Stii sa citesti semnalele de dragoste?

533 voturi
23 intrebari
10 minute
29719 accesari
88136 vizite
Charles Darwin a fost primul care a spus ca ridicatul din umeri este un gest universal al incertitudinii la oameni. De atunci, studierea comportamentului non-verbal a scos la iveala multe indicii despre modul in care limbajul corpului ne tradeaza sentimentele.

Oare ce domeniu este mai fertil in studierea limbajului non-verbal decat cel al curtarii, seductiei si flirtului? Odata cu intalnirea dintre un baiat si o fata incepe un ritual subtil, dar esential, de cunoastere. Urmatorul test reprezinta o adaptare dupa cartea antropologistului american Dr. David B. Givens, "Semnalele iubirii".

Iubirea este faraindoiala una dintre cele mai pozitive emotii si asigura viitorul civilizatiei, insa capacitatea de a raspunde la acest sentiment variaza mult de la un om la altul. Raspunde la urmatoarele afirmatii pentru a-ti testa capacitatea de a "citi" semnalele.

1
Vocea unei persoane care flirteaza este putin mai ridicata decat in mod obisnuit.
2
Pentru a atrage un barbat, o femeie trebuie sa se imbrace astfel incat sa-i stimuleze simtul tactil.
3
Imbracamintea asimetrica sau care include o esarfa pe diagonala, sau cu umerii dezgoliti, atrage privirea.
4
Cea mai rapida metoda de a cunoaste pe cineva este:
5
Iti poti da seama daca el/ea este interesat/a de tine atunci cand:
6
O femeie care sta pe canapea langa un barbat isi schimba centrul de greutate atunci cand barbatul face acelasi lucru si isi ridica ochelarii atunci cand el si-i ridica pe ai lui. Este momentul potrivit sa inceapa o conversatie.
7
La prima intalnire trebuie sa-i arati celuilalt ca-l placi coplesindu-l cu afectiune, sau punandu-i bratul pe dupa umeri.
8
Atunci cand hotarasti unde servesti cina, atmosfera interioara a restaurantului este mai importanta decat meniul.
9
Daca vorbesti cu o persoana atractiva si privesti in jos, spui de fapt:
10
Pentru a fi cat mai prezentabil, un barbat trebuie sa stea cu barbia ridicata, umerii drepti si pieptul usor in fata.
11
O femeie zambeste unui barbat peste masa cu aperitive si observa ca buzele lui sunt tensionate. Buzele inclestate sunt un indiciu pozitiv sau negativ?
12
Atunci cand un barbat sta langa o femeie in autobuz si citeste ziarul exagerand in mod vadit - chicoteste, aproape rosteste cuvintele, inseamna ca incearca sa intre in vorba cu femeia.
13
Un indiciu sigur de atractie este atunci cand o femeie:
14
Iti dai seama ca un barbat flirteaza cu o femeia atunci cand acesta tot verifica reactia ei la semnalele lui cu privirea.
15
Iti dai seama ca doua persoane sunt sot si sotie atunci cand acestea stau aproape una de cealalta si se ating in voie.
16
O tinuta perfecta pentru curtat trebuie sa includa:
17
Cineva care flirteaza este oarecum entuziasmat si copilaros.
18
Daca un barbat doreste sa atraga o femeie poarta imbracaminte stimulanta din punct de vedere vizual.
19
Chiar si dupa ce au avut relatii sexuale, un cuplu poate sa pastreze o relatie `ocazionala`, cu conditia sa aiba o atitudine matura.
20
Un barbat ce se poarta fudul la o petrecere spune de fapt:
21
Ar trebui sa memorezi cateva `texte de introducere` atunci cand mergi la petreceri, ca sa te descurci mai usor la discutii.
22
Majoritatea barbatilor nu este incantata atunci cand o femeie se parfumeaza.
23
Imbracamintea pentru `cucerit` trebuie sa includa culori diferite pentru partea de sus si cea de jos a vestimentatiei.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp