Evenimente

Evenimente
Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc.
Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro
348 articole 1 2 3 4 5 6 78 9 10 11 12 13 14 INAINTE ›
Curs formator autorizat: 12-13 Septembrie 2014

Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA, iar participantii vor primi certificat de absolvire pentru ocupatia de Formator COR 242401, ce va purta antetul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si al Ministerului Educatiei Nationale.

continuare
Seara de discutii

Incepand cu data de 01.09.2014 va invit, in fiecare luni intre orele 18, 00 - 20, 00, la serile de discutii psihologice "Sa vorbim despre". Tema pentru luni 01.09.2014 este "Povestea vietii noastre" "Ne nastem printi si printese si societatea ne transforma in broaste" (Eric Berne)

continuare
Dezvoltare personala pentru copii

Dragi părinţi, dacă doriţi să le oferiţi copiilor o vară de neuitat, înscrieţi-i cât mai curând la Atelierele de vacanţă.

continuare
Dezvoltare personală pentru copii

Cabinetul Psihologic Andra Dumitraşcu, îi aşteaptă pe toţi copiii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani să participe în perioada 17.07.2014 - 14.08.2014 la Atelierele de vacanţă. Pe parcursul a 5 întâlniri săptămânale, a câte 2 ore fiecare, vom aborda prin joc, bună dispoziţie şi exerciţii interactive teme precum

continuare
Atelierele "Cine sunt eu?" - grupuri de dezvoltare personală pentru copii

De ce sunt importante şi utile atelierele de dezvoltare personală pentru copii? Ştim că dezvoltarea sănătoasă a emoţiilor, simţurilor, corpului şi intelectului unui copil constituie temelia identităţii de sine, iar o identitate de sine puternică face posibilă relaţionarea mai bună cu sine şi cu mediul.

continuare
Practica psihologica: 23 iulie 2014

Incepand cu data de 23 iulie Clinica Aquamarin organizeaza practica in psihologie clinica pentru studentii facultatilor de psihologie. Fiecare tema se va desfasura pe durata a 3 ore, dupa cum urmeaza

continuare
Interventii cognitiv-comportamentale: 26-28 sept. 2014

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza in colaborare cu CLINICA AQUAMARIN din Bucuresti cursul acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, in regim de formare continua

continuare
Curs formator autorizat: 18-19 iulie 2014

Cursul este acreditat CNFPA, iar participantii vor primi certificat de absolvire pentru ocupatia de Formator COR 242401, ce va purta antetul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si al Ministerului Educatiei Nationale.

continuare
Supervizare in psihologie clinica: 8 iulie 2014

Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.

continuare
Conferinta publica a psihanalistului jungian Luigi Zoja 12 iunie 2014

In data de 12iunie 2014 am luat parte la Conferinta psihanalistului jungina Luigi Zoja cu tema Istoria arogantei si mitul cresterii nelimitate.

continuare
De astăzi sunt sănătos! Cum să menţin asta?

Tematica workshop-ului presupune abordarea afecţiunilor psihosomatice: diabet şi boli auto-imune, afecţiuni ale tiroidei, alergii, afecţiuni cronice, migrene, tulburări digestive, dureri de cap etc.

continuare
Tabara de dezvoltare personala - Restart la viata! - Delta Dunarii, 30 iun - 5 iul 2014

Ai impresia ca nu stii care e locul tau? Relaţii dificile? Ai atras în viaţa ta persoane nepotrivite? Nu îţi ajung banii? Simţi că meriţi mai mult? Timpul ti se pare din ce in ce mai scurt si nu mai faci fata cerintelor? Răspunsurile la aceste întrebări îl aflăm în momentul în care ne descoperim propriul Scenariu de Viaţă.

continuare
Seminar de spiritualitate crestina

In fiecare om, dormitează, în adâncul lui, dorinţa de a fi chemat, cu toate forţele, spre Dumnezeu pentru ca omul, nu va găsi fericirea si adevarata implinire decât atunci când va descoperi ceea ce caută in nostalgia lui cea mai profundă. În această nostalgie, fie ca constientizeaza sau nu, omul iL presimte si il cauta pe Dumnezeu.

continuare
Curs formator autorizat: 27-28 iunie 2014

Cursul este acreditat CNFPA, iar participantii vor primi certificat de absolvire pentru ocupatia de Formator COR 242401, ce va purta antetul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si al Ministerului Educatiei Nationale.

continuare
Selectia si evaluarea psihologica a personalului in transporturi: 4-5 iulie 2014

Cursul este organizat de Societatea Romana de Psihologie Experimentala Aplicata in colaborare cu Clinica Aquamarin si este acreditat cu 20 credite de Colegiul Psihologilor.

continuare
Interventii cognitiv-comportamentale: 20-22 iunie 2014

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza in colaborare cu Clinica Aquamarin din Bucuresti cursul acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, in regim de formare continua

continuare
Curs Consiliere genetica: 6 iunie 2014

Cursul se adreseaza profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice sau consilierii psihologice dar si personalului medical si paramedical implicat in asistenta si managementul persoanelor cu tulburari care presupun mecanisme genetice si/sau ereditare.

continuare
Terapie de grup prin scriere creativă

Vrei să înţelegi în profunzime ceea ce ai trăit sau trăieşti? Cauţi o modalitate de eliberare emoţională a ceea ce îţi e dificil să exprimi verbal? Vino şi tu la Grupul de terapie prin scriere creativă, spaţiul optim de gestionare a emoţiilor negative, un loc unde sunt depăşite traumele prin rescrierea propriei poveşti, care ajută la înţelegerea în profunzime a experienţei trăite şi oferă o stare de eliberare emoţională.

continuare
Seminar de Dezvoltare Personala si Spirituala: Descopera adevarata pace! - Gratuit!

La ce te gândeşti... CHIAR ACUM? La nimic? Sau la ceva de genul: "Vreau ceva mai mult"? Deci vrei mai mult. Ceva mai mult. Dar nu eşti sigur ce este acel ceva. E ca şi cum ar fi o sete constantă în viaţa ta. E ca şi cum ai avea sentimentul că ceva lipseşte. Sentimentul că trebuie să fie ceva mai mult în viaţă.

continuare
Curs de formare in Terapia ABA

Cursul se adreseaza specialistilor care doresc sa lucreze in acest domeniu sau celor lucreaza deja in domeniul tulburarilor de spectru autist dar doresc sa-si aprofundeze cunostintele. Pot participa deasemenea si studenti sau parinti ai copiilor cu tulburari de spectru autist

continuare
Parinti si copii - o relatie in oglinda (grup de lucru psihanalitic), Ploiesti

Cui se adreseaza: oricarei persoane interesate de intelegerea mai profunda a relatiei dintre copil (indiferent de varsta) si persoanele semnificative din viata sa.

continuare
Grup de dezvoltare personala: 31 Mai 2014

Grupul se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor de psihologie, asistenta sociala, psihopedagogie, pedagogie, teologie, medicina, filosofie care doresc sa devina psihoterapeuti.

continuare
Supervizare in psihologie clinica: 30 Aprilie 2014

Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.

continuare
Evaluarea personalului si a performantelor: 9-10 Mai 2014

Cursul se adreseaza psihologilor in supervizare, psihologilor pe treapta de autonom si specialist, precum si angajatilor din resurse umane, studentilor, masteranzilor, doctoranzilor.

continuare
Interventii cognitiv-comportamentale: 23-25 Mai 2014

Cursul abordeaza intr-o maniera structurala si comprehensiva procedurile de modificare comportamentala, restructurare cognitiva si rezolvare de probleme utilizate pe scara larga in demersurile de interventie de tip cognitiv-comportamental.

continuare
348 articole 1 2 3 4 5 6 78 9 10 11 12 13 14 INAINTE ›
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp