Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu

Ultimul workshop din acest an dedicat relatiei de cuplu are ca obiectiv dobandirea informatiilor si a abilitatilor necesare pentru a gestiona cu succes 7 situatii dificile care pot aparea la un moment dat in orice relatie de cuplu:

1. Poluarea relationala – cand reprosurile, devalorizarile, criticile si alte mesaje de acest gen creeaza o relatie toxica; 2. Nemultumirea pentru asteptarile nesatisfacute; 3. Infidelitatea – principala cauza de divort, conform statisticilor; 4. Gelozia – pentru ca de multe ori, nu infidelitatea existenta sau presupusa a unuia dintre parteneri e ceea ce distruge o relatie, ci gelozia celuilalt; 5. Schimbarea – aparitia momentului cand unul din parteneri vrea sa petreaca timp fara celalalt; 6. Interventia unui model comportamental sau a unei persoane din trecut; 7. Inertia – cand lipsa unui proiect in comun genereaza multa confuzie in relatie.

Este posibil, dar nu necesar, sa veniti cu partenera/partenerul. De ce? Pentru ca scopul acestui workshop este sa va ofere informatiile necesare pentru a putea sa creati dumneavoastra schimbarea de care aveti nevoie.

Data: sambata 26 noiembrie, intre orele 14 si 18

Locatie: Sediul Cabinetului de Psihologie Radu-Nicolae Cocea, Str. Traian, nr. 187-189

Trainer: Radu-Nicolae Cocea, psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din Romania si practician ESPERE®

Pret: 90 RON

Pentru inscriere, va invit sa completati formularul de contact de mai jos cu numele, adresa de mail si mentiunea “inscriere training 26 noiembrie”.

Achitarea taxei se poate face in contul Cabinetului RO43RZBR0000060013374852 (Raiffeisen) sau la sediul Cabinetului de Psihologie Radu-Nicolae Cocea din Str. Traian nr. 187-189.

Ultima data pentru inscriere si pentru rezervarea locului prin plata taxei este 24 noiembrie 2011.
Nicolae Cocea - Cabinet de psihologie Radu
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp