Testeaza-ti calitatile de manager

1165 voturi
20 intrebari
20 minute
21869 accesari
66606 vizite
Pentru a avea succes ca manager trebuie sa dispui de un set intreg de aptitudini - de la planificare si delegare, pana la comunicare si motivatie. Din acest motiv este intotdeauna mai tentant sa incerci achizitionarea acestor aptitudini in domeniul de management cu care esti deja familiarizat. Insa, pentru a avea succes pe termen lung, este recomandabil sa accepti provocari si sa incerci sa devii cat mai bun in toate domeniile. Acest test te va ajuta sa-ti descoperi punctele forte si pe cele slabe, pentru aputea sa-ti valorifici atuurile si sa-ti administrezi defectele.

1
Atunci cand am o problema, incerc sa o rezolv singur inainte de a cere ajutor sefului.
2
Atunci cand dau o insarcinare, aleg persoana care are cel mai mult timp liber.
3
Aplic consecinte de fiecare data cand comportamentul membrilor echipei are un efect negativ asupra serviciilor catre clientii.
4
Iau decizii in urma unei analize amanuntite decat sa ma bazez pe instinct.
5
Ii las pe membrii echipei sa-si dea seama singuri cum sa lucreze impreuna - o echipa inseamna munca in desfasurare.
6
Inainte de a disciplina un membru al echipei astept putin, pentru a-i da sansa sa se corecteze singur.
7
Aptitudinile tehnice sunt cele mai importante pentru a fi un manager eficient.
8
Acord timp pentru a discuta cu echipa despre lucrurile care au mers foarte bine si despre cele care necesita imbunatatiri.
9
In timpul sedintelor preiau rolul mediatorului atunci cand este necesar si imi ajut echipa sa inteleaga mai bine chestiunile discutate sau sa ajunga la un acord.
10
Inteleg pe deplin modul de operare a departamentului meu si incerc sa elimin blocajele.
11
Atunci cand alcatuiesc o echipa ma gandesc la aptitudinile de care am nevoie, apoi imi aleg oamenii care indeplinesc criteriile.
12
Fac tot posibilul ca sa evit conflictele in echipa mea.
13
Incerc sa-mi motivez echipa adaptandu-mi metodele de motivare la necesitatile fiecarui membru al echipei.
14
Atunci cand echipa mea face o greseala imi anunt imediat seful, apoi ma gandesc ca a fost doar o alta lectie importanta, pe care am invatat-o.
15
Cand apare un conflict in cadrul unei echipe noi, accept acest lucru ca o etapa inerenta in procesul de formare a unei echipe omogene.
16
Discut cu fiecare membru despre obiectivele sale, apoi incerc sa leg aceste obiective de cele ale intregii organizatii.
17
Atunci cand alcatuiesc o echipa aleg oameni cu personalitati, varste, vechime in companie si alte caracteristici similare.
18
Cred ca urmatoarea afirmatie este devarata: `Daca vrei ca o treaba sa fie bine facuta, atunci trebuie sa o faci tu singur.`
19
Discut cu fiecare membru al echipei in parte, pentru a ma asigura ca sunt multumiti si productivi.
20
Imi informez membrii echipei, astfel incat sa stie ce se intampla in cadrul organizatiei.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp