Tabara de dezvoltare personala

Cabinetele psihologice Alina Sirbu si Claudia Borza organizeaza:

TABARA DE DEZVOLTARE PERSONALA
“DRUMUL CATRE ECHILIBRU”
Echilibrul adevarat si autentic vine din interior. In lipsa lui, putem rataci prin viata intrebandu-ne cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam .
Iti propunem o saptamana de reflectare, autodescoperire, relaxare si, cel mai important, de aflare a sinelui autentic.
Te provocam sa:
• Pornesti in cautarea sinelui si al echilibrului personal;
• Iti activezi si sa iti valorifici resursele pe care poate ca nici nu stiai ca le ai;
• Ai mai multa incredere in tine si in ceilalti;
• Poti comunica mai usor si sa iti faci mai multi prieteni;
• Spui nu atunci cand trebuie, fara sa te simti vinovat;
• Iti gasesti motivatia si sensul in viata;
• Iti stapanesti emotiile care te destabilizeaza;
• Inveti sa te relaxezi.
Vom folosi invatarea experientiala, tehnicile de relaxare, analiza tranzactionala si hipnoza ericksoniana pentru a regasi drumul atat de important catre echilibrul nostru interior.
Locatie: hotel Randunica, Crivaia, jud. Caras-Severin
Perioada: 16 – 21 iunie 2013 (6 zile si 5 nopti)
Facilitatori grup:
• Alina Sirbu, psiholog clinician principal, psihoterapeut cu formare in psihoterapie ericksoniana si hipnoza, tehnici de relaxare, psihoterapie experientiala, analiza tranzactionala; trainer acreditat de Ministerul Muncii; experienta de peste 9 ani in organizarea si coordonarea grupurilor de dezvoltare personala, team-building si comunicare.

• Claudia Borza, psiholog clinician principal, supervizor in psihologie clinica, psihoterapeut in formare in psihoterapie experientiala si a unificarii, training autogen Schultz, Fosusing, trainer acreditat de Ministerul Muncii, experienta de peste 10 ani în lucrul cu adulţi – devoltarea abilităţilor de comunicare asertivă, relaţionare, prelucrare şi integrare a experienţelor emoţionale dezadaptative, accesarea resurselor interioare, relaxare etc.
Investitie: 250 euro (pretul include cheluieliel legate de cazare, masa, organizare si taxa de curs) . Detaliile legate de transport se stabilesc dupa inscrierea la curs si se hotarasc de comun acord impreuna cu participantii.
Data limita de inscriere: 10.06.2013
Informatii si inscrieri:
Site: www.psihomental.ro

Telefon: 0726380178 Email: alinas.sirbu@gmail.com
0745266210 claudia@psihomental.ro

Cabinet individual de psihologie Sirbu Alina Georgeta
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp