Pentru copilul tau! Grup de socializare si stimulare a atentiei, limbajului si a creativitatii

Cabinet de psihologie Andreea Macelaru LOCUL ÎN CARE COPILUL TĂU CONTEAZĂ!
Organizeaza in luna Martie
Grup de socializare si stimulare a atentiei, limbajului si a creativitatii
(pentru copii cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani)

Ai un copil timid, retras? La scoala nu face ce i se cere? Refuza sa te asculte? Este agresiv verbal si/sau fizic? Are probleme cu sustinerea atentiei? Nu comunica cu cei din jur?
E timpul sa faci o schimbare! Ofera-i copilului tau un loc in acest grup, unde va invata, alaturi de alti copii si de un psiholog specializat in psihologie clinica, sa isi gestioneze emotiile!
Programul de dezvoltare personală din cadrul cabinetului de psihologie are scopul de a creşte încrederea în sine a copilului tău, de a se integra într-un colectiv, de a-i dezvolta inteligenţa, limbajul, creativitatea, precum si rezolvarea problemelor de agresivitate, deficit de atentie si hiperactivitate.
Programul se desfasoara de 2 ori pe saptamana, o sedinta avand 60 min, in grupuri a cate 3 copii. Pretul unui pachet de 8 sedinte este de 200 lei/copil. Se formeaza 10 grupuri (locurile sunt limitate) ! Atentie: inscrierile se fac pana la data de 20 februarie 2016! Se ofera voucher cadou pentru primii 10 inscrisi!
Programări la: 0727.483.580
Adresa: Bld.Mihai Eminescu, Nr.6, Bl.R5, Sc.A, P (lângă Primărie şi Banca Raiffeisen), Buftea, ilfov
www.cabinetpsiholog-consiliereonline.ro
Cabinet individual de psihologie Andreea Macelaru
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp