Tabara de Dezvoltare personala pentru adolescenti 24-30 august 2013

Un proverb african spune: "Daca vrei sa muti maine muntii ar fi bine sa incepi sa ridici pietrele de azi".

TABARA de DEZVOLTARE PERSONALA pentru ADOLESCENTI „Relaxare si invatare prin descoperire si autocunoastere” este destinata adolescentilor intre 14-16 ani (10 locuri) si se organizeaza in perioada 24-30 august intr-o locatie foarte potrivita pentru activitatile propuse: Pensiunea Paradis (Valea Danului, jud. Arges). In costul de 900 RON sunt incluse: cazarea, masa, materialele si programele de antrenament mental specifice.

Obiectivul este ca la sfarsitul acestei saptamani fiecare dintre copiii participanti sa poata spune: „Ma cunosc mai bine acum si sunt OK!”.
OBIECTIVE SPECIFICE
- dezvoltarea inteligentei emotionale (identificarea si exprimarea emotiilor, dezvoltarea rezistentei la frustrare, adecvarea reactiilor comportamentale) ;
- dezvoltarea stimei de sine;
- imbunatatirea si optimizarea capacitatii de autocunoastere, comunicare si relationare;
- antrenarea abilitatilor empatice;
- dezvoltarea coeziunii si dinamicii de grup;
- dezvoltarea scenariului „Eu sunt OK, tu esti OK”;

ACTIVITATI
☺ antrenament pentru dezvoltarea calitatilor de lider: activitati coordonate de lider;
☺ relaxare prin artterapie: dezvoltarea creativitatii (povesti terapeutice, metafore, masti) ;
☺activitati in natura: comuniunea cu natura ca resursa psihologica; dezvoltarea responsabilitatii fata de mediu;
☺ miscare si dans: contactul cu propriul corp;
☺ jocuri terapeutice si analiza psihologica a activitatilor.

Mai multe detalii privind programul taberei si activitatile specifice se pot obtine la tel: 0724366350-psiholog Maria Petru si 0740034940-psihoterapeut Florentina Mandoc.
Mandoc Florentina - Cabinet individual de psihologie
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp