Evenimente

Evenimente
Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc.
Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro
348 articole 1 2 3 4 5 67 8 9 10 11 12 13 14 INAINTE ›
Interventii cognitiv-comportamentale in terapia de cuplu si a familiei: 23-24 ianuarie 2015

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania in colaborare cu Clinica Aquamarin din Bucuresti va invita la cursul de formare continua acreditat cu 20 credite

continuare
Child connect - Program de parenting centrat pe dezvoltarea competenţelor emoţionale

Vă invităm să participaţi la un workshop extins de parenting centrat pe dezvoltarea competenţelor emoţionale. Workshopul se adresează părinţilor care doresc să-şi dezvolte capacitatea de conectare emoţională cu copiii lor şi să înveţe tehnici de dezvoltare a competenţelor emoţionale la copil.

continuare
Preia controlul asupra emoţiilor tale! Curs dezvoltare personală Gestionarea emoţiilor

Pentru că: "Emoţiile necontrolate îi pot determina chiar şi pe oamenii inteligenţi să se comporte stupid" (Daniel Goleman), este important să îţi înţelegi şi să îţi controlezi emoţiile. A controla nu înseamnă a le bloca, ci a le exprima şi a le gestiona într-o manieră benefică, acceptabilă, care să nu te afecteze pe tine şi pe cei din jur.

continuare
Arta si terapie @ Coloured Tree

Art-terapia este o forma de terapie care foloseste creatia artistica pentru accesarea emotiilor, eliberarea si exprimarea lor in vederea unei mai bune autocunoasteri, a unei mai bune gestionari a problemelor dar si a rezolvarii creative a lor.

continuare
Program pentru parinti - Cum sa castigam cooperarea copiilor nostri

Dragi parinti, A fi parinte, este un job full time. Insa in comparatie cu alte joburi, nimeni nu te pregateste pentru aceasta meserie. Iar copilul nu vine cu instructiuni de folosire. Prin urmare, fiecare parinte face tot ce stie, tot ce depinde de el pentru a avea un copil fericit

continuare
Dependenta de droguri - explorarea radacinilor psihice si a directiilor de vindecare

Obiectivul principal al acestui workshop consta in oferirea unei baze mai profunde si mai extinse de cunoastere a modului in care cineva ajunge dependent de un drog precum si a posibilitatilor de depasire a dependentei.

continuare
Atelierul de hipnoza

Cabinetul Individual de Psihologie - Tanase Alina organizeaza joi, 16 octombrie 2014, primul eveniment din seria intitulata: "Atelierul de hipnoza".

continuare
Formare complementară în Psihologie Clinică, Braşov

Asociaţia Psihologilor şi Medicilor din România organizează în oraşul Braşov: Curs de formare complementară cu durata de 2 ani în Psihologie clinică, psihodiagnostic şi intervenţii terapeutice de scurta durată (Noiembrie 2014 - Noiembrie 2016)

continuare
Renunta la stres! - training pentru reducerea stresului

Training-ul Renunta la stres! contine toate informatiile despre abilitatile, atitudinile si exercitiile care va ajuta sa fiti echilibrat, in ORICE situatie. Training-ul incepe in 30 octombrie si va consta in 6 intalniri de cate 2 ore, in fiecare joi, de la ora 19 la ora 21.

continuare
Curs formare continua - Diagnostic si evaluare clinica: 21-23 nov. 2014

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza in cadrul Clinicii Aquamarin din Bucuresti cursul de formare continua acreditat cu 20 credite de Colegiul Psihologilor din Romania: Diagnostic si evaluare clinica; aplicatii la copii, adulti si varsta a treia: 21-23 noiembrie 2014.

continuare
Efectele stresului combatute prin meditatie si yoga: 14 nov. 2014

Acest curs se adreseaza in primul rand celor a caror profesie presupune ajutarea semenilor, cum ar fi: psihologi, medici, asistente medicale, cadre didactice, etc.

continuare
Eliberarea de emotiile captive !

Te invitam marti, 7 octombrie de la ora 17.00 la un psihoceai cu aplicatii practice, in care iti propunem sa invatam cum sa scoatem la lumina emotiile captive si sa lucram impreuna la eliberarea lor.

continuare
Workshop - Andrew Barnes - The Hidden Truth of Love and Relationships 25-26 oct, Bucuresti

Andrew Barnes va sustine in perioada 25-26 octombrie in Bucuresti un nou workshop din seria Awakeningwithin: "Adevarul ascuns din Relatii si Dragoste".

continuare
Terapie de grup

In data de 1 noiembrie 2014 incepe un nou program de terapie de grup cu specific de activitati parentale. Cui se adreseaza programul? Parintilor implicati mai mult decat putin, in relatia cu propriul copil.

continuare
Campanie de evaluare gratuită a depresiei

În perioada 6-10 octombrie 2014 bucurestenii cu varste cuprinse intre 18 şi 75 de ani, care sufera de depresie, pot beneficia de o consultaţie gratuita in cadrul "Campaniei de evaluare gratuita a depresiei". Depresiile sunt cele mai frecvente probleme emotionale si afecteaza calitatea vietii tale si a celor din jur.

continuare
Pachet de servicii integrate pentru psihologul la început de drum

Eşti un psiholog la început de drum şi vrei să începi cu dreptul în această profesie? Noi îţi putem oferi răspunsul la următoarele întrebări:

continuare
Workshop - Comunicarea eficienta in relatii semnificative

Comunicarea este şi rămâne un aspect esenţial în funcţionarea normală a oricărei relaţii. Aceasta este eficientă atunci când mesajul transmis este complet. Adică el include observaţiile, gândurile, emoţiile şi nevoile.

continuare
Workshop - Anxietatea si atacul de panica: 25 octombrie 2014

Clinica Aquamarin va invita la un workshop in cadrul caruia veti invata cateva tehnici usor de aplicat, dar cu un efect extraordinar asupra organismului si psihicului dumneavoastra; exercitiile alese sunt simple si la indemana oricui si pot fi aplicate aproape oriunde si in orice conditii: la birou, acasa.

continuare
Supervizare in psihologie clinica: 30 oct. 2014

Clinica Aquamarin incepe un nou grup de Supervizare in psihologie clinica joi, 23 octombrie 2014. Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.

continuare
Workshop - Andrew Barnes - Body de-armouring - 30 oct - 2 noiembrie, Bucuresti

Am fost creati sa fim fericiti, sa ne bucuram si sa iubim. Fiecare dintre noi stie intuitiv aceasta. Ce ne opreste atunci? Cum ajungem sa experimentam in schimb atat de mult suferinta si blazarea? La începutul secolului XX faimosul psihanalist austriac, Wilhelm Reich punea bazele teoriei energiei orgonice.

continuare
Psihanaliza - ce este si cum ne poate ajuta

Ce este si cum ne poate ajuta psihanaliza? In ce fel a explora inconstientul ne poate fi de folos in a ne intelege mai bine, in a fi mai atenti la propriile nevoi, dar si la ale celorlalti? In ce fel poate raspunde psihanaliza intrebarilor si framantarilor noastre de zi cu zi?

continuare
Grup de suport pentru victimele violentei in familie

Abuzurile conjugale constituie un subiect complex si, de obicei, victimelor acestora le este foarte greu sa vorbeasca despre ceea ce li se intampla. Violenta conjugala nu este numai fizica ci si verbala si psihologica si poate include injurii, tipete, critici constante, insulte denigratoare si amenintari cu violenta fizica.

continuare
Psiho - Ceai pentru inima ta!

Cabinet de psihologie si psihoterapie Carmen Ditiu in colaborare cu Cabinet psiholog Camelia Brad te invita in fiecare marti, incepand cu data de 2 septembrie, de la ora 5, la un PSIHO-CEAI pentru inima ta. Un ceai unde vom vorbi despre noi, femeile, intr-o maniera simpla, relaxata si intr-un fel care ni se potriveste cel mai bine

continuare
Curs logopedie scurta durata: 18 oct. 2014

Colegiul Psihologilor din Romania acorda 25 credite recunoscute atat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapii cat si de Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala.

continuare
Supervizare in psihologie clinica: 9 sept. 2014

Clinica Aquamarin incepe un nou grup de Supervizare in psihologie clinica marti, 9 septembrie 2014, ora 17. Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.

continuare
348 articole 1 2 3 4 5 67 8 9 10 11 12 13 14 INAINTE ›
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp