Teste pentru autodiagnostic

Aceste teste te ajuta sa descoperi (sau sa realizezi) daca psihicul tau sufera in vreun fel. Ele nu inlocuiesc insa medicul sau psihologul.
Test diagnostic autism (Test M-CHAT)
2687 voturi
23 intrebari
7 minute
52721 accesari
171193 vizite

Acest test are rolul de a depista autismul la copii intre 16 si 30luni. Testul nu ofera un diagnostic cert de autism la copil, ci doar o supozitie de diagnostic de afectiune de tip autist.

continuare
Test screening pentru schizofrenie
2612 voturi
10 intrebari
10 minute
72921 accesari
181546 vizite

Acest test screening pentru schizofrenie va poate ajuta sa descoperiti daca prezentati simptome asociate cu schizofrenia sau cu alte tulburari mentale.

continuare
Afla daca depresia face parte din viata ta
3290 voturi
15 intrebari
10 minute
59640 accesari
134870 vizite

Acest test este bazat pe principalele simptome al tulburarilor depresive majore. Rezultatele testului sunt orientative si nu inlocuiesc un diagnostic specializat.

continuare
Test screening pentru dependenta sexuala
726 voturi
10 intrebari
5 minute
25188 accesari
68898 vizite

Dependenta sexuala este o tulburare relativ nou descoperita si include simptome similare dependentei de substante si tulburarilor de control al impulsurilor.

continuare
Esti dependent de internet?
672 voturi
30 intrebari
10 minute
10485 accesari
40098 vizite

Testul de tocilar iti dezvaluie daca esti dependent de internet. Esti compatimit sau chiar certat pentru faptul ca stai toata ziua la calculator? Petreci mai mult timp cu laptop-ul decat cu partenerul? Afla ce loc ocupa internetul in viata ta.

continuare
Test screening pentru tulburare bipolara sau manie
2588 voturi
18 intrebari
10 minute
70928 accesari
174093 vizite

Testul screening pentru manie, tulburare bipolara sau depresie bipolara va ajuta sa va monitorizati starea de spirit si sa stabiliti daca puteti beneficia in urma unui diagnostic sau tratament de specialitate pentru aceasta afectiune.

continuare
Test screening pentru ADHD la adulti
7999 voturi
24 intrebari
10 minute
66603 accesari
163195 vizite

Urmatorul test va va ajuta sa identificati daca aveti probleme legate de ADD / ADHA - deficit de atentie sau tulburare hiperkinetica, in cazul in care sunteti o persoana adulta. Raspundeti la intrebari gandindu-va la comportamentul avut in majoritatea vietii adulte.

continuare
Test screening pentru alcoolism
1470 voturi
10 intrebari
5 minute
24928 accesari
68283 vizite

Testul screening pentru alcoolism va ajuta sa evaluati cantitatea de alcool consumat si sa stabiliti daca este necesar sa apelati la ajutor specializat. Intrebarile de mai jos se refera la comportamentul din avut in ultimul an.

continuare
Test screening pentru depresie
5986 voturi
18 intrebari
20 minute
105825 accesari
238698 vizite

Cu ajutorul acestui test poti afla in ce masura simptomele de depresie fac parte din viata ta si ce efecte au. Intrebarile de mai jos se refera la starea de spirit si comportamentul avut in ultima saptamana.

continuare
Cat de bine te controlezi cand esti nervos?
4684 voturi
25 intrebari
10 minute
66502 accesari
165920 vizite

Acest test va va ajuta sa va ajuta sa aflati aveti nevoie de ajutorul unui specialist pentru problemele pe care le intampinati in gestionarea sentimentelor de furie. Intrebarile de mai jos se refera la comportamentul avut in decursul ultimului an.

continuare
Hipnotizarea: o terapie pentru tine?
1503 voturi
10 intrebari
5 minute
22861 accesari
64373 vizite

Acest test simplu iti va dezvalui daca esti o persoana care poate fi hipnotizata cu usurinta. Completeaza raspunsurile si afla care este capacitatea ta hipnotica.

continuare
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp