Reguli pentru femeile care au o intalnire

Faceti-l sa astepte putin:
Stim ca va-ti pregatit pentru o a doua intalnire de mult dar nu fiti prima la restaurant. Va crede ca sunteti disperata. Nu trebuie sa arati barbatului ca singurul lucru din mintea voastra a fost el. Barbatilor le plac competitile asa ca faceti-l sa astepte. Veniti cateva minute mai tarziu, nu o ora dupa.

Nu spuneti prea multe despre dumneavoastra de la prima intalnire:

Aratand cele mai mari secrete ale dumneavoastra de la prima intalnire poate conduce la respingere. Nu va fie frica sa fiti deschise dar amintiti-va ca a cunoaste pe cineva inseamna timp. Lasati relatia sa evolueze.

Nu pareti prea disponibila:

Daca sunteti disponibila in fiecare noapte probabil ca nu aveti gija de dumneavoastra. Refuzati o data sau de doua ori pentru a reprezenta o provocare intalnirea cu dumneavoastra nu ceva usor de obtinut.

Nu dati informatii personale de la prima intalnire:

Nu dati numarul de telefon sau adresa de la prima intalnire unor persoane pe care nu le cunoasteti. Acestea pot fi periculoase.

Nu va intalniti cu persoane casatorite:

Fiti atente daca barbatul are verigheta, sau daca a scos-o semnul lasat de aceasta pe deget, urmariti daca il suna cineva, daca inchide telefonul cuiva, daca este extrem de atent cu persoanele din jur pentru a nu fi observat de prieteni. Relatia cu un barbat casatorit nu va va aduce decat dureri de cap, tristete, minciuni.

Nu iesiti la a doua intalnire cu un barbat divortat recent sau care abia s-a despartit de iubita:

Nu vreti sa fiti un umar de plans pentru celalalt sau o manusa de folosinta. Statisticile arata ca majoritatea barbatilor care abia s-au despartit de iubite se vor reintoarce la acestea. Probabil a fost doar o cearta nu o declaratie de razboi.

Fiti placuta si grijulie cu el:

Aratati-i ca sunteti o viitoare sotie buna si atenta cu barbatul ei. Nu fiti prea laudaroasa si pompoasa; barbatul va da inapoi.

Ascultati mai mult si vorbiti mai putin:

Barbatilor nu le plac femeile care ii bat la cap. Nu fiti prea vorbareata sa va auziti numai pe dumneavoastra, lasati-i loc si lui sa se desfasoare.

Evitati sa fiti emotionala:

Nu va apucati sa plangeti. Femeile sunt mai sensibile decit barbatii, totusi acestia nu se simt confortabil cind femeia este prea emotionala, mai ales daca abia va cunoasc. Evitati subiectele prea emotionale cum ar fi relatiile anterioare si unele probleme din viata dumneavoastra.

Fara intimitate fizica:

Chiar daca sunteti atrasa de barbat si ati visat la sarutul lui de mult timp nu fiti prima care initiaza intimitatea fizica. Asteptati pentru cateva intalniri pana veti simti o legatura emotionala intre voi doi.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp