Workshop - Evaluare psihologica si psihodiagnostic- Psih. Rad Ernestina-Maria, 19.07.2013

WORKSHOP PENTRU CLIENTI, COLABORATORI SI PSIHOLOGI
EVALUARE PSIHOLOGICA SI PSIHODIAGNOSTIC
DETALII:
Se aplica fise de evaluare, chestionare si scale de evaluare, cu Licenta, indiferent daca ai o problema clinica sau subclinica, daca e pentru interes propriu sau la cerere, pentru medic familie sau cabinete psihologice.
Evaluarea se face pe nivel emotional, cognitiv, comportamental, personalitate, relationare, sexual, psihofiziologic.
Se emite un raport de Evaluare si psihodiagnostic, dupa scurt timp, parafat si stampilat.
Data: 19.iulie 2013
Orele 11-13
Locatia: P-ta M. Viteazu, nr. 28, ap. 6, Cluj-Napoca
Costuri: 65 Ron/persoana
Studentii, absolventii si psihologii pot opta pentru varianta de a invata cum se elaboreaza un raport de evaluare si psihodiagnostic si cum se fac cotarile la un pachet de scale si chestionare. Pentru aceasta optiune se ramane inca o ora jumatate peste programul celorlalti (orele 13-14, 30) sau pot participa doar la aceasta sectiune.
Costuri pentru aceasta optiune: 65 Ron/pers
Cei care aleg intreg workshop-ul au reducere, costul final fiind de 105 Ron/pers.
Se elibereaza Diploma de participare, iar pentru studenti se elibereaza adeverinta de practica, 5 ore.
Se solicita prin mail formular de inscriere. Se achita pe loc si se elibereaza chitanta. Pentru factura trimiteti datele firmei/ cabinetului prin mail sau se va elibera ulterior.
Se primeste mapa cu materiale, modele de rapoarte, cd cu materiale in format electronic, valabile in contextul tematicii. (utile pentru studentii/psihologii care sunt in supervizare, materiale promotionale) .

Workshop in pregatire, pentru saptamana viitoare: CONSILIERE PSIHOLOGICA SI PSIHOTERAPIE. PROTOCOL SI PLAN DE INTERVENTIE PENTRU TULBURAREA OBSESIV- COMPULSIVA SI ATAC DE PANICA.
Se studiaza cauzistica si se discuta Model plan de interventie, Tehnici si metode utilizate in interventie.
Se primeste in format electronic si printat material pe tematica prezentata, Modele de rapoarte pentru tot demersul terapeutic pentru cazuri reale, utile si celor care sunt in supervizare.
Detalii la telefon si pe mail.
Data: 26 iulie 2013
Orele: 11-14
Costuri: 85 Ron/pers
PARTICIPANTII LA WORKSHOP-UL DIN 19 IULIE 2013 BENEFICIAZA DE 10% DISCOUNT.
Majoritatea materialelor nu sunt facute publice altundeva, sunt elaborate pentru acest workshop de mine si aveti dreptul sa le multiplicati in munca voastra la cabinet
Detalii la tel. 0755952623 sau mail er.psiholog@gmail.com
Cabinet de psihologie Rad Ernestina-Maria - consiliere, psihoterapie, evaluare, logopedie, sexologie
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp