Adrian Victor Gavrilov - Cabinet de hipnopsihoterapie

Adrian Victor Gavrilov - Cabinet de hipnopsihoterapie

Nota 10 din 3 recomandari
30540 vizite
Locatie: Constanta, jud Constanta, Str. Nalbei nr. 3, Bl. L118 B, Sc. B, Et. 4, Ap. 39 (interfon 39), zona Casa de cultura [Arată în Google Maps]
Telefon: 0744812076
Program: Luni - Vineri 09:00 - 20:00 Sâmbătă - Duminică 10:00 - 20:00
Website: https://hipnoza-clinica-ericksoniana.ro
I.TERAPIE ÎN HIPNOZĂ de scurtă durată (5-12 şedinţe), centrată pe obiectiv (stare de bine, eliberare de stres, echilibru emoţional, învăţarea autohipnozei, eliberare de dependente sau ticuri, diminuarea simptomelor psihosomatice, etc.) şi pe viitor (nu pe trecut)... Regresia hipnotică pentru aflarea cauzei profunde (inconştiente) a problemei, şi vindecarea traumelor emoţionale, a rănilor sufleteşti... se face în transă a şasea, când aţi învăţat deja autohipnoza şi aveţi un control bun asupra stării de transă hipnotică... Toate celelalte transe hipnotice au ca obiectiv starea de linişte sufletească şi pace a minţii. clarificarea obiectivelor de viaţă, activarea resurselor psihice (emoţionale şi mentale), eliminarea simptomelor şi a obstacolelor în atingerea scopurilor...

II.Antrenament autogen SCHULTZ , cea mai importantă şi cea mai eficientă tehnică de relaxare din lume, cel mai bun instrument de luptă contra stresului, concepută şi fundamentată ştiinţific de psihiatrul neamţ I .H. Schultz.

III. Meditaţii ghidate (imagerie dirijată) - aproape orice scenariu psihoterapeutic (din primele 5 sesiuni din ciclul I – pentru începători) poate să fie trăit şi la nivel de meditaţie. În acest caz nu se mai face inducţia transei hipnotice şi se experimentează un singur scenariu (scurt) într-o şedinţă.

IV.Dezvoltare personală prin tehnici de relaxare şi imagerie dirijată . Învăţarea tehnicilor pentru eliberare de stres, stare de bine, evoluţie sprituala, astfel încât să le puteţi practica oricând doriţi să aveţi o stare de spirit bună şi să comunicaţi mai bine cu propriul subconştient pentru a vă optimiza viaţa pe toate planurile.

V.Psihoterapie la recomandarea Serviciului de Probatiune – minim 4 sedinte de 60 min – 90 min. Recomandam si in acest caz, sedintele complete, de 2 ore, pentru cei care si le permit.

VI.Evaluare psihologică ; (pentru evidenţierea anumitor aspecte ale personalităţii dv.) se poate face şi ca scop în sine, fără continuarea cu şedinţe de hipnopsihoterapie. În acest caz, ea constă în 2 şedinţe. În prima şedinţă se face testarea psihologică, în a 2-a şedinţa primiţi rezultatul examinării psihologice.

Trasa hipnotică are un rol esenţial în trăirea experienţei terapeutice. Pentru a obţine schimbări în stuctura profundă de personalitate este necesară o transă cel puţin medie („marea hipnoză”). Influenţe există şi în transele mai uşoare („mică hipnoză”), cum de altfel există şi în starea de veghe, însă cu cât transa este mai superficială cu atât numărul de repetiţii , necesare pentru a obţine o schimbare, este mai mare . Există desigur şi excepţii, dar sunt doar excepţii.

Diferenţele între tipurile de terapii (hipnopsihoterapie clasică şi modernă, hipnoză clinică ericksoniana, tehnici de relaxare cu imagerie dirijată, antrenament autogen Schultz, meditaţii ghidate) oferite în cadrul acestui cabinet, sunt mari.

Scopul principal al hipnozei nu este atât relaxarea cât absorbţia într-o realitate imaginată, focalizarea atenţiei pe „realităţile interioare”.

Experienţa trăită este cu atât mai intensă şi mai complexă cu cât transa este mai profundă.

Este foarte important să învăţaţi să intraţi în transa cu un hipnoterapeut, pentru că, astfel, veţi reuşi să învăţaţi foarte repede (în heterohipnoza) şi veţi putea profita la maximum de transele postate pe youtube.

Avantajul pe care îl oferă acest cabinet este că puteţi lucra cu videoclipurile noastre, atât între şedinţe cât şi după încheierea terapiei, ori de câte ori simţiţi nevoia să vă eliberaţi de stresul inerent, cotidian.

Şedinţele pot fi de:
 50 min.
 de 90 min. (complete)

Confidenţialitatea demersului psihologic este total asigurată, conform legii.

„Primul ciclu” al terapiei conţine :
 2 şedinţe de pregătire (ședința 1 = pregătire 1, ședința 2 = pregătire 2);
 10 transe hipnotice (ședința 3 = transa 1, ședința 4 = transa 2, etc.);
 Antrenamentul autogen Schultz – se introduce între transa 5 și transa 6

În şedinţele de pregătire primiţi foarte multe informaţii, experimentaţi modalitatea de lucru, faceţi testele de sugestibilitate pentru a vedea cât de potrivită este aceasta terapie (în hipnoză) pentru dv.. În mod normal toate acestea ar trebui să fie absolut suficiente pentru a vă lămuri dacă doriţi să rezolvaţi ceea ce aveţi de rezolvat şi să obţineţi ceea ce vreţi, prin hipnopsihoterapie. Îndoiala este cel mai mare obstacol în atingerea obiectivelor ... în transformarea viselor noastre cele mai frumoase, în realitate.

Discuţiile preliminare transei hipnotice durează 10 – 15 minute (maxim) şi au rolul de a pregăti transă principală.

Conceptualizarea clinică a cazului se face în prima şedinţă de pregătire , maxim şi în a doua şedinţă de pregătire.

Vă puteţi opri în orice moment doriţi, desigur, însă este bine să aveţi în vedere că şedinţele sunt din ce în ce mai complexe şi primiţi, cu fiecare şedinţă, din ce în ce mai multe lucruri care vă sunt absolut necesare pentru a rezolva ceea ce aveţi de rezolvat şi a obţine ceea ce doriţi.

Până în transa 5 veţi învăţa cel puţin 20 de tehnici de relaxare cu imagerie dirijată pentru eliberare de stres şi pentru eliminarea simptomului , tehnici cu care puteţi lucra foarte uşor între şedinţele de terapie, pentru a menţine efectele pozitive pe care le-aţi obţinut. Dacă nu lucraţi deloc şi faceţi pauze mari (peste o săptămână) este posibil ca simptomele să reapară, deoarece efectele sugestiilor dispar în timp, dacă nu lucraţi deloc, nici măcar 5 minute, în fiecare zi.

Cele mai frumoase şi importante transe pentru eliminarea simptomelor şi pentru atingerea obiectivelor sunt transele 7 – 10 .

Ele încheie ceea ce este de încheiat şi aduc ceea ce vă este necesar ca să vă transformaţi visele în realitate, se bazează, în mod esenţial, pe tot ce aţi obţinut în primele 6 transe (+ AT Schultz).

Noi folosim, în terapia de 10-12 şedinţe, în jur de 35-40 de scenarii psihoterapeutice în şedinţele de 50 minute şi aproximativ 100 de scenarii psihoterapeutice în şedinţele de 90 minute, numai în primul ciclul al terapiei.

Fiecare şedinţa are structura ei. Îmbinarea scenariilor este atât de armonioasă încât veţi avea senzaţia unei singure experienţe, foarte plăcută şi extrem de coerentă, scenariile întărindu-se şi împlinindu-se reciproc.

Cu fiecare pas înainte terapia devine din ce în ce mai complexă şi mai interesantă , vă veţi descoperi soluţiile, calea proprie şi resursele de care aveţi nevoie pentru a vă împlini visele .

Noi vă urez să vă trăiţi visele!

De regulă, cei care vin la hipnopsihoterapie au deja multe informaţii şi, unii dintre ei, au practicat şi alte tehnici şi tipuri de terapii de dezvoltare personală. Tot ce au învăţat până acum îi ajută să aibă o experienţă de vârf, deoarece subconştientul lor foloseşte toate aceste resurse. Extrem de rar se întâmplă să vină persoane care nu au niciun fel de informaţie.

„Ciclul 1” al terapiei este ca o fundaţie foarte solidă pe care se poate construi orice.

„Ciclul 2” al terapiei care cuprinde 3 module diferite ( sănătate, iubire, bani ). Desigur, cei care doresc, pot sa facă terapia completă (ciclul 1 + ciclul 2). Important este să iniţiem schimbarea („primul pas”) întrucât, în 5-10 transe hipnotice, toţi veţi învăţa să faceţi foarte bine autohipnoza şi puteţi continua să lucraţi şi singuri (în autohipnoză), întărind efectele pozitive ale terapiei şi amplificând schimbările pozitive din viaţa dv., astfel încât să vă realizaţi menirea şi să vă transformaţi visele în realitate.

Puteţi repeta orice şedinţă de câte ori doriţi. Repetiţiile au rol de fixare şi stabilizare, consolidare, menţinere şi chiar amplificare a efectelor pozitive ale terapiei.

Indiferent de terapeutul cu care lucraţi, recomandăm terapia cu şedinţe complete care conţine toate tehnicile şi scenariile psihoterapeutice cu care se lucrează în acest cabinet + explicaţiile necesare (au în plus 30 min pentru „discuţii”), şi are efectele cele mai puternice şi mai rapide. Terapia se poate extinde atât cât vă doriţi (există şi module opţionale şi programe hipno-psihoterapeutice speciale).

Frecvenţa : 1-3 şedinţe/săptămână. Se poate şi mai rar (o şedinţă la 10-20 zile) dar se diminuează mult efectele după aprox. o săptămână, dacă nu lucraţi cu tehnicile învăţate şi/sau cu videoclipurile cabinetului între şedinţe.

Prețul ședințelor variază între 120 lei – 180 lei. Pentru detalii vă invităm să vizitati https://hipnoza-clinica-ericksoniana.ro.

Dacă nu puteţi ajunge şi vreţi să anulaţi o programare , regula generală în psihoterapie este „să anunţaţi cu minim 24 de ore înainte, iar în cazul în care nu anunţaţi şi vreţi să continuaţi terapia, trebuie să plătiţi şedinţa la care nu aţi fost”. Este suficient un mesaj scurt pe telefon). Puteţi modifica o programare, pentru că şi noi putem fi, uneori, nevoiţi să modificăm o programare.

Hipnoterapia modernă, ericksoniană este o terapie scurtă , centrată pe simptom şi orientată spre obiectiv şi presupune trăirea unor experienţe în transă (ca şi cum am visa, ştiind că visam), experienţe care sunt în funcţie de metaforele, tehnicile, scenariile psihoterapeutice (scrise de specialişti americani, englezi, francezi, italieni) folosite în cadrul şedinţelor, şi care au rolul să activeze potenţialul latent al clientului, resursele sale din subconştient, ajutându-l să găsească răspunsurile şi soluţiile la problemele sale, folosindu-se de experienţa sa de viaţă şi de aptitudinile, talentele, capacităţile şi abilităţile sale.

Este o intervenţie structurată, standardizată în procent destul de mare, conţine scenarii psihoterapeutice şi tehnici adaptate de noi, fără a exclude câtuşi de puţin individualizarea terapiei.

Este terapie centrată pe eliminarea simptomelor , activarea resurselor şi clarificarea obiectivelor de viaţă. Cine doreşte, poate să repete „regresiile de vârstă pentru aflarea cauzei problemei” , ori de câte ori doreşte (cu acelaşi scenariu sau cu alte scenarii: avem cel puţin 5 scenarii pentru regresii, diferite!). Noi facem o singură regresie, în transa a 6-a, de obicei, şi este absolut suficientă, dar dacă doriţi (mai multe amintiri, etc) putem să facem o escală şi să vă plimbaţi prin trecutul dv., atâta timp cât doriţi. Apoi continuăm terapia de bază.

Terapia ericksoniană e centrată pe simptom, pe resurse şi pe viitor (nu pe trecut). Se consideră că locul unde vrem să ajungem ne influenţează mai mult comportamentul decât faptul că, nu ştiu când, cândva, s-a întâmplat nu ştiu ce.

Terapiile scurte sunt, de obicei, centrate pe eliminarea simptomului (stresul fiind un factor extrem de important, cauzal sau/şi amplificator) – nu pe conştientizarea cauzei problemei (amintirea „evenimentului sensibilizator iniţial”, a ”evenimentelor sensibilizatoare secundare”), ca psihanaliza, de exemplu. Psihanaliza poate dura 3- 5 ani!

Inconştientul poate rămâne inconştient, în terapia ericksoniană, importantă este că problema să fie rezolvată şi clientul să-şi atingă obiectivul dorit.

Tehnicile de relaxare sunt cele mai importante instrumente de eliminare a efectelor negative provocate de stres!

Contează foarte mult şi schimbările pe care dv. le faceţi în viaţa dv., în această perioadă.

Dacă nu schimbaţi nimic, adică faceţi aceleaşi lucruri, veţi obţine exact acelaşi disconfort. Este chiar de aşteptat ca disconfortul să crească în timp, pe măsură ce conştientizaţi tot mai mult ce vreţi să obţineţi, ce puteţi să faceţi, şi ce aveţi în jurul dv., în viaţa dv.! Pentru a obţine altceva, e necesar să faceţi altceva...

Ceea ce nu ne-a plăcut înainte, n-o să ne placă niciodată...

O terapie de poveste... O terapie ca un vis... Un vis în care visezi o poveste... o poveste despre viaţa ta... ce a fost... ce este... şi mai ales... mai ales... cum ai dori să fie!

Acesta este un cabinet de hipno-psihoterapie.

În hipno-psihoterapie, terapia are loc în transă hipnotică .

Catharsisul (descărcarea emoţională), restructurarea cognitivă, etc., au loc în transă hipnotică (în cazul regresiilor de vârstă), şi de multe ori, între şedinţe („criză de reglementare” sau „criză de vindecare”).

Nu este „hipnoză de estradă” (de scenă), nu suntem hipnotizatori („hipnotisti” ), nu dăm spectacole pe diferite scene , etc..

Este psihoterapie în hipnoză („hipnoză clinică”), suntem psihologi, psihoterapeuţi şi hipnoterapeuţi.

Spectaculoasă este experienţa trăită de cei doi (terapeut, client) în timpul şedinţelor de terapie, în cabinet.

Nu este ceva „magic”, nu pocnim din degete şi problemele dispar ca prin minune sau deveniţi altcineva.

Este o deprindere, se perfecţionează prin repetiţie, prin exersare.

Scopul este eliberarea de stres, vindecarea traumelor, dezvoltarea şi evoluţia personală.

În şedinţele de pregătire a transei primiţi foarte multe informaţii şi experimentaţi deja modalitatea de lucru din hipnopsihoterapie.

Pentru cei care nu se aşteaptă să-i punem să sară într-un picior sau să facă precum găina, sau să cadă din picioare, să intre în comă, să fie cu totul inconştienţi, să se ducă pe altă planetă, să zboare printre stele şi altele asemenea... experienţa este foarte interesantă, plăcută şi utilă.

Efectele sunt rapide şi intense.

Contează, desigur, şi potenţialul cu care veniţi.

„Hipnoza este calea de acces către resursele interne, activarea potenţialului latent.” Ion Dafinoiu

„Hipnoza accesează resursele din inconştientul nostru”. Irina Holdevici

Este cu adevărat o experienţă unică.

„Este ca un vis frumos!”


Indicațiile și contraindicațiile hipnozei

Hipnoterapia este un remediu excelent pentru schimbarea stării de spirit, pentru obținerea stării de bine, de armonie cu noi, cu alții, cu Universul.

Indicaţiile hipnoterapiei:

Tulburările anxioase:

 anxietate generalizată;
 fobii: fobie socială (timiditate extremă, autoconstientizare excesivă, teamă de a se face de râs), agorafobie, claustrofobie, de substanţe, etc.);
 atacuri de panică;
 tulburare obsesiv-compulsiva (idei obsesive,acţiuni repetitive,ticuri );
 tulburare acută de stres (emoţii negative determinate de stresul actual);
 tulburare de stres posttraumatic (evenimente psihotraumatizante din trecut, şocuri emoţionale, răni nevindecate şi care încă mai dor);

Tulburare depresivă:

 depresie reactiva (în urma unor pierderi, evenimente triste);
 depresie nevrotică;

Dependente (adicţii):

 de alcool;
 de tutun;
 de substanţe (medicamente, droguri, dulciuri etc.);
 jocuri de noroc;
 codependențe (dependente de anumite persoane);

Tulburări de comportament alimentar:

 obezitate;
 anorexie;
 bulimie;

Disfuncţii sexuale psihogene:

 impotența psihogenă;
 ejaculare precoce;
 anorgasmie; frigiditate; vaginism; dispareunimie;
 lipsa dorinţei sexuale;

Tulburări şi afecţiuni psihosomatice:

 simptome şi boli somatice provocate de factori psihotraumatizanți(stres, şocuri emoţionale);
 cefalee, durere cronică, ulcer duodenal şi gastrite, hipertensiune arterială, astm bronşic, alergii, boli de piele, transpiraţii abundente, diabet, etc.;

Astăzi se consideră că aproape toate bolile (toate, după nouă medicina germană) sunt provocate de factorii psihotraumatizanti, în principal de stres.

Tratarea insomniei:

 transa hipnotică fiind un fenomen natural – nu are efecte secundare negative (cum au medicamentele). Singurul efect secundar al hipnozei este faptul că persoana adoarme mai repede şi doarme mai bine, după şedinţă.

Rezolvarea de probleme şi optimizare personală:

 in transă, intrăm în universul interior şi comunicăm cu subconştientul nostru, avem acces la resursele noastre („răspunsurile sunt în noi”), ne auzim mai bine vocea interioară („drumul corect de urmat îl vedem cu inima, nu cu mintea” – conştientă);
 putem primi răspunsuri la întrebările pe care le punem;
 putem schimba obiceiuri nedorite;
 ne putem schimba dispoziţia emoţională;
 ne putem odihni rapid, după un efort mare;
 in transă, putem afla cauza adevărată, profundă, a problemelor cu care ne confruntăm;

În transă, putem vizualiza rezolvarea problemelor în viitor:

 prin progresii de vârstă, putem avea acces la modalităţi de rezolvare;
 ne putem motiva pt. atingerea obiectivelor dorite din sufletul;
 putem vizualiza Eul nostru ideal şi cea mai bună lume pentru noi;
 ne putem descoperii menirea noastră în această viaţă…;
 ne identificăm cu sinele profund, folosindu-ne de mintea noastră ca de un instrument minunat al sufletului… devenim autentici (ne regăsim pe noi înşine), adevăraţi… trăim la nivelul nostru maxim… ca atunci când suntem îndrăgostiţi… şi ne  privim în achii celui care ne iubeşte… ca în cea mai minunată oglindă…;
 in transă devenim frumoşi… ne liniştim…;
 ne armonizam cu noi, cu lumea, cu universul…;
 ne simţim… foaaaarte biiiine…;

„A fi liniștit este mai mult decat a fi fericit”
Proverb bengalez

Fericirea vine după liniste. Primul lucru care se schimbă în transă este starea de spirit. O stare de spirit bună ne ajută să ne limpezim (mental și emoțional) și să știm ce avem de făcut pentru a avea o viata asa cum visăm.

Ne simţim bine, gândim pozitiv, facem alegeri optime în funcţie de consecinţele preconizate ale acţiunilor, ne atingem obiectivele mult dorite, din tot sufletul, suntem mulţumiţi făcând paşi pe drumul nostru, ne simţim împliniţi, fericiţi.

Relaxarea este prima treaptă a fericirii.

Suntem fericiţi doar atunci când simţim că facem paşi pe drumul nostru, unic, când dezvoltăm şi începem să dăruim darul cu care am venit pe această planetă.

„Suntem conştiinţa întrupată şi suntem nemuritori.

Facem cu toţii parte dintr-un plan divin şi suntem trimişi aici cu o misiune”

C.D.Dulcan – „Inteligenţa materiei”
A fi fericit înseamnă a merge până la capăt asumându-ne orice risc.

„Dacă de un obiectiv, te despart zece paşi şi tu ai făcut doar nouă, ai pierdut.”
Nu există performanta fără risc. Acţionăm fără plasă de siguranţă. Suntem doar noi şi forţa uriaşă din noi. În transă ne întâlnim cu acesta forţa interioară, cu „scânteia divină” din noi.

„Venim aici cu un bagaj de predispoziţii şi talente care servesc misiunii noastre pe pământ.”
C.D.Dulcan

Transa hipnotică este darul divin cu care am venit pe pământ. Avem cu toţii acest instrument în noi, atâta timp cât suntem încă în stare să visăm cu ochii deschişi sau închişi, pentru a vedea mai clar, pentru a trăi mai intens, pentru a comunica mai bine cu noi înşine, cu sufletul nostru astfel încât să fim sănătoşi şi fericiţi.

„Doar imaginaţia ta ?”
Binențeles că este doar
imaginaţia ta!
Această lume este imaginaţia ta.
Ai uitat ?”
Richard Bach

„Ţine minte:
A muri este tot atât de mult un vis
ca şi a trăi în aceste corpuri.”
Richard Bach


Contraindicaţiile hipnoterapiei:

 psihoze: schizofrenii, paranoia, psihoza maniaco-depresivă.
 ADHD (atenţie deficitară, hiperdinamism).
epilepsie.
 tulburări de personalitate de tip borderline, paranoid, impulsiv-exploziv (psihopaţi).
 alzheimer şi alte boli degenerative de acest gen.
 retard mental.

Reacția la tehnicile hipnopsihoterapeutice este în funcție de potențialul clientului, contează mult istoria personală, structura de personalitate (prezența trăsaturilor de personaltate accentuate, a tulburărilor de structura de personalitate sau a tulburărilor psihice mai mult sau mai puțin patologice) .

Nu lucrăm cu persoane care au tulburări psihice grave (psihoze, retard mental, etc.) întrucât nu preiau cuvintele, fie pentru că nu le înţeleg, fie pentru că rămân cantonate în lumea lor, din mintea lor.

Sugestoterapia este terapia realizată cu ajutorul cuvintelor. Preluarea cuvintelor înseamnă să vă imaginaţi, sau să vă închipuiţi, sau să simţiţi în maniera dv. personală, ceea ce spune terapeutul. Este implicată imaginaţia dv şi emisfera dreaptă.

Orice tulburare mentală care va împiedica să vă concentraţi atenţia şi să transformaţi cuvintele în imagini, sau să simţiţi semnificaţia lor în corpul dv., face imposibilă terapia cu ajutorul cuvintelor.

Pentru aceste persoane cu astfel de tulburări mentale este indicat tratamentul medicamentos. Medicul de familie vă poate orienta, şi vă poate da trimitere, spre un specialist.

Hipnoterapia este o terapie foarte buna in tulburarile psiho-emotionale si psiho-somatice, in care stresul este factorul cauzal primordial. Acum se considera ca stresul este un factor exrem de important in toate bolile („noua medicina germană”).


Servicii:

Psihoterapie individuala :

- hipnopsihoterapie clasica si moderna: 180 ron / 90 min/sedinta;
- hipnoza ericksoniana: 120 ron / 50 min/sedinta;
- relaxare cu imagerie dirijata: 120 ron / 50 min/sedinta;
- antrenament autogen Schultz + imagerie dirijata: 120 ron / 50 min/sedinta
- evaluare psihologica (pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.): 120 ron;
- plata se poate face si online ( Nume : Victor Adrian Gavrilov; Iban : RO44RZBR 0000 0600 1557 9353; Raiffeisen Bank Constanta ; mentionati : nume, prenume )

Programari la tel.: 0744 812 076

Terapia online :

-180 ron / 90 min; hipnopsihoterapie clasica si moderna;
-120 ron / 50 min; hipnoza ericksoniana ;
-120 ron / 50 min; relaxare cu imagerie dirijata;
-120 ron / 50 min; antrenament autogen Schultz + imagerie dirijata.

Acest cabinet este situat in Constanta . Puteti sa optati, daca doriti, pentru terapia online (skype) . Daca va ganditi sa apelati la acest serviciu, probabil faceti parte din randul oamenilor ocupati sau nu va aflati in acelasi oras. Deasemenea, este posibil sa fiti plecati in strainatate si este de inteles ca va simtiti mult mai confortabil sa discutati in limba materna despre problemele personale, de natura emotionala sau cognitiva. La acest tip de serviciu psihologic mai puteti apela si in situatia in care nu sunteti in masura sa plecati de acasa pentru un motiv sau altul, v-ati mutat in alta localitate sau in alta tara, pentru o anumita perioada de timp si doriti sa continuati terapia, sau aveti nevoie, la un moment dat, de o discutie cu un psiholog.

Plata pentru sedintele online se face in avans (dupa ce se efectueaza plata, astept sa ma contactati si stabilim ziua si ora intalnirii) in contul :
Nume : Victor Adrian Gavrilov
Iban : RO44RZBR 0000 0600 1557 9353
Raiffeisen Bank Constanta
mentionati : nume, prenume
Id-ul meu pe skype este: hipnozaconstanta

Cat de eficienta este terapia online ?

Studiile stiintifice efectuate in mai multe tari demonstreaza ca sedintele online (consiliere psihologica sau psihoterapie, individuale, de cuplu sau coaching) au acelasi efect si sunt la fel de eficiente ca sedintele care se desfasoara intr-un cabinet. Spre exemplu, o cercetare publicata de Asociatia Americana de Psihiatrie (Psychiatric Services, April 2012) a evaluat eficacitatea sedintelor video asupra a 98.609 pacienti cu probleme de sanatate mentala, rezultand ca numarul pacientilor spitalizati s-a diminuat cu 25% in urma utilizarii sedintelor la distanta.

“Cercetatorii de la Brigham Young University au studiat un grup de 30 de persoane diagnosticate cu depresie severa. In loc de opt vizite la o clinica specializata, participantii la studiu au primit asistenta telefonica din partea terapeutilor.
Durata unei sedinte telefonice a fost cuprinsa intre 21 si 52 de minute, iar pacientii nu au primit medicamente antidepresive in urma unei astfel de consultatii, anunta psychcentral.com.
Sase luni mai tarziu, procentul celor care au scapat de depresie era de 42 % in cazul persoanelor asistate prin telefon si de aproximativ 50 % in cazul subiectilor care au beneficiat de terapia clasica, intalnindu-se fata in fata cu terapeutul.”

Serviciile psihologice online inregistreaza o crestere importanta in ultima perioada, dar isi justifica rolul si importanta prin faptul ca sunt eficiente si foarte practice.


Pentru mai multe informatii, vizitati web site-ul cabinetului.

Facebook : https://www.facebook.com/hipnozaconstanta/

Website: https://hipnoza-clinica-ericksoniana.ro
Website: https://terapie-in-hipnoza.ro

Programari la tel. : 0744 812 076

Servicii oferite:

 • Psihologie
 • Consiliere psihologica
 • Psihologie clinica
 • Psihoterapie individuala
 • Anxietate, atacuri de panica, fobii
 • Dependenta de alcool
 • Dependenta de droguri/medicamente
 • Dependenta de jocuri de noroc
 • Depresie
 • Dificultati de comunicare, relationare, adaptare
 • Dificultati in luarea deciziilor
 • Experiente traumatice
 • Managementul conflictului
 • Managementul stresului la locul de muncă
 • Obezitate
 • Pierderea unei persoane dragi, divort, separare, doliu
 • Renuntare la fumat
 • Retragere din viata sociala
 • Stima de sine scazuta, devalorizare
 • Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)
 • Tulburari alimentare
 • Psihoterapie de cuplu
 • Certurile frecvente
 • Disfunctiile sexuale
 • Gelozia, violenta verbala, fizica si sexuala
 • Indecizia de a ramane in relatie
 • Infidelitatea
 • Pregatirea pentru casatorie
 • Psihoterapie sistemica de familie si cuplu
 • Sarcina nedorita de partener
 • Sexologie
 • Psihoterapie adolescenti
 • Anxietate, fobii, tulburari somatice cu cauza psihica
 • Conduite agresive, violenta, nervozitate, minciuna, furt, fuga de acasa
 • Conflicte in familie, dificultati de relationare
 • Dependente - alcool, droguri, fumat
 • Dificultati de invatare, esec scolar, absenteism, abandon
 • Probleme afective si sexuale
 • Stima de sine scazuta, depresie, tentative de suicid
 • Tulburari ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie)
 • Tulburari ale somnului, tensiune emotionala, incapacitate de a se relaxa
 • Psihoterapie de grup
 • Hipnoza
 • Combaterea durerii - migrene, dureri asociate bolilor cronice, nastere
 • Controlul greutatii corporale
 • Creşterea performanţelor- concentrare, memorie, imbunatatire aptitudini psiho-fizice
 • Eliberarea de obiceiurile nedorite: bâlbâiala, ticuri, bruxism, enurezis diurn/nocturn, ros unghiile
 • Eliminarea dependentei de droguri, alcool sau nicotina
 • Hipnoanaliza
 • Hipnoterapia cognitiv-comportamentala
 • Hipnoterapia durerii
 • Hipnoterapia Ericksoniana
 • Hipnoterapia traditionala
 • Managementul stresului
 • Reducerea/eliminarea simptomelor in unele boli cronice
 • Tratamentul disfunctiilor sexuale - ejacularii precoce, impotentei, frigiditatii, vaginismului, etc
 • Tratamentul insomniei
 • Tratamentul unor afectiuni psihice - problemelor emotionale, anxietate, depresie, fobii, obsesii
 • Psihoterapie online

Articole

Recomandari

10
a votat pe 16-04-2017 cu nota
Silvia

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Adrian Victor Gavrilov
Pentru depresie am mers la Psihoterapeutul Adrian Victor Gavrilov ,terapia m-a ajutat enorm de mult. Este bine pregatit, calm,tanar si are o voce calda. M -am inteles bine cu el. Am inceput iar, dupa atata timp, sa dorm mai bine, nu ma mai trezesc noaptea si nu mai am atacuri de panica...am invatat sa le controlez. Odata ce intelegi care sunt cauzele, si ce iti face rau, e mult mai usor sa controlezi ce ti se intampla. Un psihoterapeut cu daruire si profesionalism. Multumesc!

10
a votat pe 15-03-2017 cu nota
Adriana Puscasu

Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Adrian Victor Gavrilov
O voce caldă, parca ireala, desprinsă din lumea viselor frumoase, te transporta intr-o plăcută si adâncă relaxare, in care in deplină siguranță te regăsești pe tine, optimist, din ce in ce mai puternic si fericit. Recomand cu mare încredere.

10
a votat pe 11-03-2017 cu nota
Nicoleta Boghianu

Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Adrian Victor Gavrilov
Psiholog Adrian Victor Gavrilov a facut voluntariat la cabinetul meu incepand cu data 20 nov 2015,lucrand cu programul hipno-psihoterapeutic cu care am lucrat si eu (sunt specialist in hipno-psihoterapie),oferind,celor care au dorit,repetitii gratuite ale sedintelor.Clientii au fost foarte multumiti spunand ca are o voce speciala foarte placuta si o caldura sufleteasca deosebita. Datorita muncii lui ,efectele terapiei s-au amplificat,fapt pentru care ii sunt recunoscatoare si eu si clientii mei. Toti spun ca au simtit ca lucreaza cu mare placere si ca este facut pentru aceasta profesie pentru ca are talent si foarte multa rabdare,calm ,liniste sufleteasca si entuziasm.

recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Penalizam cabinetele cu autorecomandari!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp
Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.