Workshop - Cum să ai o relaţie fericită şi de durată

Autor: Adrian Iuga

Este comunicarea cheia unei relaţii de durată? Este infidelitatea cauza principală a despărţirilor? Sunt bărbaţii şi femeile de pe planete diferite?

Acestea sunt câteva dintre întrebările la care vom încerca să găsim un răspuns în cadrul unui seminar de 3 ore despre ceea ce face ca o relaţie să dureze sau să eşueze.

Pe parcursul întâlnirii vom separa miturile de realitate şi vom analiza care sunt adevăratele cauze ale încheierii premature a unei relaţii, precum şi ce puteţi face voi pentru a construi împreună un viitor frumos pentru amândoi.

Vom învăţa cum să detectăm din timp pericolele şi cum să le evităm şi vom dobândi strategii practice de dezvoltare sănătoasă a relaţiei.

Toate acestea într-un cadru destins, în care vei avea ocazia să-ţi exprimi opiniile, dar şi să primeşti răspunsuri de la profesionişti.

La acest eveniment poţi participa singur/ă sau împreună cu partenerul/a. Suntem convinşi că oricare ar fi opţiunea ta, relaţia ta va avea de câştigat.


Workshopul va avea loc

SAMBATA 21 IANUARIE 2012 de la ora 11

Înscrierile se fac la:

Tel: 0742 577 434

Taxa de participare: 50 RON dacă vii singur/ă sau 70 RON / cuplu

Te rugăm să te înscrii din timp deoarece sunt doar 15 locuri.

Cabinet Psihologie Adrian Iuga
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp