Gaseste cariera de vis

3685 voturi
9 intrebari
5 minute
191703 accesari
363625 vizite
Simti ca inca nu stii "ce sa te faci cand vei fi mare"? Fie ca nu esti sigur de alegerile facute sau te afli abia la inceput de drum, cu ajutorul acestui test poti afla cateva indicii despre ceea ce tu consideri ca este locul de munca ideal si cariera de vis, cu ajutorul alegerilor facute pentru a petrece timpul liber.

Desi aproape toate slujbele implica lucrul in echipa si multe cariera implica un anumit grad de creativitate, cele mai multe cariere sunt centrate pe un aspect singular si fiecare dintre noi putem gasi un aspect pentru care sa avem o preferinta aparte.

1
Daca ai avea o seara libera, ce ai prefera sa faci?
2
Cand citesti un ziar la ce sectiune te uiti prima data?
3
Ce ai prefera sa faci la o petrecere?
4
Ce carte ti-ar placea sa primesti cadou?
5
Cum preferi sa-ti petreci timpul liber?
6
Este randul tau sa alegi filmul. Care e prima alegere?
7
Te afli la un eveniment social. Cui ai prefera sa te alaturi?
8
Ai sansa de a participa la un reality show. Ce alegi?
9
Ce insusire ar spune prietenii tai ca te caracterizeaza mai bine?
Dupa ce ai completat toate intrebarile, revizuieste raspunsurile pentru a vedea ce raspunsuri predomina: a, b, c sau d.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp