Conferința națională interdisciplinară „Stresul, Anxietatea, Depresia (S.A.D) și complicațiile lor

Data: 12-13 Mai 2017

Locatia: Bucuresti

 

Prima conferinta nationala interdisciplinara dedicata depresiei a debutat cu editia pilot in Bucuresti, in perioada 23-24 mai 2014.

 

Din program:

• Studii de caz

• Prezentari în plen

• Dezbateri interactive

 

Succesul acesteia a determinat continuarea proiectului. Astfel, un an mai tarziu, pe parcursul celor 2 zile de lucrari (8-9 mai 2015), Editia I a Conferintei S.A.D. organizata de Houston NPA a reunit peste 300 de participanti (225 medici: 115 psihiatrie, 73 MF, 10 recuperare medicala, 27 alte specialitati; 50 psihologi/psihoterapeuti; 22 asistenti; 7 farmacisti), confirmand nevoia de informare a comunitatii medicale asupra unor subiecte complexe, abordate interdisciplinar.

 

Pe agenda evenimentului s-au regasit 20 de teme de actualitate care au fost sustinute de lectori din mai multe specialitati medicale (psihiatrie, medicina de familie, neuropsihiatrie, sanatate publica, medicina interna, geriatrie) si conexe (psihologie, psihoterapie, sociologie).

 

Eveniment creditat de catre CMR, CFR, OAMGMAMR si CoPSI

 

Programul editiei 2015 a fost creditat cu 12 EMC medici, 16 EFC farmacisti, 5 credite pentru psihologi, 10 EMC pentru asistenti.

Anul 2016 a adus cea de-a doua editie a Conferintei S.A.D, inregistrand aproximativ 400 de participanti. Prezentarile au fost facilitate grafic, oferind astfel o imagine clara si creativa asupra intregului eveniment.

Site proiect: http://despre-depresie.ro

 

Pentru detalii și înscriere apelati 021.317.09.43 sau accesați www.houston.ro.

Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp