Workshop: Tehnici de relaxare - 9 noiembrie 2013

Cu toţii ştim ce neplăcut poate să fie stresul. Sau senzaţia de strângere în stomac înaintea unui eveniment important. Sau tensiunea dintr-un moment de frustrare sau furie.
Pentru mulţi dintre noi relaxarea înseamnă să zăbovim în faţa televizorului la finalul unei zile stresante. Această metodă însă nu reduce efectele nocive ale stresului. Pentru a combate în mod eficient stresul, e nevoie să practicăm tehnici care activează răspunsul natural de relaxare al organismului.
Vino la workshop sa înveţi tehnici de relaxare care, practicate constant, îţi vor reduce nivelul zilnic de stres şi-ţi vor creşte nivelul de energie şi bună dispoziţie generală.
Pe langă beneficiile de reducere a tensiunii şi contracarare a efectelor nocive ale stresului, tehnicile de relaxare sunt utile şi pentru a induce somnul, a reduce durerea şi emoţiile negative.
Data: 9 noiembrie 2013, 10:00-13:30
Loc: Cabinet Individual de Psihologie Dancea Mihaela, Bld. 21 Decembrie 1989, nr. 129, bl. L7, sc. 2. Cluj-Napoca
Tarif: 40 lei
Înscrieri: mihaeladancea@yahoo.com, până în 7 noiembrie.

Mihaela Dancea - Cabinet individual de psihologie
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp