Antrenament Autogen Schultz

S-a deschis listă de asteptare pentru un nou grup de formare în Training Autogen metoda

Schultz. Formarea incepe în cursul anului 2011.Trainingul Autogen este o tehnică de relaxare psihoterapeutică, recunoscita stiintific, elaborată în Germania anilor 1920 de către psihiatrul Johannes Heinrich Schultz.

Te afli în grupul tintă, dacă:

• te simti stresat si obosit

• pentru autocunoastere

• ai tulburari psihosomatice

• esti stresat si doresti sa inveti sa te relaxezi

• esti insarcinata si urmeaza sa nasti

• suferi de enurezis/encoprezis

• suferi de migrene

• daca suferi de anxietate generalizata sau liber flotanta, fobii, depresii, tulburari ale somnului, adictii, probleme comportamentale, atacuri de panica, stres, PTSD, depresie de doliu, tulburari alimentare, distres asociat bolilor cronice, oboseala cronica, anxietate de separare, ticuri, nevroza obsesionala, etc.

• daca doresti sa iti imbunatatesti performante personale: a proceselor psihice (memorie, atentie, gandire, etc. ), cresterea rezistentei la frustrare, intarirea eului, cresterea autocontrolului voluntar, etcDurata formării: 5 luni

Programul întâlnirilor: 1/săptămână

Durata unei sedinte: 2 ore

Locatia: Sibiu, str. G-ral Magheru, nr.17

Cost: 50 ron/întâlnire.Trainer: psiholog/psihoterapeut Ruxandra MARCU

Se acordă DIPLOMĂ eliberată de către Asociatia de Psihoterapie Pozitivă.

Ruxandra Marcu - Cabinet individual de psihologie
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp