Terapie online

[b]CABINETUL INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE-PSIHOTERAPIE MARIA BUTEAN[/b]

[b][u]ofera servicii de consiliere-psihoterapie online[/u][b][/b]

De ce să optăm pentru terapia online?[/b]

Pentru că este mai accesibilă:[/b] nu contează dacă locuieşti într-un oraş mare sau într-un oraş mic sau chiar în mediul rural
[b]Pentru că este mai puţin costisitoare:[/b] la costul terapiei nu se adaugă costuri de timp: ore petrecute în trafic.
[b]Pentru că elimină stigma:[/b] în ciuda campaniilor anti-stigmă, multe persoane au ezitări în a veni la cabinetul unui psihoterapeut
[b]Pentru că este în acord cu spiritul timpului: [/b]cea mai mare parte a oamenilor îşi iau informaţiile şprin intermediul internetului.
[b]INFORMATII, CONDITII SI INSCRIERI:[/b]
[i][b]mail:mariabutean@yahoo.[/i]com[/b]
Butean Maria - Cabinet individual de psihologie
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp