siguranta se va gasii o solutie si pentru suferinta dv.

10
a votat pe 28-05-2012 cu nota
David Andreea

Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Astept cu nerabdare workshopul despre relatia parinte-copil. De fiecare data cand intampin o problema emotionala ma gandesc ca trebuie sa vorbesc cu Alex. Pentru mine este o placere sa discutam. Recomand oricui o discutie deschisa cu Alex. Ajuta!

10
a votat pe 02-04-2012 cu nota
Gabriela

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Recomand cu caldura pe terapeutul Alexandru Bogdan ! Este o persoana cu multa rabdare,organizata, care a ascultat cu adevarat probleme ce m-au framantat. Am invatat multe lucruri valoroase, care mi-au deschis calea catre o mentalitate mai pozitiva, constructiva. In lumea mea ma simteam dezorientata, dar analiza sa obiectiva si constiincioasa mi-au oferit speranta de a-mi reorganiza viata.

10
a votat pe 02-02-2012 cu nota
Ramona Suciu

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Recomand cu caldura cabinetul de psihoterapie al dlui Bogdan pentru caldura si profesionalismul de care a dat dovada. Am ajuns la cabinet in urma unor atacuri de panica foarte puternice, anxietate si depresie nestiind cum sa ies la liman din labirintul in care am intrat, dar cu ajutorul dl Bogdan am reusit intr-un mod neasteptat de repede si de bine. Dl Bogdan este o persoana calma, o persoana care are rabdarea sa te asculte si sa iti indrume pasii in momentele foarte dificile cu care ne confruntam. Il recomand cu toata increderea tuturor persoanelor care se confrunta cu diferite stari din care nu mai au puterea sa iasa datorita felului in care gandesc.

10
a votat pe 29-01-2012 cu nota
Marius P

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Recomand cu caldura acest cabinet datorita rezultatelor obtinute si a ambiantei placute in care se desfasoara sedintele. Aici am gasit solutii pentru atacurile de panica cu care ma confrunt si in acelasi timp am invatat cum sa-mi gestionez trairile intr-un mod constructiv.

10
a votat pe 27-01-2012 cu nota
Alina

Ultima vizita la cabinet: mai 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Salut, Am pasit in cabinetul psihologului Bogdan Alexandru in urma unei stari de anxietate din care nu credeam ca o sa pot iesi vreodata.Va marturisesc ca starea mea se imbunatatea de la o sedinta la alta.Atmosfera relaxanta din interiorul cabinetului dar si seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada Alexandru in abordarea problemei mele mi-a insipirat incredere in a reveni pana cand problema mea sa rezolvat.Acum nu mai am aceste crize de anxietate si recomand cu caldura tuturor serviciile acestui cabinet in orice problema intampinata.

10
a votat pe 21-01-2012 cu nota
Maria T

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Am toata aprecierea pentru psihologul Alexandru Bogdan, care prin profesionalism mi-a insuflat curaj, speranta si un nou mod de a privi lucrurile. In urma participarii la sedinte de psihoterapie, recomand celor care intampina dificultati, persoane singure sau cupluri, sa apeleze cu incredere la serviciile oferite de acest cabinet,

10
a votat pe 18-01-2012 cu nota
Andra T

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
As recomanda o intalnire cu Alexandru Bogdan atat celor care intampina o dificultate care ii impiedica sa functioneze asa cum si-ar dori, cat si celor care doresc doar sa se descopere pe sine si pe cei de aproape.

10
a votat pe 18-01-2012 cu nota
bonat anca

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Cabinetului te introduce intr-o atmosfera placuta cu o muzica placuta pe fundal, o aaroma placuta si un ceai aromat. Sedintele de psihoterapie m-au ajutat sa-mi inving anxietatea si grijile. Mi-a placut mult sa stau de vorba cu Alexandru, care este foarte calm si dispus sa te asculte, il recomand cu caldura.

10
a votat pe 06-01-2012 cu nota
cipri

Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
.

10
a votat pe 13-12-2011 cu nota
Bogdan R.

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Bogdan Vasile Alexandru
Recomand cu sinceritate acest cabinet, in caliatate de pacient al d-lui psiholog Bogdan Alexandru Vasile datorita seriozitatii si profesionalismului pe care l-am intalnit aici cat si din prisma rezultatelor obtinute in urma sedintelor de psihoterapie.

Cabinet individual de psihologie clinica si psihoterapie Bogdan Vasile Alexandru
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp