Practica psihologica - stagiu nou Psihoterapie- kit eficient - 18.06.2013-01.07. 2013

http://www.psihoterapieconfident.ro/?p=1055 Practica psihologica-stagiu nou PSIHOTERAPIE-KIT EFICIENT, 18.06-01.07. 2013 (accesibil si online)

Varianta a II-a
Informatii complete Varianta 1+ Varianta 2: http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.phpPractica psihologica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi- Psihoterapie
A-Z - incepe marti, 18 iunie 2013, orele 17.00

Cabinetul de psihologie organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.

Participarea la programele de practica ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice direct in cabinetul terapeutului.
In cadrul ambelor variante se vor dobandi cunostinte practice si teoretice de abordare a cazurilor de :
- dependente (de substante, jocuri, persoane, sex etc.) ;
- depresie ;
- anxietate (atacuri de panica, fobii, obsesii/compulsii) ;
- psihosexologie ;
- probleme relationale si de cuplu;
- tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ;
- abordare copii ;
- diverse dificultati in sfera psihologica.

Modulul este format din 30 ore, cate 5 ore x 6 intalniri (orele 17.00-21.30, cu pauze scurtate) . La fiecare intalnire se vor aborda teme diferite, astfel incat studentii care vor sa se alature grupului o pot face in orice stadiu al modulului.

Structura Variantei a II-a :


Sesiunea nr.1,
marti, 18 iunie, orele 17.00 - 21.30 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.

Sesiunea nr.2,
vineri, 21 iunie, orele 17.00-21.30: a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana (altele decat cele prezentate la modulul I) ; Demonstratii hipnoterapie - tehnici de testare a sugestibilitatii (oscilatia corpului, tehnica fixarii ochilor), "refacerea scenariului", ancorarea intr-o stare resursa, exercitiu de mobilizare a resurselor interioare, exercitiu pentru rezolvare de probleme etc.; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie.Autohipnoza; b) Terapia durerii. Studii de caz.

Sesiunea nr.3,
luni, 24 iunie, orele 17.00-21.30 : a) Terapia depresiei. Aplicatii practice in terapia depresiei ; Studii de caz. b) Confuzia de identitate sexuala ; Homosexualitate. Studii de caz.

Sesiunea nr.4,
miercuri, 26 iunie, orele 17.00-21.30 : a) Tulburarile de dinamica sexuala (psihosexologie) . Studii de caz; b) Terapia de cuplu, terapie de familie. Aplicatii practice. Studii de caz.

Sesiunea nr.5,
vineri, 28 iunie, orele 17.00-21.30 : a) Tehnici psihodramatice - Demonstratii practice ; Exemplificare ora de dezvoltare personala ; Jocuri de grup, de autocunoastere.

Sesiunea nr.6
, luni, 1 iulie, orele 17.00-21.30 : a) Abordarea dependentelor. Studii de caz. Aplicatii practice. b) Abordarea timiditatii, sporirea increderii in sine. Studii de caz.Beneficii:

- Participantii vor primi certificate de participare, indrumari pentru realizarea caietului de practica si a lucrarii de licenta, calificative si adeverinte cu numarul de ore necesare pentru practica obligatorie.
- Vi se ofera mapa cu materiale utile pentru fiecare subiect abordat si la cerere in format electronic.
- Se vor explora tehnici din diverse psihoterapii (tehnici psihanalitice, din terapiile scurte, psihosexologie, hipnoza clinica etc.), oferindu-le studentilor posibilitatea de a descoperi singuri catre ce formare sa se indrepte.
- Daca vii cu un coleg, amandoi beneficiati de reducere (180 lei/modul) .
- Participarea este flexibila putand sa va alaturati grupului in orice stadiu s-ar afla desfasurarea cursului; puteti participa doar la subiectele de interes, in cazul acesta primind adeverinta pentru numarul de ore de efective.
- Plata se poate face la curs: integral (240 lei/curs ori 180 lei cu reducere) sau esalonat la fiecare sesiune: 40 lei/5h (30 lei/5h cu reducere) .
- Coffe break-uri .

- Accesibil si online.

Cost:
240 lei/persoana sau 180 lei/persoana pentru cine a mai participat la cursurile organizate de cabinet sau daca mai vii cu un coleg, ambii beneficiati de reducere. Se poate plati si fiecare sesiune in parte (40 lei/sesiune sau 30 lei/sesiune cu reducere) .

Numar de participanti pentru grup : minim 8, maxim 15.

Locatia
: Cabinet individual de psihologie, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69,
sc.A, et.2, ap.5, interfon 5 (zona Hotel Marriott - Palatul Parlamentului) .

Coordonator
: Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.

Pentru persoanele din provincie, interesate sa asimileze informatiile, cursul poate fi accesat si online (audio si mapa de curs cu informatiile complete) .Persoanele cu cont pe facebook, pot deveni membre in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »

Inscrierile
la contact@cabinetdepsihoterapie.ro, cu mentiunea "inscriere practica" si rog un nr. de telefon de contact.

Contact pentru informatii suplimentare :
contact@cabinetdepsihoterapie.ro; tel. : 0733.558.031 ;
http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php

Cabinet de psihoterapie Elena Cozma
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp