Evenimente

Evenimente
Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc.
Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro
348 articole 1 2 3 4 5 6 7 89 10 11 12 13 14 INAINTE ›
Gamma Institute prin Scoala de Activare a Sinelui prezinta Eveniment gratuit la Iaşi

Scopul întâlnirii este ca fiecare participant să cunoască cadrul de lucru al Şcolii de Activare a Sinelui, principiile dezvoltării personale prin viziunea holistă, să intre în contact cu instrumentele specifice acestei şcoli. De asemenea, se va face o prezentare a atelierului de lucru Iubirea de Sine- Puterea supremă cu o scurtă exemplificare a tehnicilor folosite în atelier.

continuare
Program dezvoltare personala adulti

Simti ca exista un blocaj in viata ta si nu mai stii cum sa faci fata provocarilor de zi cu zi? Uneori emotiile te coplesesc si nu stii cum sa le gestionezi? Simti ca te-ai instrainat de tine si nu mai stii cine esti cu adevarat? Sau poate ca uneori e dificil sa te faci auzit sau sa fii vazut?

continuare
Dezvoltarea personala a tinerilor adolescenti in grupul experiential

Participand la acest program de dezvoltare personala, tinerii/adolescentii isi vor forma deprinderi de a lua decizii, vor avea toleranta la frustrare, vor stabili relatii reciproc suportive, atitudini pozitive, responsabile, exterioriza emotiile si trairile, abilitati de a lucra in echipa, in cooperare.

continuare
Abilităţi de intervenţie în evaluarea şi consilierea pacienţilor oncologici

In zilele de 21-22 martie 2014 se va desfasura modulul V: "Evaluarea şi intervenţia psihologică în cazul pacienţilor oncologici şi terminali" din cursul de formare continuă: "Abilităţi de intervenţie, din perspectiva sistemică, în evaluarea şi consilierea pacienţilor oncologici şi a celor aflaţi în stadii finale ale vieţii".

continuare
Program de dezvoltare personala pentru copii cu varste intre 4-7 ani

Programul urmareste dezvoltarea comunicarii, interactiunii, creativitatii, relationarea interpersonala cu cei de aceeasi varsta, de cunoastere a propriei persoane, dezvoltarea inteligentei emotionale si a increderii in sine. Metodele si tehnicile sunt pliate pe universul si preocuparile copiilor, fiind adecvate grupei de varsta.

continuare
Conferinta nationala ABA, Editia a 3-a, Bucuresti 2014

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata si Asociatia Help Autism in parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Psihologie anunta organizarea celei de-a treia editii a "Conferintei Nationale de Analiza Aplicata a Comportamentului"- in perioada 28, 29, 30 martie 2014.

continuare
Arta de a creste copii sanatosi, fericiti si frumosi - workshop Ploiesti

Arta de a creste copii sanatosi, fericiti si frumosi consta, inainte de toate, in a te observa si cunoaste pe tine, ca parinte, a fi constient de gandurile tale, intentiile tale, reactiile tale. Doar cunoscandu-ne si intelegandu-ne pe noi insine avem sansa de a ne cunoaste si intelege copilul, astfel incat sa fim acolo cand are nevoie de noi si in felul in care are nevoie, pentru a-l putea ajuta, sustine, incuraja.

continuare
Adolescenta - un capitol al cartii scrise chiar de noi

Grup de lucru cu adolescenti interesati de propria dezvoltare personala, de gasirea unor raspunsuri privind viata, relatiile si sentimentele, o dezbatere in care "eroii" vor impartasi propriile experiente asa cum le-au trait si le-au inteles, o discutie sincera, fara ocolisuri si fara judecati.

continuare
Stagiu de practica studenti la psihologie

In urma parcurgerii stagiului de practica, studentii vor afla ABC-ul profesiei de psihoterapeut, vor stii cum sa faca fata dilemelor sau situatiile problematice cu care se pot confrunta ca psihoterapeut incepatori, vor cunoaste diverse tehnici si strategii de interventie in psihoterapie

continuare
Dezvoltare personala prin art-terapie

Art -terapia, desi are termenul terapie in cuvant, este mai curand un demers de dezvoltare personala decat o interventie psihologica si implica utilizarea tehnicilor artistice (pictura, desen, colaj, teatru, joc, dans, muzica) pentru autocunoastere, explorarea emotiilor gandurilor, relaxare, stimularea creativitatii, rezolvare de probleme, conectare la resurse, impacarea cu trecutul, echilibrare emotionala.

continuare
Controlul greutatii si stil de viata sanatos

Slabim si ne transformam viata intr-un chin sau intr-o experienta eliberatorare pentru mintea, corpul si sufletul nostru? Te invit sa pornim impreuna intr-o aventura minunata in corpul si in mintea noastra pentru a gasi raspunsuri la aceste intrebari, solutii si strategii eficiente.

continuare
CIP Diana Ciubotaru in colaborare cu ICSCC organizeaza Curs de formare complementara in consiliere

Acest curs se adresează absolvenţilor facultăţilor de psihologie, medicină, sociologie, psihopedagogie specială, asistenţă socială, filosofie, teologie şi studenţilor în an terminal care doresc să devină consilieri/psihoterapeuţi şi se află în căutarea programului de formare potrivit viziunii personale de vindecare şi intervenţie.

continuare
Grupuri dezvoltare personala copii

Dezvoltare personală este un program care ii oferă copilui cadrul de a se dezvolta armonios, atât pe plan emoţional, cognitiv, căt şi relaţional. Astfel, micuţul se descoperă pe sine într-un mediu securizant, fiind acceptat şi valorizat pentru ceea ce este

continuare
Terapie de grup: Sa invatam sa traim dupa sinuciderea cuiva drag noua!

Cineva drag tie a ales sa spuna STOP Vietii! si a decis sa se sinucida... Iar tu, mama sau tatal acelui suflet ce a decis sa plece, ori poate sora sau fratele sau fiul ori fiica sau poate sotul ori sotia, ai ramas in urma... Indurerat, dar in acelasi timp furios pe gestul facut, rusinat in fata intregii lumi de fapta sa, trist pentru ca nu il vei mai vedea niciodata, refuzand sa vorbesti celorlati despre el, pedepsindu-l astfel pentru alegerea de a se sinucide...

continuare
Workshop: Comunicarea dintre părinţi şi copii

Copiii sunt nepreţuiţi pentru părinţii lor. Şi totuşi, uneori, interacţiunea dintre părinţi şi copii este mai degrabă conflictuală, nu plină de toleranţă şi armonie. Pentru că părinţii nu ştiu întotdeauna care este cea mai bună modalitate de a comunica cu aceştia.

continuare
Grup de psihoterapie pentru persoanele cu infertilitate psihologică, 12-13 aprilie 2014

Dacă vă doriţi un copil şi întâmpinaţi probleme în conceperea acestuia, dacă aţi încercat diverse tratamente medicale fără succes, vă recomand să daţi o şansă şi abordării psihologice. Un copil se concepe în corpul dumneavoastră, dar el nu poate apărea dacă sufletul este în suferinţă.

continuare
Grup de dezvoltare personală: 15-16 martie 2014, Îmbunătăţirea vieţii de cuplu

Dacă simţiţi că în cuplul dv. sunt probleme pe care nu prea mai ştiţi să le gestionaţi, dacă v-aţi îndepărtat emoţional de partener, dacă vă certaţi din ce în ce mai des şi mai distructiv, atunci vă recomand să vă înscrieţi într-un astfel de grup.

continuare
Terapia narativă de cuplu

Astăzi vă invitam să reflectaţi asupra temei din aceasta lună, Şcoala narativă de cuplu. Autorii acestui curent sunt Jill Freedman şi Gene Combs, un cuplu deosebit pe care am avut privilegiul să-l cunosc personal şi să particip la workshop-urile lor în 2005 în cadrul unui Congres Internaţional al Terapiei de familie în Olanda.

continuare
Workshop luna IUNIE 2014 în BUCUREŞTI

Cabinet Individual de Psihologie Ciubotaru Laura Diana în colaborare cu Scoala Sistemica de Formare diviziune a ICSCC, organizează workshop-ul de dezvoltare personală, adresat publicului larg - "Cuplu sănătos şi suveran de la co-dependenţă la co-creaţie"

continuare
Noutati - Cursuri şi ateliere de dezvoltare personală

SSF diviziune a ICSCC creditată CPR, organizează: Workshop-ul de dezvoltare personală, adresat publicului larg - "Cuplu sănătos şi suveran de la co-dependenţă la co-creaţie" Acest eveniment se adresează tuturor celor care sunt în procesul construirii unei relaţii de cuplu, sau se reinventează pe ei înşişi în relaţie

continuare
Supervizare in psihologie clinica: 27 Feb. 2014

Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.

continuare
Nou grup de dezvoltare personala: 22 Feb. 2014

Grupul se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor de psihologie, asistenta sociala, psihopedagogie, pedagogie, teologie, medicina, filosofie, care doresc sa devina psihoterapeuti.

continuare
Curs formare continua Diagnostic si evaluare clinica: 14-16 Mar. 2014

Cursul se adreseaza profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii psihologice care desfasoara activitati de diagnostic, evaluare clinica, psihoterapie, consiliere psihologica sau dezvoltare si optimizare personala, inclusiv activitati de expertiza psihologica, in cazul copiilor si/sau adultilor.

continuare
Curs formare in Psihoterapie integrativa: 7 Feb. 2014

Cursul se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor de psihologie, psihosociologie, sociopsihologie, psihopedagogie speciala, asistenta sociala, pedagogie, medicina, filosofie, teologie si se desfasoara in module de weekend, un modul pe luna.

continuare
Curs de formare continua "Abordarea psihoterapeutica a bolnavului oncologic"

Cursul de formare continua "Abordarea psihoterapeutica a bolnavului oncologic" se desfasoara in Timisoara in data de 21, 22, 23 Martie. Cursul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Timisoara cu 21 credite

continuare
348 articole 1 2 3 4 5 6 7 89 10 11 12 13 14 INAINTE ›
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp