Curs de Teste proiective - Bucuresti, 30 mai 2013

http://www.psihoterapieconfident.ro/?p=815

TESTE PROIECTIVE Bucuresti, duminica, 30 mai, orele 9.00 - 19.00


Continutul cursului:

- Testul Arborelui - pentru testarea adultilor, adolescentilor si copiilor;
- Testul Persoanei - pentru testarea adultilor, adolescentilor si copiilor;
- Testul Familiei - aplicabil cu precadere copiilor si adolescentilor.

Beneficii

Participand la acest curs veti insusi informatii si abilitati de utilizare a tehnicilor proiective, veti avea posibiltatea sa completati si sa variati metodele de intervievare, aplicand pe langa ceea ce deja folositi in practica personala, o modalitate mai ludica, mai colorata, mai destinsa de psihodiagnostic. Va veti putea imbogati cunostintele cu informatii teoretice si practice interesante (studii de caz atat ale trainerului cat si aduse de dumneavoastra) .
In final, veti primi certificatul de participare la curs, util la CV-ul profesional.

Studentii vor primi adeverinta de practica pentru 30 ore considerand si studiul individual al cursurilor si orele de aplicare si interpretare a testelor invatate. Caietul de practica va fi constituit din materialele puse la dispozitie de trainer si interpretarile studentului in timpul cursului.

Cui se adreseaza:

Psihologilor, psihoterapeutilor, consilierilor psihologici, consilierilor scolari, consilierilor de orientare profesionala, medicilor psihiatri, asistentilor sociali, educatorilor, invatatorilor, recrutorilor in resurse umane, studentilor, tuturor persoanelor care prin natura meseriei evalueaza copii, adolescenti si adulti, dar si oricaror persoane dornice de dezvoltare personala.

Structura cursului:
10 ore (orele 9.00 - 19.00) - prezentarea testelor, cu insusirea cunostintelor de aplicare a lor si interpretari de teste.

Costul cursului:
170 lei/persoana sau 130 lei/persoana pentru cine a mai participat la alte cursuri organizate la cabinet, sau daca vii cu inca o persoana. Plata se va efectua cand veti veni la curs.

In pretul cursului sunt incluse suportul de curs, certificatul de participare si adeverinta de practica psihologica.

Pentru a se desfasura cursul este nevoie de inscrierea a minim 7 persoane. In cazul in care numarul optim de persoane nu se intruneste, data cursului se va amana.

Inscrieri si informatii:

Pentru inscriere, va rog sa transmiteti un email la contact@cabinetdepsihoterapie.ro mentionand la subject: "curs de tehnici proiective", continand numele, prenumele si un numar de telefon pentru eventuale informatii de ultima ora. Dupa emailul dv., veti primi confirmarea inscrierii.

Locatia:
Bucuresti, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, apartamentul 5, et.2, interfon 5, sector 5 (Repere: Hotel Marriott, Mega Image-Palatul Parlamentului) . Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu) .Coordonator curs
: Elena Cozma, psiholog, psihoterapeut. Despre trainer:

http://www.psihoterapieconfident.ro/?page_id=8
Contact:

www.cabinetdepsihoterapie.ro; www.psihoterapieconfident.ro

contact@cabinetdepsihoterapie.ro

Tel.: 0733.558.031

Cabinet de psihoterapie Elena Cozma
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp