Evenimente

Evenimente
Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc.
Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro
348 articole 1 23 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 INAINTE ›
AT 101 - Curs introductiv in Analiza Tranzactionala -16-17 ianuarie 2016

Va invit la primul cursul introductiv in Analiza Tranzactionala (A.T. 101) din acest an, organizat de Centrul Physis. Va rog sa ma sprijiniti prin a face cunoscut evenimentul si altor persoane potential interesate. Mai jos gasiti detalii despre curs si AT.

continuare
Increderea in noi insine, o atitudine de viata! Iasi, 23 Ianuarie 2016 Increderea in noi insine, o atitudine de viata! Iasi, 23 Ianuarie 2016

Sunt persoane care au ce-si doresc in viata, care dau dovada de curaj, care daca vor sa obtina ceva lupta si ajung sa-si atinga obiectivul…. la polul opus sunt cei care-i admira pe acestia si care si-ar dori sa poata fi ca primii.

continuare
Tetapia dependentei de jocurile de noroc: 13 febr. 2016

Va invitam la un nou workshop, in cadrul caruia ne vom familiariza cu specificul dependentei de jocuri de noroc, cu factorii implicati in declansarea si mentinerea dependentei, riscurile aparitiei dependentei, semnele emotionale si comportamentale dupa care recunoastem o persoana dependenta, consecintele acestui comportament asupra jucatorului si a familiei sale, instrumentele de diagnosticare si metodele de tratament ce si-au dovedit eficienta pana in prezent.

continuare
Interventii cognitiv-comportamentale. Program pentru copii agresivi: 26-27 febr. 2016

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania - APCCR organizeaza la Clinica Aquamarin din Bucuresti urmatorul curs acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, in regim de formare continua: Interventii cognitiv-comportamentale. Program pentru copii agresivi: 26-27 febr. 2016.

continuare
Supervizare Psihologie Clinica

Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.

continuare
Curs formare in hipnoza: 27 feb. 2016

Clinica Aquamarin in colaborare cu RASG va invita la urmatorul curs acreditat cu 20 credite de catre Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapii:

continuare
Curs introductiv in Analiza Tranzactionala (AT 101) -14-15 decmbrie 2015

Va invit la cursul introductiv in Analiza Tranzactionala (A.T. 101) – in Timișoara, in 14-15 decembrie 2015, pe care il voi sustine cu supervizarea pe viu a lui John HEATH, TSTA-P. Mai jos gasiti detalii despre curs si AT.

continuare
Practica psihologica pentru studentii la psihologie

Cabinetul individual de Psihologie Andreea Macelaru organizeaza, incepand cu luna Martie 2016, Practică psihologică pentru studenţii la Psihologie

continuare
Atelierul tematic „În sania lui Moș Crăciun”

Copiii se vor bucura de magia si frumusețea sarbatorilor de iarna cântând colinde, pictând, desenând, confecționând obiecte!

continuare
Workshop si dezvoltare personala in luna februarie 2016

Acest workshop se adreseaza parintilor (mamicilor) copiilor cu T.S.A, cadrelor didactice, persoanelor interesate de aprofundarea acestui subiect. Obiectivele workshopului: identificarea simptomelor autismului, pasi in interventia terapeutica specifica T.S.A., pasi in gestionarea unei relatii de socializare cu un copil autist (atat la scoala, cat si in mediul familial)

continuare
Fericirea are chipul tau! Gaseste-ti tipul de fericire! 27.11.2015

Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea e spui si ceea ce faci - Gandhi Te asteptam, vineri 27.11.2015, ora 18.00 la Centrul Fericirii Brasov sa ne gandim la fericire si modul in care o percepem fiecare dintre noi, sa exploram diferite puncte de vedere si sa gasim noi oportunitati in calatoria spre fericire!

continuare
Un nou grup de psihoterapie: Vindeca-ti copilul interior (ianuarie 2016)

Daca: ai parte doar de relatii toxice, simti multa furie, ai avut o copilarie in care ai avut parte de parinti alcoolici sau de violenta domestica, ai fost tu insuti/insati victima unui abuz fizic, emotional sau sexual, ai fost dependent (a) de alcool, de droguri, etc.

continuare
Curs de formare in logopedie: 21 nov.2015

Asociatia pentru Studiul Jocurilor de Noroc - RASG va invita la cursul de formare continua: Diagnostic, evaluare si interventie in tulburari ale limbajului. Colegiul Psihologilor din Romania acorda pentru acest curs 25 credite recunoscute atat de Comisia de psihologie clinica si psihoterapie, cat si de Comisia de psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala.

continuare
Curs de formare şi pregătire profesională iniţială în specialitatea "Psihoterapie cognitivă

Asociaţia Institutul de formare în terapie cognitivă şi comportamentală organizează în perioada 2015 - 2019 curs de formare şi pregătire profesională iniţială în specialitatea Psihoterapie cognitivă şi comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, organizat la Iaşi

continuare
Cum să mă apăr de stres, Atelier de autocunoaştere prin Analiză Tranzacţională,11 nov Brasov

În timp ce un pic de stres este pozitiv şi chiar necesar pentru a ne ajuta să dăm tot ce-i mai bun, prea mult stres prelungit poate provoca uzura fiziologică şi neurologică.

continuare
Curs de formare in Terapia de cuplu si a familiei: 4-5 dec. 2015

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania in colaborare cu Clinica Aquamarin din Bucuresti va invita la cursul de formare continua acreditat cu 20 credite: Interventii cognitiv-comportamentale. Aplicatii in terapia de cuplu si a familiei

continuare
Formare in psihologia transporturilor: 4-5 dec. 2015

Societatea Romana de Psihologie Experimentala Aplicata organizeaza in colaborare cu Clinica Aquamarin urmatorul curs acreditat de Colegiul Psihologilor in regim de formare continua: Selectia si evaluarea psihologica a personalului si metode de diagnoza, interventie si schimbarea organizationala in organizatii si resurse umane in transporturi

continuare
Recrutarea si selectia personalului in resurse umane si organizatii: 27-28 nov. 2015

Colegiul Psihologilor din Romania acorda pentru acest curs 20 credite in psihologia muncii, organizationala, servicii si resurse umane. Organizatori: Societatea Romana de Psihologie Experimentala Aplicata impreuna cu Clinica Aquamarin.

continuare
Sesiune promotionala evaluare 12.10.2015

Cabinet Individual de Psihologie Burlacu Lacramioara anunta deschiderea unei sesiuni de evaluare psihologica care se va desfasura in perioada 12-31.10.2015, cu tema "Evaluarea simplă a personalităţii şi mecanismelor de coping/adaptare/defensive", in scopul identificarii unor factori de personalitate si o mai buna autocunoastere.

continuare
Supervizare in psihologie clinica: 20 feb. 2016

Clinica Aquamarin incepe joi, 29 oct. 2015, orele 10-14, un nou grup de SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA. Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.

continuare
Introducere in psihoterapia psihanalitica: 17 octombrie 2015

Psihanaliza a suscitat intotdeauna un interes deosebit celor interesati de cercetarea, de analizarea psihicului uman; in acelasi timp teorie si metoda, psihanaliza este de departe cea mai profunda forma de sondare a psihicului uman. Prea putin promovata in tara noastra, ea este insa practicata cu succes in cabinete si clinici, de catre specialisti recunoscuti in Europa.

continuare
Disfunctiile sexuale - prezentare si tratament: 23 ian. 2016

Clinica Aquamarin va invita la cursul Disfunctii sexuale sambata, 17 octombrie, ora 9. Cursul este organizat in sase module (fiecare de cate trei ore).

continuare
Atelier de dezvoltare personală - Relaţia mea de cuplu

Îndrăgostirea nu presupune efort, muncă. Pur şi simplu se întâmplă. După primii ani, în care partenerii de cuplu trăiesc o experienţă romantică, care inevitabil este dominant erotică, se confruntă cu o nouă etapă, mult mai delicată.

continuare
Ultimele doua locuri: Vindecarea copilului interior - un nou grup de terapie

Daca ai parte doar de relatii toxice, simti multa furie, ai avut o copilarie in care ai avut parte de parinti alcoolici sau de violenta domestica, ai fost tu insuti/insati victima unui abuz fizic, emotional sau sexual, ai fost dependent (a) de alcool, de droguri, etc.

continuare
Pasi catre tine! - joi, 27 august 2015

Vacanta inseamna de cele mai multe ori bucuria de a te regasi, de a fi impreuna cu cei dragi, de a calatori in spatii neexplorate inca; dar poate insemna deopotriva singuratate, neliniste, tristete, apatie. Important este sa stii cum sa treci prin toate acestea si ce sa faci atunci cand simti ca ai nevoie de un sprijin.

continuare
348 articole 1 23 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 INAINTE ›
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp