Sfaturi pentru prima intalnire

Sfaturi pentru prima intalnire
Sa arati bine:
Este un fapt stiintific ca lumina calatoreste mai repede decat sunetul, astfel vom fi judecati dupa felul in care aratam inainte de a vorbi. Trebuie sa purtam lucruri care arata bine pe noi si nu doar pe manechinul din magazin.

Sa mirosim bine:

In natura animalele isi atrag partenerii prin feromoni, simtul mirosului joaca un rol important si in alegerea perechii la oameni. Poarta un parfum bun la intalnire, unii spun ca aroma este un afrodisiac.

Fa un plan al intalnirii:

Acesta este un sfat important pentru barbati. Trebuie sa vorbeasca cu fata si sa-i cunoasca preferintele in materie de cafenele, restaurante, filme.

Acorda-i atentie:

O veche vorba batrineasca spune asa „arata respect pentru a primi respect” regulile intalnirilor spun ca trebuie sa acorzi atentie si interes celeilalte persoane pentru a primi acelasi raspuns. Asculta cu atentie ceea ce spune partenerul si raspunde adecvat.

Fa complimente:

Tuturor le place sa auda cat de bine arata, cat de inteligenti sunt, etc. Regulile intalnirilor spun ca trebuie sa aveti pregatite cateva complimente oneste. O regula nespusa este ca persoanelor le plac cel putin un compliment asupra aspectului lor fizic si unul despre intelectul lor.

Sa nu vorbesti despre fostul / fosta:

Exista multe cupluri care nu ajung la a doua intalnire pentru ca au facut citeva greseli la prima. Niciodata sa nu aduci in discutie pe fostii parteneri. Celeilalte persoane nu ii place sa auda despre o a treia persoana, mai ales de care ati fost apropiat.

Sa nu te imbeti:

Nu vrei sa iti pierzi controlul prin consumul unei cantitati mari de alcool, acesta iti va limita judecata si va expune latura ta cea mai negativa.

Sa nu intirzii:

Daca dintr-un anume motiv vei intarzia negresit, suna pe celalalt si anunta-l, reprogrameaza intalnirea la alt ora si loc.

Sa nu vorbiti la telefon:

Mobilul este un mic rau modern, nu vorbiti excesiv la telefon cind sunteti la o intalnire. Va face sa pareti neinteresati. Este de asemenea nepoliticos sa vorbiti tot timpul la telefon cand sunteti in compania cuiva.

Sa nu flirtati cu alte persoane:

Este degradant si reprezinta o insulta pentru celalalt sa va vada ca sunteti interesati de alte persoane, chiar daca este un flirt inocent evitati-l. Toata lumea vrea un partener loial.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp