Cabinet individual de psihologie Ica Secosan

Cabinet individual de psihologie Ica Secosan

Nota 10 din 3 recomandari
19148 vizite
Locatie: Timisoara, jud Timis, Muzicescu 163 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0728038240
Program: Luni - Vineri : 10:00 - 21:00
Programare online
Bine ati venit la Cabinet Individual de Psihologie Ica Secosan

Fiecare dintre noi avem momente in care ne confruntam cu dificultati variate, pornind de la stresul cotidian, anxietate, atacuri de panica, depresie, tulburari de somn, suprasolicitare, pierderea unei persoane apropiate, divort, boala si pana la alte tipuri de tulburari, precum tulburarea obsesiv-compulsiva, tulburari de comportament alimentar (anorexie, bulimie etc. ), tulburarea post-traumatica de stres, tulburari psihosomatice, tulburari de dinamica sexuala, probleme de cuplu etc.
Toate acestea precum si multe altele sunt motivele pentru care clientii nostrii se adreseaza serviciilor psihologice oferite in cadrul cabinetului. Majoritatea problemelor pe care le avem reprezinta produsul unui tip de gandire disfunctional, dezvoltat si sustinut de-a lungul anilor. Cu ajutorul psihologului, putem identifica credintele noastre irationale, gandurile eronate care determina felul in care ne simtim si reactionam.
Cu o experienta de 15 ani in domeniul sanatatii mentale, in tara si strainatate, va oferim in cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Ica Secosan, servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica, dezvoltare personala, sedinte de consiliere si terapie de scurta durata, individuala, de grup, cuplu si familie.

Despre mine :

- Experienta de 15 ani in domeniul psihologiei si al sanatatii mentale in general;
- In prezent, titular al Cabinetului individual de psihologie Ica Secosan;
- Psihologul Unitatii de Arsi Grav din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Pius Brinzeu, Timisoara
- Student in cadrul Scolii Doctorale a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes, Timisoara
- Coordonatorul proiectului Clinica de Psihoterapie
- Psihoterapeut cu specializarea in terapie cognitiv-comportamentala

• In perioada 2007-2008 coordonator proiecte in cadrul Asociatiei Israeliane de Sanatate Mentala, Tel Aviv, Israel, proiectul- Centrul de reabilitare psihosociala (coordonare activitati de reabilitare psihosociala a beneficiarilor centrului, training cu echipa de specialisti, psihoterapie individuala şi consiliere psihologica cu beneficiarii si familiile acestora, selectie si recrutare de personal ), proiectul- Suport pentru reintegrare (training cu angajatii pe activitati specifice, psihoeducatie, networking si relatia cu institutii si profesionisti din sanatate mentala, intalniri cu beneficiarii ), director program case management, Asociatia Israeliana de Sanatate Mentala, Tel Aviv, Israel, proiectul- Locuinte protejate (case management, interventii psihoterapeutice in criza, programe individuale de interventie, training cu instructorii specializati pe activitati specifice, psiho-educatie, selectie si recrutare personal );
• 2005 - coordonator activitati de grup, Hostel Beit Alon, Tel Aviv, Israel (interventii psihoterapeutice de grup, activitati individuale de dezvoltare a abilitatilor sociale cu membrii grupului - grup de pacienti psihotici );
• 2003-2004 - psiholog stagiar, voluntar, Clinica de psihiatrie Eduard Pamfil, Timisoara (evaluare psihodiagnostica, consiliere individuala, activitati punctuale de psihoterapie individuala );
• Cursuri de formare suplimentara :
- Curs de specializare in psihoterapie comportamentală şi cognitivă pe temele: tulburarea de panica, anxietatea de sanatate, tulburarea de stres post-traumatica, fobia sociala, tulburari de alimentatie, tulburare obsesiv - compulsiva,schizofrenia,adictii- Asociatia Israeliana de sanatate mentala - Tel Aviv, Israel;
- Curs de formare în psihoterapie comportamentala şi cognitiva, organizat de Asociatia Romană de Terapie Comportamentala şi Cognitiva (ARTCC )
Certificat cu drept de libera practica independenta în psihoterapie comportamentala şi cognitiva, certificat eliberat de către ARTCC şi Federatia Romana de Psihoterapie (FRP ) - Nr. 0002/ 2009;
- Curs de Tehnici proiective-Asociatia Armonia si Clinica de Psihiatrie Eduard Pamfil, Timisoara;
- Curs de formare in Programare Neurolingvistica (NLP ), curs online organizat de Sue Knight Londra (Anglia );
- Cursurile de baza 101 in analiza tranzactionala, organizate de Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (ARAT ), trainer John Parr, Asociaţia Europeana de Analiza Tranzacţionala Timisoara- 2002;
- Curs voluntariat in serviciile pentru copii - Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Timisoara.

Serviciile psihologice sunt oferite in limba romana, engleza, ebraica.Servicii oferite:
1. Psihodiagnostic si evaluare clinica
Evaluarile psihologice se aplica tuturor categoriilor de varsta si presupun: evaluarea cognitiva (stabilirea IQ-ului ), evaluarea neuropsihologica, evaluarea starii afective, evaluarea personalitatii, evaluarea comportamentului, evaluarea dezvoltarii si a starii de sanatate mintala. In urma evaluarii pot fi acordate avize psihologice pentru diferite comisii, de pensionare, de evaluare a persoanelor cu handicap etc.

2. Interventii terapeutice individuale, de cuplu si familie, pentru copii si adolescenti
Interventiile cognitiv-comportamentale se adreseaza persoanelor care se confrunta cu variate probleme la nivelul cuplului sau familiei, ori diverse tulburari, precum anxietatea- atac de panica, fobia sociala, fobii specifice-, tulburarea depresiva, tulburari ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie, etc. ), tulburari de somn, tulburari de dinamica sexuala, tulburarea post-traumatica de stres, tulburarea obsesiv-compulsiva, tulburari psihosomatice, tulburari de personalitate etc.

3. Consiliere si dezvoltare personala
Consilierea si sedintele de dezvoltare personala se adreseaza noua tuturor, adulti, copii si adolescenti, in scopul autocunoasterii, imbunatatirii calitatii vietii, dezvoltarea sau optimizarea unor abilitati, precum si atunci cand ne confruntam cu situatii existentiale dificile: divort, pierderea unei personae apropiate, suprasolicitare, boala, probleme de adaptare etc.

4. Servicii pentru copii si adolescenti: consiliere si dezvoltare personala
Serviciile pentru copii si adolescenti sunt solicitate de obicei in cazul existentei unor tulburari de comportament/adaptare, dificultati de gestionare a emotiilor: furie, tristete, frica, agresivitate, tulburari de comportament alimentar, probleme scolare, dificultati de concentrare a atentiei, dependente, delincventa juvenila etc.

Pe langa serviciile oferite in cadrul cabinetului, avem o stransa colaborare cu profesionisti din alte domenii, precum psihiatrie, neuropsihiatrie infantila, neurologie, medicina generala, logopedie si alti specialisti din cadrul serviciilor de sanatate.

Album foto

Recomandari

10
a votat pe 29-10-2016 cu nota
Vio

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Ica Secosan
Am participat impreuna su sotul meu la sedinte de consilere de cuplu in cadrul cabinetului doamnei psiholog Ica Secosan. Am beneficiat de o abordare deosebita, profesionista si eficienta. O recomand cu caldura pe doamna psiholog Ica Secosan.

10
a votat pe 02-10-2013 cu nota
Vas Aura

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Ica Secosan
Recomand sedintele de psihoterapie la cabinetul de psihologie Ica Popa deoarece m-au ajutat in auto-constientizarea propriilor probleme,dandu-mi o motivatie foarte puternica de a-mi clarifica ingrijorarile,gandurile si emotiile daunatoare ,precum si anxietatea.Consider o alegere in care bunastarea iesirii din cabinet combinata cu pasii practici care ti se ofera de urmat pentru rezolvarea problemelor cheie isi pun in mod cert amprenta asupra vietii oricarui pacient doritor sa-si schimbe viata in mai bine!

10
a votat pe 26-07-2013 cu nota
Roxi Peti

Ultima vizita la cabinet: iulie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Ica Secosan
Am facut terapie cu dna psiholog si imi ajuta foarte mult in viata de zi cu zi. Va recomand cu caldura acest cabinet, dna psiholog este foarte ok, lucreaza profesionist, si este de incredere.

Cabinet individual de psihologie Ica Secosan
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp