Formare in Psihologia Clinica

Curs FORMARE IN PSIHOLOGIA CLINICA


Asociatia PSIHOSOMATICA Constanta, atestata de Colegiul Psihologilor din Romania ca Institutie furnizoare de formare continua, organizeaza curs de formare continua in psihologie clinica.

Psihologii care sunt formatori in acest curs sunt supervizori acreditati de Colegiul Psihologilor din Romania, cu o indelungata practica in psihologia clinica:Veronica Sandor, Daniela Luca, Ioana Georgescu, Viorica Pavlon.

Cursul a fost creditat de CPR cu 100 credite.

Cursul este structurat pe noua module a cate doua zile (12 ore) si se va desfasura in week end, cu o frecventa de un modul pe luna.

Pretul unui modul este de 300 RON

Data inceperii cursului: 01octombrie 2011


Inscrieri la :
Telefon: 0721661700
e-mail: puricemonica@yahoo.com

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp