Teste de cariera si joburi

Aceste teste iti descopera motivatiile tale si potentialul personal si, in functie de acestea, iti recomanda cele mai potrivite joburi pentru tine.
Test interes profesional
9640 voturi
32 intrebari
5 minute
115793 accesari
293355 vizite

Acest test iti arata catre ce tip de profesie ai inclinatie. Analizand ce iti place sa faci in viata de zi cu zi iti vom arata in ce domeniu ti-ar sa lucrezi.

continuare
Testeaza-ti calitatile de a gasi solutii
401 voturi
16 intrebari
15 minute
13481 accesari
48439 vizite

Aptitudinile de a gasi solutii pertinente la problemele sunt esentiale pentru a avea succes in cariera. De multe ori insa problemele nu sunt pe placul nostru si necesita foarte mult timp.

continuare
Testeaza-ti calitatile de a lucra cu oameni
876 voturi
16 intrebari
15 minute
23825 accesari
68761 vizite

Aproape intotdeauna la locul de munca aptitudinile de lucru cu oamenii sunt la fel de importante ca aptitudinile tehnice. Aceasta situatie este cel mai des intalnita in posturile de conducere.

continuare
Cat de bine iti administrezi timpul?
543 voturi
15 intrebari
10 minute
12956 accesari
42436 vizite

De cate ori ti se intampla sa ramai fara timp? Saptamanal, zilnic, in fiecare ora? Multora li se pare ca ziua este prea scurta pentru a face tot ce si-au planificat.

continuare
Testeaza-ti calitatile de a lua decizii
885 voturi
18 intrebari
15 minute
16644 accesari
58825 vizite

Luarea deciziilor potrivite este o aptitudine esentiala la locul de munca si este cu atat mai importanta daca vrei sa fii un lider eficient. Nu exista o metoda ce poate fi aplicata oricand - fiecare decizie ridica anumite provocari si necesita abordari diferite.

continuare
Testeaza-ti calitatile de lider
1095 voturi
18 intrebari
15 minute
23336 accesari
66681 vizite

Care este modelul tau de lider eficient? Poate este un politician faimos, om de afaceri, sau o personalitate bisericeasca? Sau poate este un cunoscut apropiat - prieten, profesor, sau prieten.

continuare
Testeaza-ti calitatile de manager
1164 voturi
20 intrebari
20 minute
21836 accesari
66400 vizite

Pentru a avea succes ca manager trebuie sa dispui de un set intreg de aptitudini - de la planificare si delegare, pana la comunicare si motivatie. Acest test te va ajuta sa-ti descoperi punctele forte si pe cele slabe

continuare
Gaseste cariera de vis
3704 voturi
9 intrebari
5 minute
192586 accesari
365800 vizite

Simti ca inca nu stii "ce sa te faci cand vei fi mare"? Fie ca nu esti sigur de alegerile facute sau te afli abia la inceput de drum, cu ajutorul acestui test poti afla cateva indicii despre ceea ce tu consideri ca este locul de munca ideal si cariera de vis

continuare
Test de succes profesional
2695 voturi
15 intrebari
5 minute
42267 accesari
129718 vizite

Acest test va poate dezvalui unele secrete despre succesul pe plan profesional si totodata poate scoate la iveala cateva neajunsuri asociate cu tipul de personalitate de care beneficiati. Testul se concentreaza pe durata de functionare la locul de munca.

continuare
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp