Evenimente

Evenimente
Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc.
Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro
348 articole 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 INAINTE ›
Conferința națională interdisciplinară „Stresul, Anxietatea, Depresia (S.A.D) și complicațiile lor Conferința națională interdisciplinară „Stresul, Anxietatea, Depresia (S.A.D) și complicațiile lor

Compania de comunicare medicală Houston NPA continuă tradiția și organizează pentru al 4-lea an consecutiv Conferința Națională Interdisciplinară Stresul, Anxietatea, Depresia (SAD) și complicațiile lor. Ediția de anul acesta va avea ca temă centrală Simptome psihice întâlnite în cazuistica medicilor de alte specialități și se va desfășura în perioada 12-13 mai 2017, la Hotel Ramada Parc, București.

continuare
Pentru copilul tau! Grup de socializare si stimulare a atentiei, limbajului si a creativitatii Pentru copilul tau! Grup de socializare si stimulare a atentiei, limbajului si a creativitatii

Ai un copil timid, retras? La scoala nu face ce i se cere? Refuza sa te asculte? Este agresiv verbal si/sau fizic? Are probleme cu sustinerea atentiei? Nu comunica cu cei din jur? E timpul sa faci o schimbare!

continuare
Practica psihologica pentru studentii la psihologie

Cabinetul individual de Psihologie Andreea Macelaru organizeaza, incepand cu luna Martie 2016, Practică psihologică pentru studenţii la Psihologie

continuare
Grup de suport si psihoterapie pentru adolescenti, Timisoara, 13-20.02.2016 Grup de suport si psihoterapie pentru adolescenti, Timisoara, 13-20.02.2016

Majoritatea adolescenților trec prin perioade de nesiguranță și neîncredere, întâmpinând dificultăți în descoperirea de sine și în consolidarea unei personalități stabile. Dacă ești adolescent și dorești să depășești mai ușor această criză identitară, dacă dorești să cunoști persoane care trec printr-o etapă similară, te invităm să te alături grupului nostru de suport și psihoterapie adresat tinerilor ca tine.

continuare
Workshop Sandplay Dr. Barbara Turner in Romania

Impreuna cu Dr. Barbara Turner - SUA, Certified Sandplay Therapist Teacher ISST, STA, PTUK, Marriage and family therapist propune un subiect de discutie cu tema Rolul terapeutului in procesul Sandplay de transformare psihica

continuare
Curs de formare continua

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata in colaborare cu Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza un nou Curs de formare continua

continuare
Pentru copilul tau! Grup de socializare si stimulare a atentiei, limbajului si a creativitatii

Ai un copil timid, retras? La scoala nu face ce i se cere? Refuza sa te asculte? Este agresiv verbal si/sau fizic? Are probleme cu sustinerea atentiei? Nu comunica cu cei din jur? E timpul sa faci o schimbare! Ofera-i copilului tau un loc in acest grup, unde va invata, alaturi de alti copii si de un psiholog specializat in psihologie clinica, sa isi gestioneze emotiile!

continuare
CIP Diana Ciubotaru in colaborare cu Scoala Sistemica de Formare

Scoala Sistemica de Formare lansează anul acesta un program virtual de susţinere a terapeuţilor in formare sau autonomi.

continuare
Ce va doriti pentru copilul dvs?

Daca ar fi sa alegeti doar 3 caracteristici pe care sa le aiba puiul dvs., care ar fi acestea? Cercetarile arata ca fericirea ca adult este asigurata de echilibrul emotional al copilului, stima de sine si capacitatea de a iubi. Noi, ca parinti, scriem in primii ani de viata intreg universul sufletesc al adultului de mai tarziu.

continuare
Curs opțional de dezvoltare personală pentru copii

Scopul acestui program este de a-l ajuta pe copil să devină mai conştient de sine, să intre în contact cu nevoile sale neconştientizate, să capete mai multă încredere în sine şi să creeze o mai bună relaţie cu el însuşi şi cu lumea.

continuare
Program gratuit de evaluare

Asociatia Spontania – interventie in Autism lanseaza programul gratuit de diagnostic si evaluare psihologica, incepand cu luna noiembrie 2015. Diagnosticarea precoce si terapia adecvata maresc rata de recuperare si integrare a copiilor cu autism, dand o sansa reala acestor copii la o viata normala. Programul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 4 ani si are ca scop cresterea sanselor de recuperare a copiilor cu tulburari din spectrul autist.

continuare
348 articole 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 INAINTE ›
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp