Dezvoltare abilitati

Vrei sa devii mai bun in ceea ce faci. Afla de ce skiluri ai nevoie in jobul tau, cat de bune sunt abilitatile tale si cum le poti imbunatati.

Topul celor mai solicitate skiluri de catre angajatori:
1. Comunicare verbala
2. Lucru in echipa
3. Aptitudini comerciale/PR
4. Analiza si investigare
5. Initiativa si autodeterminare/dorinta de a excela
6. Carnet de conducere
7. Comunicare/exprimare in scris
8. Planificare si organizare
9. Flexibilitate
10. Managementul timpului
Comunicare in scris Comunicare in scris

Comunicarea in scris implica stapanirea unor aptitudini specifice, cum ar fi utilizarea cu precizie a limbii, exprimarea clara, construirea argumentelor logice, luarea notitelor, editarea si rezumarea unui text. Cu cat stapanesti mai bine aptitudinile de comunicare in scris, cu atat vei avea mai multe sanse sa-i impresionezi pe cei din jur.

continuare
Negociere Negociere

Negocierea reprezinta un proces interactiv de comunicare interpersonala sau intre doua grupuri, ce are ca scop obtinerea unei intelegeri comune privind un curs de actiune, dizolvarea unui conflict, sau obtinerea unui avantaj individual sau colectiv in ceea ce priveste rezultatul dialogului. Actul de negociere tinde spre compromis.

continuare
Cum alegi cursul potrivit?

In viata apar momente de criza cand nu ne putem descurca cu resursele pe care le avem sau cele pe care le constientizam. Sau apare un moment cand vrem ... mai mult. Si atunci apare necesitatea dobandirii unor noi resurse. Cursurile si workhop-urile sunt surse excelente de dezvoltare personala, dar la fel ca in orice domeniu, cateva informatii privind alegerea cursului...

continuare
Managementul timpului Managementul timpului

Managementul timpului se refera la un set de principii, practici, aptitudini si sisteme, utilizate pentru a controla perioada de timp petrecuta pentru indeplinirea unor activitati specifice, cu scopul de a spori eficienta sau productivitatea muncii. Administrarea timpului se reflecta prin eficienta personala la locul de munca.

continuare
Comunicare verbala Comunicare verbala

Comunicarea verbala reprezinta transferul de informatii prin intermediul limbajului oral, intre un emitator si un receptor. Interactiunea orala eficienta implica capacitatea de a motiva si sprijini, strange informatii, prezenta propriile idei, a asculta, a accepta critica, a negocia si a convinge, a intelege si utiliza limbajul non-verbal.

continuare
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp