Vezi daca esti indragostit(a) cu adevarat

4033 voturi
10 intrebari
5 minute
138090 accesari
312999 vizite
Milioane de adolescenti isi pun aceeasi intrebare: "Oare cum voi sti daca il/o iubesc?". Chiar si specialistii spun ca raspunsul la intrebare este dificil si asta cu atat mai mult cu cat esti tanar si lipsit de experienta. Acest test a fost creat dupa cercetari si dezbateri intense asupra acestui sentiment profund si ar trebui sa va ajute sa raspundeti la intrebarea: "Este dragoste sau e altceva?". Raspunde cu Da numai daca esti foarte sigur; daca au dubii bifeaza Nu.

1
Aceste sentimente au aparut brusc?
2
Ai fi foarte gelos si suparat daca altcineva ar incerca sa o / il agate?
3
Atunci cand nu sunteti impreuna te trezesti ca oftezi dupa el / ea si vrei sa fiti din nou doar voi doi?
4
Crezi cu sinceritate ca el / ea este barbatul / fameia perfect/a?
5
In general, esti nefericit/a acasa cu cu parintii tai?
6
Cunosti parerea lui / ei despre bani si copii?
7
Iti doresti sa arati si sa vorbesti cat mai bine atunci cand te vede si in general incerci sa iti creezi o imagine cat mai buna in fata lui / ei?
8
Conform opiniei generale, dragostea adevarata poate exista numai daca cei doi au cat mai multe lucruri in comun. Insa cum stau lucrurile in privinta lucrurilor care nu va plac? Aveti aceleasi nemultumiri in privinta parintilor, scolii si altor domenii din viata voastra?
9
Sa presupunem ca el / ea pleaca intr-o excursie mai lunga si iti scrie o scrisoare foarte emotionala. O citesti si prietenilor tai?
10
Simti ca esti mai indragostit/a cand sunteti impreuna decat atunci cand esti singur/a?
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp