Hipnotizarea: o terapie pentru tine?

1504 voturi
10 intrebari
5 minute
22891 accesari
64527 vizite
Acest test simplu iti va dezvalui daca esti o persoana care poate fi hipnotizata cu usurinta. Completeaza raspunsurile si afla care este capacitatea ta hipnotica.

1
Esti preocupat cu lucrul si deodata iti dai seama ca cineva sta langa tine de ceva timp, incercand sa-ti atraga atentia.
2
Conduci pe autostrada si "visezi cu ochii deschisi". Dintr-o data te intrebi oare unde ai fost cu gandul timp de 10 minute.
3
Daca cineva iti descrie durerea fizica pe care o simte, incepi sa o simti si tu.
4
Stai la semafor si astepti sa se faca verde, cand cel din spatele tau te claxoneaza pentru ca semaforul s-a schimbat si tu nu mai pleci.
5
Unele amintiri sunt atat de vii, incat simti ca le retraiesti.
6
Esti foarte impresionat de catre un vorbitor foarte talentat sau poetic.
7
Cand te uiti la televizor esti atat de concentrat, incat nu mai realizezi ce se intampla in jurul tau.
8
Citesti o carte si iti arunci ochii pe ceas, cand iti dai seama ca a trecut o ora fara sa-ti dai seama.
9
Cei din jurul tau s-au plans ca ti-au spus lucruri importante pe care tu le-ai uitat.
10
Descoperi ca ai o vanataie sau o zgarietura si nu-ti amintesti cand s-a intamplat.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp